אני רגוע, ניתן לטוס כבר ליפן!!!

אבי בן 1231

Well-known member
כותרת בערוץ 14 בטלויזיה!
ארה"ב: מסתמנת הפקת אש בקרוב!!
אני הבנתי שסוף, סוף מתקרבת הפסקת אש בין .........................
...............................................................................................
...............................................................................................
ארה"ב ליפן, הגיע הזמן! לא??

שמלת תחרה1

Well-known member
אפשר
כותרת בערוץ 14 בטלויזיה!
לטוס לכל מקום. לא שמעתי אחרת.

Harrington

Well-known member
מנהל
כותרת בערוץ 14 בטלויזיה!
נשמע כמו (עוד) נסיון דוחה של הממשל האמריקאי בשת"פ עם נשיא צרפת, להשפיע על ראש ממשלת ישראל ולכפות עליו את עמדתם ודרישותיהם, באמצעות פירסום 'מעשה גמור' כביכול בזמן שנתניהו באוויר, כך שלא יוכל להכחש לו לכשיינחת. בפועל זה (שוב) לא עבד להם וראש הממשלה הראה להם בדיוק מאיפה משתין הדג. אשריהו ואשרינו שזכינו בו בעת הזאת.

שמלת תחרה1

Well-known member
נשמע כמו (עוד) נסיון דוחה של הממשל האמריקאי בשת"פ עם נשיא צרפת, להשפיע על ראש ממשלת ישראל ולכפות עליו את עמדתם ודרישותיהם, באמצעות פירסום 'מעשה גמור' כביכול בזמן שנתניהו באוויר, כך שלא יוכל להכחש לו לכשיינחת. בפועל זה (שוב) לא עבד להם וראש הממשלה הראה להם בדיוק מאיפה משתין הדג. אשריהו ואשרינו שזכינו בו בעת הזאת.
נתניהו מכחיש דיבורים על הפסקת אש!

Harrington

Well-known member
מנהל
נתניהו מכחיש דיבורים על הפסקת אש!
זה נראה כמו נסיון השפעה/כפיה של ביין ומקרון על ראש הממשלה ועל ישראל. הוציאו הודעה כביכול מחייבת בזמן שהוא באוויר וקיוו שיזרום איתם ולא יכחיש את העניין כשהוא נוחת. אובמה כבר ניסה את זה (בערך) לפני ביידן (בעצת רם עמנואל, בזמנו ראש הלשכה של אובמה שהגיע מתנועת 'שלום עכשיו ולא משנה אם תהיה מלחמה אחר כך') ונכשל כזכור. ביידן גם ניסה זאת בעצמו בעבר בצורה כזאת או אחרת, כשכיהן כבר כנשיא, ונכשל אף הוא.

כעת ביידן ומקרון ניסו ביחד ולפחות נכון לעת הזאת עושה רושם ששניהם נכשלו.

אשרי ראש הממשלה שלא נכנע לתכתיביהם. אשרי ראש הממשלה שידע לעמוד בפני הלחצים שלהם ובדרך בה פעלו, בפני לחצי העולם כולו. אשרינו שזכינו שזה ראש ממשלתנו בעת הזאת.

שמלת תחרה1

Well-known member
זה נראה כמו נסיון השפעה/כפיה של ביין ומקרון על ראש הממשלה ועל ישראל. הוציאו הודעה כביכול מחייבת בזמן שהוא באוויר וקיוו שיזרום איתם ולא יכחיש את העניין כשהוא נוחת. אובמה כבר ניסה את זה (בערך) לפני ביידן (בעצת רם עמנואל, בזמנו ראש הלשכה של אובמה שהגיע מתנועת 'שלום עכשיו ולא משנה אם תהיה מלחמה אחר כך') ונכשל כזכור. ביידן גם ניסה זאת בעצמו בעבר בצורה כזאת או אחרת, כשכיהן כבר כנשיא, ונכשל אף הוא.

כעת ביידן ומקרון ניסו ביחד ולפחות נכון לעת הזאת עושה רושם ששניהם נכשלו.

אשרי ראש הממשלה שלא נכנע לתכתיביהם. אשרי ראש הממשלה שידע לעמוד בפני הלחצים שלהם ובדרך בה פעלו, בפני לחצי העולם כולו. אשרינו שזכינו שזה ראש ממשלתנו בעת הזאת.
ראשי ערים בצפוןן נגד הפסקת אש. מעוודדים את נתנייהו ללסייםם עםם החיזבאלללה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ראשי ערים בצפוןן נגד הפסקת אש. מעוודדים את נתנייהו ללסייםם עםם החיזבאלללה.
ברור, אבל לא ריאלי. כלומר ישראל לא "תסיים עם החזבאללה" במערכה הזאת כנראה. מצד שני, היא כן תעשה הרבה יותר מאשר ללכת עכשיו על הפסקת אש. גם נתניהו עצמו הצהיר כך, אתמול והיום. בין להאמין לו לבין להאמין לביידן ומקרון, אין לי לבטים מיוחדים על מי אני סומך יותר.

משתפרת1

Well-known member
כותרת בערוץ 14 בטלויזיה!
ישראל כץ אמר שלא תהיה.
טיסה נעימה

mיטלמן

Well-known member
כותרת בערוץ 14 בטלויזיה!
הוא כבר הגיע ליפן.
כל המזוודות הגיעו.
בהאנדה ... הכול עבר חלק. תוך חצי שעה בחוץ.

למעלה