אני רואה טוב ???!!!! נעלמה הודעה ..

אורית...2

New member
אני רואה טוב ???!!!! נעלמה הודעה ..

נעלמה ההודעה שלי ושל סיאמית וגם שלך רומי המנהלת !!!..... של הפורום של זכויות בעלי חיים .... מה זה צריך להיות ????? כנראה שכתבנו משהוא שממש העליב את בעלי החיים ???!!! נראה לכם ???

אורית...2

New member
סיאמוש../images/Emo124.gif תגידי משהוא...../images/Emo53.gif

מחקו את מה שכתבנו לעכברים ....למה את שותקת , אה את בעבודה !!! רגע יש לי הודעה !!! עכברים חמודים ומתוקים !!!! אני מבקשת ממכם סליחה !!! וזאת חוצפה שמשתמשים בכם כדי למצוא לנו תרופה ...!!!

SiAmmit

New member
AMEN!!!

and not only achbarim! also tinokot of kofim
i never buy stuff unless it says "lo noosa al ba´a´lay hayim"....on the ariza. sorry for writing in english, i´ll try to write again from home... we are going to a wedding tonigh!!! (not ours
) love you!!! ----------- p.s - i´m sooooooooooo hungry!!!!!!!!!!!!!! i want pop-corn....

סיאמית

New member
פויה תפוז!!! פויה!!!

למה מחקו אותנו??? נ.ב - שאבתי חבילה שלמה של פופ-קרון למיקרו בטעם חמאה... ועוד היד נטויה. עוד מעט אנחנו יוצאים ואני מקווה שאני לא אתקע יותר מדי אוכל בחתונה...

RomiVais

New member
מקווה שאכלת את הפופקורן ../images/Emo71.gif

ספרי מחר או מאוחר יותר איך היה בחתונה...
לילה טוב וסוף שבוע נפלא רומי

סיאמית

New member
אכלתי-אכלתי...

והייתי בטוחה שאני לא אגע בכלום חוץ מסלט בחתונה הזו, עד שהתחוור לי, לאסוני, שהקייטרינג הוא של השף איל שני ואז ידעתי שגורלי נחרץ. אז אכלתי המון!!! וכשאני אומרת "המון", יקירי, אני מתכוונת ל-המון!!!. ונתתי גם במנות האחרונות...מכל הסוגים שהיו שם... ואני בכלל לא אוהבת מתוקים ושוקולדים זו "היא" שמכריחה אותי לאכול את כל זה... ועכשיו עליתי על המישקל והתוסף לי עוד קילו רק מהערב הזה. אתם מאמינים? זה נשמע לכם הוגן? יאללה - הלכתי לישון!!!

RomiVais

New member
אולי לא הוגן סיאמיתוש......... ../images/Emo9.gif

אבל זה מקסים! תהני מכל שנייה ומכל קילו...... נשיקות לשלושתיכם וסוף שבוע נפלא רומי

RomiVais

New member
קורה......... ההנהלה מוחקת... ../images/Emo13.gif

מי יודע למה.... אב העיקר צחקנו קצת

למעלה