אני רואה ולא מאמינה

gevaz1

New member
אני רואה ולא מאמינה

הסדרה מתחילה להיות קצת "מנצ'ית". כל אחד מבאי הבית הבין שהפך להיות "שחקן טלביזיה" ומנסה לתת את משחק חייו. שפרה מתנהלת כך מההתחלה. כל תנועה שלה מחושבת ומעוגלת וכל מילה שלה הופכת למשפט פילוסופי שמתיש מראש ולאף אחד לא בא להתמודד איתה. צבר למרות שההפקה כנראה מנסה לתפור לו את שפרה, ממש לא בקטע ולא אתפלא אם הוא זה "שלא הזיז" את עיניו מליאון. קרן הבינה שכדאי לשתוק ולעשן רוב הזמן כיוון שכמעט עפה כשחברה לנעמה ודברה, אין בה כלום. ונסה מנסה "לרכב", לא חכמה במיוחד, מניפולטיבית נשית, מפעילה בחוכמה את הצד הנשי על איתי אולי הוא זה שישאיר אותה. איתי עושה בדיוק את אותו הדבר על כולם....שי לקח את השליטה על הבית ובעזרת גלגולי הלשון שלו והקול הרועם עדיין משפיע על הרוב אך לזמן קצר. ראנין - בחורה טובה מבית טוב, אין לה מה לחפש כאן. ישאירו אותה כי אחרת יגידו שיש גזענים בהפקה. עינב, בהמה, היא טובה לכולם כי היא דואגת "להאכיל" את באי הבית מסובבת את הכף בתוך כל תבשיל..חחחח.... יוסי - המצאת המאה, משחק את עצמו ונותן 100% בהצגה. ליאון - האדם הכי אמיתי, בדחן, חם, תומך ונתמך, יודע לתת ולקבל אדם מקסים מטבעו, חכם, הלואי ויקח את הפרס פשוט מגיע לו. הוא יהיה השורד האחרון . אשר היו חייבים להביא איש דתי, זה מותג, הוא בסדר עושה את תפקידו כראוי. שכחתי מישהו?/מישהי? כנראה שהם לא חשובים. מדאיג אותי שכמעט כולם מעשנים כמו קטר לפני המצלמה. לא חינוכי ולא בריא. ואולי חברת הסיגריות הנפיקה סיגריות חינם לבאי הבית? זה יהיה הכשלון הגדול של ההפקה אם זה יתברר שזה העניין.

למעלה