אני ראשונה בוקר טוב באמת נראה לכם - אני האחרונה.. שיהיה לכולם יום נפלא.. אני הלכתי לישון
ב ברוזונת New member 2/4/05 #1 אני ראשונה../images/Emo3.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif באמת נראה לכם - אני האחרונה.. שיהיה לכולם יום נפלא.. אני הלכתי לישון
אני ראשונה../images/Emo3.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif באמת נראה לכם - אני האחרונה.. שיהיה לכולם יום נפלא.. אני הלכתי לישון
א אחשל New member 2/4/05 #2 אם ככה ../images/Emo6.gif - אני ראשון ../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif לילה טוב ברוזי בוקר טוב לאלה מכם שישנו בלילה וקמו אל יום בהיר וקריר.
אם ככה ../images/Emo6.gif - אני ראשון ../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif לילה טוב ברוזי בוקר טוב לאלה מכם שישנו בלילה וקמו אל יום בהיר וקריר.
B Bavmorda New member 2/4/05 #3 בוקר ברוזי , בוקר לכולם אם הלכת לישון מאוחר, אני לפחות מקווה שזה היה בגלל משהו טוב ....
ב ברוזונת New member 2/4/05 #4 ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif
א אחשל New member 2/4/05 #5 מה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif התעוררת מוקדם מדי../images/Emo35.gif
ב ברוזונת New member 2/4/05 #6 משהו כזה...../images/Emo6.gif וגם לא ממש הצלחתי לישון אז ישבתי מול המסך עד 6 ומשהו..
B Bavmorda New member 2/4/05 #9 שסתם נתקעת מול המחשב כ"כ הרבה זמן..... לפחות היית מביאה כמה מתכונים מעניינים....