אני רואה שאני לא היחיד

TheDarkWizard

New member
אני רואה שאני לא היחיד ../images/Emo22.gif

בזמנים אלו אני עובד על מדיטציה, כדי להתקרב לשלב הבא.... astral projection ו remote viewing ופרק הבא, אני חושב להמשיך לעבוד ולחזק את יכולות התיקשור שלי

goldy

New member
אני לא חושב שאתה צריך מדיטציה בשביל זה

ראיה מרחוק זה קשר חזק ובילתי מוסבר לתמונה שאתה רואה בפעם הריאשונה. אני חושב שזה יותר תכונה מולדת. בקשר להקרנה חוץ-גופית אני חושב שאתה צריך לעשות את מה שאני עושה: להרגיש את היציאה מהגוף.

Jerald_Admonds

New member
לפי דעתי,

אלו היו זוג עצות מאוד פשטניות ומאוד לא מועילות. "ראיה מרחוק זה קשר חזק ובילתי מוסבר לתמונה שאתה רואה בפעם הריאשונה"- מה הוא אמור להפיק מהמשפט הלא ברור הזה? "אני חושב שזה יותר תכונה מולדת." אז זהו? הדלת סגורה בפניו? אני מאמין שאפשר לרכוש כמעט כל תכונה או יכולת, בין אם יש כישרון מלידה בשימוש בה זה כבר משהו אחר. למרות שלפי שיטת הNLP כישרון "מלידה" זה בסה"כ תוצר של דרך חשיבה, ראיה ופעולה מסויימת אשר ניתן לפתח אצל כל אחד על ידי שימוש בטכניקות שונות. "בקשר להקרנה חוץ-גופית אני חושב שאתה צריך לעשות את מה שאני עושה: להרגיש את היציאה מהגוף." האם אתה מעוניין לפרט קצת יותר בעניין?

goldy

New member
הסברים

מ' 1) אתה רואה את התמונה וכבר יודע עליה פרטים: אים זה עצם, את מיקומו וגודלו המדוייקים. אים זה אדם, את מיקצועו ומצבו המישפחתי. אין לי מושג איך לומדים את זה. זה כמו שגברים מיתרכזים בדבר אחד ונשים יטפלו בכל דבר חמוד. מ' 2) בהמשך לרשומותיי במדור ה"תת-מודע": עלייך לפרק לחלקים הכי קטנים כל דבר שאתה רוצה לעשות, כאילו כל החיים הם מישחק קווסט (צריך דבר בשביל דבר אחר). לצאת מהגוף > אתה יכול להיות קיים בלפחות שני מקומות בוזמנית > יש לך שני גופים: אחד גישמי והאחר "לטייל" איתו > אים אתה רוצה לעשות איתו מעשים אתה חייב להרגיש אותו, כאילו הוא יוצא מימך (אני מניח שנשים יכולות להבין את זה טוב יותר
). בבקשה תפרט על הNLP .

Jerald_Admonds

New member
אני מבין פחות או יותר

את הכוונה שלך. מאוד קשה לי להבין את צורת ההתנסחות שלך, ומאוד חסר לי בהסברים שלך הקשר לנושא המדובר עצמו וניסוח קצת יותר פרקטי באופיו. NLP (או Neuro Linguistic Programming)

Jerald_Admonds

New member
אני אניח ואקווה

שהתכוונת לחלום צלול במה שאמרת, במידה ולא כך העניין- הייתי מנחה אותך ללכת לכיור הקרוב ולשטוף את פיך טוב טוב עם מים וסבון.

goldy

New member
וודאי שהיתכוונתי לחלום צלול!!../images/Emo46.gif

הראש הכחול שלך עובד שעות נוספות
.

Jerald_Admonds

New member
בנוגע להקרנה אסטרלית

למרות שאין לי הרבה נסיון בתחום הייתי ממליץ לך על הספר Astral Dynamics - Robert Bruce. בספרו, רוברט מתאר את היכולות והמצב האנרגטי שעל המתרגל להשיג כדי שסיכוייו להקרין בהצלחה יהיו גבוהים ביותר. לדוגמא: אם אדם מקווה לעשות הקרנה אסטרלית בהצלחה על מעברי האנרגיה בגוף שלו להיות פתוחים, נקיים מחסימות ומתפקדים ברמה גבוהה. זאת מכיוון שהגוף שלו צריך להפיק רמה גבוהה של אנרגיה במרכזים השונים בגוף על מנת להקרין את הגוף האסטרלי שלו בהצלחה. בספר הוא גם מעביר את הטכניקות עבודה שהוא פיתח על מנת להגיע לכך.

gwizard

New member
מצטרף להמלצה

יש לי את הספר וגם את השני שלו mastering astral projection ואני בהחלט ממליץ לכל אחד שרוצה ללמוד הקרנה אסטראלית.

RainBird

New member
you never know אתה לא יודע כמה מידע אני נוטל משרשורים מתים מפורומים מתים לא פחות....

למעלה