אני רואה את הסוד

loren87

New member
אני רואה את הסוד

אך השאלה היא האם באמת זה עובד? בהרגשה הפנימית שלי זה אומר לי שכן, ואומנם גם כל פעם שאני רואה את זה אני מתמלאת באנרגיות חדשות לחיים אך קשה ליישם את הקטע של להפסיק להרגיש שלילי כגון מתח עצבים ועצבות בכי מידיי פעם.. האם אנשים אלו שמדברים בסרט הזה לעולם לא מרגישים רע? האם כם לא בוכים? ואם כן איך הם לא מאבדים את כל מה שהם השיגו ? הריי בכי זה שלילי וזה ממגנט עוד דבר שלילי אל תוך חייו של הבוכה.... בתקווה לתשובה.
 

מרי לי

New member
כולנו בני אדם ../images/Emo13.gif

אני חיה לפי העקרון הבא: אם זה נכון לי מההרגשה הפנימית - זה נכון אם לא, אני לא אשלול, אבל אני אחכה שזה יבוא לי מבפנים כדי לקבל את זה. עם זאת, אפשר לקחת את זה גם לקיצוניות השנייה, להגיד שאם מה שהם אומרים זה נכון אז כל הרע שקרה לי הוא באשמתי בלבד, אבל אני חושבת שאנחנו מספיק אינטליגנטים כדי להבין למה הכוונה, וכמובן שהכל צריך לבוא במידה, וזו הסיבה שאני אומרת שהכל צריך לבוא מבפנים, אם אנחנו יודעים שרע לנו, אנחנו נפעל כדי לשנות את זה. אם המערכת שלנו צריכה לתאבל או לבכות - גם, צריך להוציא את זה החוצה, ואז להתחיל את תהליך ההחלמה. ושוב, אנחנו כלונו אנשים אינטליגנטים, כל אחד מאיתנו מבין מה צריך לעזוב ולשנות את הלך המחשבה שלנו בו, ומתי צריך להתאבל ולבכות (מה שמלמדים אותנו זה שאחרי שהוצאנו את זה - לא לחכות ולהמשיך הלאה)
 

MAGIC39

New member
לפי דעתי הרעיון הוא בפשטות...

דעתי האישית ואופן פעולתי על פי אורח הסוד פחות יותר באים לידי ביטוי בצורה הפשוטה ביותר, אינני עושה את הדברים מאד חדים וברורים, אין שחור או לבן, יש ללכת לפי הרגש, ,אבל אם מגיע רגש שלילי ואני מודעת היטב לקיומו, אני מתבוננת עליו,ומשתמשת בלים שיש לי בארגז הכלים שלי על פי אורחות הסוד, אין ספק שאנו בני אדם,ואנו נתונים לרגשות שונים מהחיובי ביותר לשלילי ביותר, אנו צריכים לדעת את העיקרון שיש לתת מקום גדול לרגש חיובי, להיות איתו, ולפתח אותו, וכאשר מגיע רגש שלילי, להיות מודעים לאותו רגע שהוא קיים, יש לו את המקום והזמן שלו, אך מכיוון שישנה כבר מודעות לזה שהוא קיים אז אנו צריכים לצמצם אותו הן מבחינת גודל הזמן שאנו נותנים לו להשאר אצלנו והן מבחינת הדיבור הפנימי שלנו, לא לעודד אותו בדיבור הפנימי, אלא לנסות במקומו לפתח חשיבה חיובית, להעביר מסרים שונים מאותו רגש שלילי, וכך ניתן לאמן את המוח לשינוי בתפוסי החשיבה, זו עבודה לא פשוטה, אך עם מודעות למתרחש ניתן להגיע לתוצאות מדהימות, לדוגמא:, בכל פעם שעולה לך מחשבה שלילית על עצמך את, מחשבה שאומרת אני לא יכולה יותר, למה זה מגיע לי, אני לא אצליח, לא מסתדר לי כלום וכו', תנסי להחליף את המחשבה באמירות אחרות מיידית, כגון: אני מסוגלת לעשות את המשימה הזו על הצד הטוב ביותר, אני נועדתי להצליח, אני מסוגלת, אני בטוחה בעצמי וכו', כך המוח שלך יתרגם את האינפורמציה הזו שאת מעבירה לו ויפעל על פיה, זה כוחו של הסוד, בפשטות, בשינויים הקטנים הללו שאנו עושים לעצמנו מבפנים, ולא באירועים חיצוניים, ומתוך השינויים הפנימיים הללו הדברים מתרחשים בחיים שלנו כמו נס אחר נס, נסי והיווכחי !!!!!
 

loren87

New member
תודה נשמה

אפילו שעזר ולו במעט יש לך את השכר !!!
 
למעלה