אני רואה שאם "העירקי" הזה לא עושה לכן קצת רעש

matrixx1

New member
אני רואה שאם "העירקי" הזה לא עושה לכן קצת רעש

אז כולן פה נרדמות...מה קורה לכם / ן ...???????? !!!!!!!! למה כבר לא כזה שמייייח פה ...תנו קצת "אקשן" קצת יותר שאלות משמעותיות..תנו בויכוח....או שאני אתחיל שוב .!!!..(-: .. תזהרו ממני ..גם עירקי ..גם עקרב !!! שילוב מנצח ..(-: וכל הכבוד למיכל מנהלתנו ליוזמה הברוכה בהבאת חיים לענות לשאלות בנושא ( מתערב שגם הוא - "עירקי " כמוני )

סיוולה

New member
מעתיקן ראית שחזרתי אז חזרת?

חיים אשכנזי למיטב ידיעתי. לאיש היקר קוראים חיים רייזלר. ומציפיה בו - הוא ג'ינג' אשכנזי עם נשמה גדולה לב חם וזהב. אקשן לשאלות: 1. מה סכום קצבת הבטחת הכנסה להורה יחיד + 2 + 4 ילדים? 2. מה סכום קצבת נכות מלאה/חלקית? 3. מה סכום הקצבה שמקבלים ניצולי שואה? 4. מה סכום קצבת זקנה? 5. מה סכום קצבת ילדים מעל 6 ילדים? מישהו יודע? אל תשלחו אותי לביטוח לאומי אני לא מבינה אף פעם כלום ממה שכתוב שם? למה אני שואלת? כי אילו אנשים שחיים בעיקר מקצבאות, משלמים שכירות, חשמל, ארנונה וכל שאר ההוצאות הנדרשות. ממה? איך? מישהו צריך לעשות STOP ולהתחיל את הכל מהתחלה. להתחיל לבדוק את המציאות הכלכלית למול המציאות האמיתית. אם למדינה יש בעיה של להגדיל סכומי קצבאות. אז שאותם אנשים יעבדו/יתנדבו יעשו משהו תוך סכום מסוים ומכובד וכשר וישר. ואיך כולנו כן מסתדרים, משקרים, מרמים, מתכמנים ומושכים יום אחר יום. יום טוב בשורות טובות ואמן לתפילות ורד למה אני שואלת לא שאלו אקשן פשוט סקרנות לבנות תמונה כללית.

matrixx1

New member
ראיתי אותך ולא יכולתי להתאפק עוד (-:

קודם כל ברוכה השבה ... לענין הקצבאות ..ברור שמומלץ להכנס לאתר של ביטוח לאומי ולהתעדכן און ליין ..מה גם שזה תפקידו של חיים כאן ..ואנ לא גוזל את "פרנסתם" של אחרים .. באופן כללי , הבטחת הכנסה ככל הידוע לי ..ניתנת ע"פ גובה הכנסתך אם בכלל , כלומר אם את מרוויחה 1700 ש"ח לחודש בחצי משרה יוסיפו לזה כ- 1600 ש"ח בערך...אם את חד הורית לילד אחד , אם יותר נראה לי שזה עולה .. קצבאות נכות זה סרט אחר לחלוטין , תלוי בגובה הנכות , אפשרות להשתכר על אף הנכות וכיוצ"ב.. ובכל מקרה ..אגלה לך סוד ...אף אחד לא הצליח להתעשר מקצבאות הביטוח הלאומי..(-: ומה איכפת לך שגונבים ? שיגנבו ..תשארי את ישרה והגונה כדרכך המבורכת ... וזה נושא אקשן זה .? דחילאק.... ואיך את בדיוק יודעת שחיים הוא ג'ינג'י ??? שנחשודה ???(-:...וחוצה יש גם עירקים ג'ינג'ים זה לא הוכחה אשכנזית מובהקת ..

סיוולה

New member
אני פליטת ביטוח לאומי הוא עזר לי המון

והוא המליץ לראות אותו בטלויזיה ובעיתון כשזרקו אותו מאולם הכנסת. ומהתמונה הבחור ג'ינג'י חמד וחמוד. העירקים הג'ינג'ים זה בגלל האמא/אבא עירקי, אז תרגיע. אתה רק חצי? לא נכון - יש נוסחה קבועה שאני לא מבינה. אני רוצה להבין שהבטחת הכנסה אני יכולה להרוויח עד 3,500 ש"ח אם אני עובדת, ואם אני עובדת, אז אני יוצאת תמיד מנקודת הנחה שזה הסכום, ואז אתאים עבודה שתהיה כ- 1600 או 1700 ואז אני מקבלת הבטחת הכנסה ועובדת עאלק. אתה יודע מה המלכוד שלי - המקצוע שלי הוא לא פחות מ= 4,000 ש"ח. אז אין בכלל מה לפנות לשם. 1. ביטוח לאומי מוסר לך מידע מבלבל ולא ברור. או כמו שאמרה לי "במרכז מידע" - כל דבר לגופו. 2. אני רוצה את הנתונים לא בגלל הגנבים, אני רוצה את הנתונים כדי לדעת - כמה מרויחים אנשים במגזרים האלה, בלי לעבוד. - אנחנו חיים במדינה שאוהבת לקחת בגדול ולהחזיר בקטן. - אנשים יוצאים לעבוד משלמים כל חייהם ביטוח לאומי - ובסוף מה מקבלים לעת זקנה 1,200 ש"ח - מה זו בדיחה? מי יכול לעזור לי עם אינפורמציה מדויקתתתתתתתתתתתתתתתת? שיהיה הכי טוב

matrixx1

New member
אין ספק שאת צריכה את...חיים..ו...

החישוב ..לאחר שקבעו כי מגיעה לך הבטחת הכנסה נעשה בהתאם למשכורת המינימום הנהוגה במשק .. הלגופו שאמרו לך ברכז המידע מתייחס יותר למצבך האישי פרט ל-משתכרת ,לא משתכרת ..כלומר ילד אחד או 2 ילדים , וכיוצ"ב וחצי עירקי זה טוב ..ככה יש תמיד שאיפה ליותר...(-:

סיוולה

New member
מה זאת אומרת עירקים עצבנים!!! בסביבת

ילדותי היה חתך מאפיין של אוכולוסיה.התימנים (זן הולך ונכחד שאני צאצאית לו) שידעתי שאחרי שהם יוצאים מבית כנסת בטוח יש להם משפחה וילדים. והיתה המשפחה המרוקאית קלאסית עם הצעקות והעצבים. והעירקים המנומסים עם החליפות והעניבות. איפה הם הימים ההם............... עם הקוקו והסרפן. פעם היתה גזענות, אבל היתה סבלנות וסובלנות, פעם החברה באה ממקום אחר, היום אני לא יודעת לאיפה החברה הזו הולכת להתדרדר עוד ועוד.... ורד

סיוולה

New member
ואשכנזים שהיו ניצולי שואה שהיו או אוכלים

מהזבל או מסתובבים עם ככרות לחם. עצוב, אבל מחוזות ילדותי צבעוניים ועם סיפורים רבים. שיהיה הכי טוב ורד

פתאם כולם עיראקים רגועים??!!!

שלום...בינינו, אם היית רגוע....לא היית מרגיש נרדף
אבל האמת היא, שאין את מה שאני מחפשת. אולי בעצם יש אבל אני לא יכולה למצוא אותו אולי..אולי אני כן יכולה למצוא אותו אבל הוא לא יכול למצוא אותי אולי...אולי הוא יכול למצוא אותי אבל לא יכול להיות שלי אולי.....אולי הוא יכול להיות שלי.......... אבל... לא, לא...הוא לא יכול להיות שלי אופס, סליחה....

למעלה