אני ראיתי או מכיר את...

TheBlackFairy

New member
אני ראיתי או מכיר את...../images/Emo60.gif

ספרו את מי פגשתם או אתם מכירים שהשתתף בתוכנית
.

פריאלוש

New member
הגמר הגדולל-טענה

יש לי טענהההה למה החזרתם את אמילי ורותי?!?! זה בכלל לא פאייר יש להן גם סיכוי לזכות@! ובדר"כ נשיארים רק שתיי זוגות ולא שלושה! בקיצור אני מצפה לגמר הגדולללללל
ואני מאוד רוצה שישאל ואוהד ינצחוו!! הם הזוג הכי טוב שישששש! מכל הבחינותת :)

הד0וש

New member
כנס

טוב בקשר לזה שהחזירו את אמילי ורותי אתה צודק אבל סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!? עובד וז'ניה הם הזוג הכי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

ההפקה רצתה מתח...

זו הסיבה שהחזירו את אמילי ורותי. תתאר לעצמך שזוג אחד היה טועה בדרך, או מתעכב יותר מידי, או לא יודעת מה... אז התוכנית היתה כל כך משעממת, כי זה ברור מי ינצח בגמר!!!

תות15

New member
רותי לומדת עם המרכזת שלי בצופים..

היא (המרכזת) סיפרה שהם שיגעו את רותי חלספר להם אם היא ואמילי ניצחו או לא אבל היא לא הסכימה ממש..

m7rhcp7k

New member
אני!

ראיתי את זניה אתמול!!! זה היה ממש מרגש היא הכי מצחיקה בארץץץץץץץ והיא כזאת חמודה מבריקה כזאתי... עם השיער האדום שלה..חחחח צי למתי אותה בפלאפון, שאלתי אותה אם אפשר לצם אותה והיא אמרה שכן וצחקה במבטא כזה.חחחח אין היא אלופה!!1 ראיתי אותה ב7 כה בקינג גורג

אתם יודעים שמיידן מנקה רכובות../images/Emo70.gif

בן דןד שלי סיפר לי כשהוא היה בבצפר שלו כל פעם הם רואים שם את מיידן מנקה ת'רכוב במודיעין
אני הייתי בשוק

אם כבר מנקה רחובות

מה אתם לא יודעים לכתוב בעיברית וכן אני עובד בעיריית מודיעין וכן אני מנקה רחובות עם מטאטא כביש וכן יש לי משכורת יפה חם היום חם

limors2

Active member
אהההההה אני גם רוצה!!!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

שמעתי שיש בזה כסף ממש ממש טוב!!

חחחחח כל הכבוד מידן! כל אחד צריך

להתגאות בעבודה שלו, צריך להגיד תודה שיש עבודה גם את זה לא משיגים בקלות במדינה הזאת.

למעלה