אני ראיתי בפורומים אחרים

אני ראיתי בפורומים אחרים

שיש אנשים שהשם שלהם מופיע בצבע אדום....איך זה קורה?? גם אני רוצה צבע אדום אבל אני חן לא שירלי פשוט אין לי כוח להחליף את השם כשאני נכנסת Prweety please אפשר צבע אדום??

yoooni

New member
לאו דווקא

הם יכולים להיות גם מומחים בנושאי הפורום וכדומה.

נגיד לאחותי עשו צבע אדום כי היא מוע

מוערכת בפורום שלה...... מאוהבת בתמונה הזאת=>

scoutlavie

New member
אני חושבת שהתמונה היא

מדוכובני .נט שזה האתר הרשמי שלו , אבל לא היתי שם כבר תקופה, אז זה לא סגור. עוד 13 שעות!

Chens15

New member
אני יודעת שזה מהאתר הזה

גם רשום בצד douchovny net אני הורדתי אותה.....

לא נמאס לך לרשום כל פעם שאת חן

ולא שירלי? כבר יותר פשוט להעביר שם משתמש מאשר לכתוב את זה בכל פעם. ובקשר לשמות האדומים - לפי דעתי צריך לתת שמות אדומים כאלה לצילה ולאורית. הן הכי מומחיות פה בקשר לסדרה. גם אני לא הייתי מתנגד לקבל שם אדום אבל אני לא כזה מומחה גדול...

scoutlavie

New member
תודה !

תמיד ידעתי שהאובססיה שלי לתיקים תוביל למשהו טוב..(ולא רק אוצר מילים באנגלית שעזר לי לקבל פטור בפסיכומטרי) אז אפשר באמת לקבל?

orityemini

New member
האוצר מילים הזה גם נתן לי פטור

באנגלית מהאוניברסיטה ו100 בבחינה בעל פה :) הבוחנת שלי הסתכלה בהערכה כשהתחלתי לקשקש באנגלית אקספיילזית כל מיני מילים ושימושי מילים שהיא מזמן לא שמעה. מומלץ בחום לכולם! נ.ב אה תודה כמובן שגם אני אשמח לקבל אחד כזה!

מה למה אתם מכתכוונים????

אם נגיד אני רואה פרק באקס פיילס בלי תרגום ומבינה 80% מהפרק אז יש לי סיכוי טוב לקבל פטור באנגלית באוניברסטיה?

אררררג!

היה חסר לי ממש קצת טיפ טיפונת בשביל לקבל פטור מאנגלית! קיבלתי בחלק של האנגלית בפסיכומטרי 130 וצריך 134 בשביל פטור, זה אומר שאם הייתי צודק בעוד איזה שתי שאלות הייתי חוסך לעצמי המון כאב ראש באוניברסיטה. אבל מה שכן זה שגם אני קיבלתי 100 בבגרות בע"פ באנגלית וגם אני השתמשתי בשפה אקספיילזית עם מילים גבוהות מתחום הרפואה (שלמדתי מסקאלי) ושאר מילים גבוהות...

Chens15

New member
לא קוראים לזה אקפיילסזית

קוראים לזה רפואה ופתולוגיה...... אבל כיף לשמוע את זה באנגלית....:) למזלי אני הלכתי שנתיים לחוגי רפואה כי הורים שלי רמצו שאני אהיה רופאה ולא אסתובב בית כחל היום אז יצא לי לנתח כליה של חזיר ריאה של חזיר לב של חזיר ועין של כבשה במשך השנתיים אז לא קשה לי עם המונחים באקספיילזית או איך שתקראו לזה

למעלה