אני רואה בהסכם את תחילת הסוף לפני המלחמה

אני רואה בהסכם את תחילת הסוף לפני המלחמה

http://news.walla.co.il/item/2872550?player=html5
כשאובמה אומר שהעולם הפך לבטוח יותר זה אומר ההיפך ( חוק אובמה שמעו אותו והפכו את דבריו
וזוהי המשמעות האמיתית
).
אובמה כמובן יתמוך בכך שהאיראנים יכינו פצצה.
יהיה פיצוץ סתם

תתכוננו בקיצור נפשית למהפיכות

אבל לפחות הם הספיקו למשוך את זה כמו מסטיק.
בקיצור אני מחכה לבום אולי לא של הפצצה אבל לפיצוץ
הבלתי נמנע

המלחמה איחוד של אדום ( ארה"ב) וישמעאל ( פרס ונגזרותיה)

"מתוארת כאן מלחמה המונית, שבה יהיו החיילים מצוידים היטב: "לבושי מכלול כולם, תופסי חרבות כולם". המלבי"ם מזהה את הלוחמים כשני קדקודים: אדום וישמעאל, כאשר הפריסה היא: גוג, משך ותובל שייכים לאגף האדומי, ואילו פרס (אירן), כוש, פוט, עילם ומצרים, שייכים לאגף הישמעאלי."

http://www.arachim.org/ArticleDetail.asp?ArticleID=1447

אז זהו שפה הפרדוקס הפיתרון הוא להשאר פה

כי כל הזמן אומרים שפה יהיה הכי בטוח ליהודים ופה יקרה הנס.
וגם מחוץ לישראל יפגעו ככה שזה לא שבחוץ יותר ירוק
אני בכל אופן נשארת פה פצצה לא פצצה לא אכפת לי

MTFNK

New member
שכחת משהו

"מדהים. אפילו אופי המסחר מוזכר במפורש: "שבא ודדן וסוחרי תרשיש וכל כפיריה..." (פסוק י"ג), המלבי"ם מפרש: "הסוחרים עושים שם מסחר (בארץ ישראל) בכסף וזהב ואבן יקרה, שהם שבא ודדן וכו'." כלומר, אופי המסחר בישראל יהיה שונה מהמקובל בעולם, והוא סחר המטבעות.
&nbsp
עילת המלחמה המושמעת מפי גוג, היא אפוא הפיכתה של ישראל למעצמה כלכלית, אשר כל העולם משקיע בה את כספו. לטענתו, עובדה זו מזיקה לכלכלת העולם!
&nbsp
נשוב עתה לפסוק שבו פסקנו: "שבא ודדן וסוחרי תרשיש וכל כפירה, יאמרו לך, הלשלול שלל אתה בא, הלבוז בז, הקבלת קהלך לשאת כסף וזהב, לקחת מקנה וקנין, לשלול שלל גדול". הנביא פונה לגוג ומנהל עמו את הדיאלוג הבא: האם אתה מגיע כסוחר במטרה לעשות עמם עסקים, או שאתה מגיע כשודד במטרה לחמוס את כספם? "
&nbsp
&nbsp
כרגע אנחנו לא במצב שהכלכלה שלנו פורחת וכל העולם משקיע את כספו אצלנו. ככה שאולי אנחנו לא כל כך קרובים לתרחישים המדוברים? סך הכל הכלכלה פה לא משהו....

כלכלה פחות מעניינת אותי וגם חדשות לא מעניינות אבל

בוא נראה איך זה ישתלב כשיגיע הרגע אני בכל אופן בטוחה במיליון אחוז שאובמה הוא גוג
ושהוא רוצה להשמיד את ישראל:)

לגבי הכלכלה לא יודעת אם זה קשור אבל יש את הסיפור של מתווה

הגז וגם זה ידעתי בערך רק אחרי שהכרחתי את עצמי לשאול.
מה אעשה לא מעניין אותי

MTFNK

New member
השאלה עד כמה מתווה הגז ישפר את הכלכלה בארץ

זאת אומרת עד כמה האזרח הקטן ירגיש את זה, בינתיים הפרעים בין העשירים לעניים רק הולכים וגדלים

לא יודעת לפי מה שאמרו לי האמריקאים די בקטע של להשתלט על הגז

ולקצור ממנו רווחים לא בטוחה כמה מזה יהנו אזרחי ישראל
ובטח האזרח הקטן.
כמו שאמרתי בחלק הזה לא התמקדתי שווין.

למעלה