אני ראשוןןןןן בלעעעע
S shimi100 New member 5/8/03 #5 ../images/Emo32.gif יש לי ארגז לקטנוע היות ואין לי מקום בשבילו אני מעוניין להתפטר ממנו חבל לי לזרוק אותו אז מי שצריך ארגז - בבקשה קחו אותו חינם !!! משקל מקסימלי -7.5 לפי היצרן !!!
../images/Emo32.gif יש לי ארגז לקטנוע היות ואין לי מקום בשבילו אני מעוניין להתפטר ממנו חבל לי לזרוק אותו אז מי שצריך ארגז - בבקשה קחו אותו חינם !!! משקל מקסימלי -7.5 לפי היצרן !!!
א אייל026 New member 5/8/03 #3 באמת בשעה טובה !!! ../images/Emo24.gif ואני גם חושב שצריך להתחיל את הפורום במשהו גרנדיוזי.... כמו טיול קטנועים למשל בהצלחה בניהול הפורום החדש.
באמת בשעה טובה !!! ../images/Emo24.gif ואני גם חושב שצריך להתחיל את הפורום במשהו גרנדיוזי.... כמו טיול קטנועים למשל בהצלחה בניהול הפורום החדש.
™ ™TheRocker™ New member 5/8/03 #10 מזל מזל טוב טוב ../images/Emo13.gif בשמחה ובששון בהצלחה עם הפורום ותתחדש
B Blue Fire Flame New member 5/8/03 #15 לX ולקטנוענים מזל טוב ../images/Emo65.gif המון בהצלחה ... ורכיבה בטוחה וזהירה
ס סוס ברזל New member 5/8/03 #11 מזל טוב !!!!! בקרוב פורום נוסף : "קטנועים - לגעת בסאגה - שובו של א.ג"