אני רואה שאני החוטא היחיד כאן?

white raven

New member
אני רואה שאני החוטא היחיד כאן?

נו טוב תדביקו לי קרניים וזנב... אני הפעם בא בשאלה: איך מחזירים אמון? דבר זה מתקשר לסבב ההודעות האחרונות (גברים חרא,נשים זבל). לאבד אמון באינדיוידואל זה קל וגם קל להתגבר על זה (או שסולחים או שמוצאים מישהו אחר\ת אבל מה עושים שמאבדים אמון בכל הצד השני של המתרס? בקיצור,חוץ מלהתנזר לחלוטין מה הפיתרון?!?

orangeada

New member
אני גם כאן..

להחזיר אמון בבודד- זה נראה לי ממש קשה.. תלוי מה היה השקר או הרמאות אבל ברגע שאני ארגיש שקשה לי לסמוך על מישהו גם אם נמשיך "כרגיל" אני אפקפק לפעמים ואהיה קשה לי לדעת אם זו האמת או לא.. בכלל- לדעתי אי אפשר להכליל. על סמך כמה אנשים אי אפשר לעשות
על מגזר שלם!!! לדעתי צריך לפתוח דף חדש, ולבוא עם אופטימיות ותקווה
זה מצב בעייתי אבל מעבר לזה אין מה להגיד..:-\

Zoharrr

New member
אהמ זה דבר מאוד קשה...

זה תלוי עד כמה אבד האמון,איך,וכמה רוצים שזה עדיין ימשיך לאבוד. אני בן אדם פרטי,ם איבדתי אמון באדם,לעולם לא אבטח ו שוב. קל מאוד לפגוע בי וקשה לי מאוד לסלוח.

ת מ י מ ה

New member
ללמוד לסלוח??

שאלה מצויינת ליום שכזה...(בואו נהיה לרגע פלצנים... סתם סתם) קיצר אני בן אדם מאוד קנאי לאמון שלו הבעיה איתי שאני נותנת אמון לכל בן אדם ואיכשהו במין קלות כזאת הם פוגעים בי הקטע הוא שאני לא אשב ואתמרמר על זה פשוט יעבור לבן אדם הבא זה תלוי באיזה בן אדם אתה אם אתה אחד שתשב ותתמרמר על זה המון זמן וקח תאבד בסופו של דבר אמון בכולם ותפסיד או שתאמין כל פעם מחדש שעכשיו זה יהיה בסדר הבן אדם הזה לא יפגע בי (כמובן לבחור בקפידה את הבן אדם הזה.) בקיצור צריך להאמין ולתת הזדמנות לכל בן אדם ואם הוא מאכזב אז לקום וללכת

Zoharrr

New member
זה יפה ללמוד לסלוח

אבל אני לא מסוגלת. לא יודעת. ככה אני... ולא אני דווקא לא מפסידה את כולם,אני מרוויחה רק את מי ששוה את זה.

Cobe Anan

New member
|ספויילר|

וואללה, מתאים לך! ולמרות שכבר עניתי לך, אז גם לפורום מגיע לדעת מה עושים אם מאבדים אמון בצד השני. קודם כל, אני מבין אותך|. בחורה אחת פגעה בך, החלקת. בחורה שניה פגעה בך, החלקת. !Third strike- you`re out כרגע אתה לא סומך על נשים בגלל פילוג סטטיסטי: רוב הבנות שסמכת עליהן- איכזבו. אז אתה משליך על כל המין הנשי. בשביל לפסול את האמונה ש"אי אפשר לסמוך על נשים", אתה לא צריך למצוא רוב נשי מהימן, אלא אישה אחת שכן ניתן לסמוך עליה. למה? כי ברגע שמצאת בחורה אחת ראויה לאמון, זה סימן לקיום ה"זן" הזה, גם אם הוא נדיר. הרי לא הגיוני שאם יש 3 מיליארד נשים בעולם, יש רק אחת שאפשר לסמוך עליה, וזאת דווקא מישהי שיצא לך לפגוש, נכון? עכשיו, הגענו לשלב הקשה: איך תמצא אמון בבחורה, אם אתה לא מספיק סומך על כלל המין הנשי כדי להיפתח כלפי אף אחת? יש רק תשובה אחת: לאט-לאט. תמצא מישהי נייטרלית, כלומר ידידה. תיפתח אליה עם הזמן, כי כמו כל אדם אחר, גם היא תצטרך להרוויח את האמון שלך בזכות. אחרי כמה זמן, אתה תתייחס אליה כמו לחבר שלך. אתה תכיר אותה מספיק טוב בשביל לסמוך עליה. עוד משהו שאמרתי לך, וכדאי להוסיף: לא ניתן להסיק מנבירה של שעה באתר לסילוק פסולת שאי אפשר למצוא מזון בשום מקום על פני כדור הארץ- או במילים אחרות: אם אתה מתאכזב מהבנות האלה שוב ושוב, הגיע הזמן שתתחיל לחפש בנות במקומות אחרים. כנראה שנפלת על סוג חברה שצומחות בה בנות מזן גרוע במיוחד (אני יודע, תאמין לי, הסתובבתי שם כמוך.) זה כיף להסתובב שם, זה משעשע וקל, אבל אם רוצים באמת להתפתח, צריך להתאמץ ולצאת מהבועה. כן, להתחבר עם בחורה רצינית, אינטיליגנטית מסודרת, בלי סעיפים (ועוד יפה)- קשה פי מיליון מלהכניס למיטה איזו פריקונית מאאאגניבה. אז צריך לקחת את הסיכון הזה ששנה+ אתה יכול למצוא את עצמך בבצורת, אבל אחרי שתוכל להגיד באמת "לבנות כאלה אני לא מתקרב!", הערך שלך יעלה ואתה תזכה למצוא אישה אמיתית, אחת שתהיה ראויה גם לך. אחי, אני רוצה בשבילך רק טוב! תתחיל להרים את הראש, כי מגיע לך יותר- תראה שמגיע לך יותר- ואתה תזכה ליותר! אוהב, אחיך

למעלה