אני רואה שאנשים כותבים פה...

Weirdi

New member
אני רואה שאנשים כותבים פה...

....את השירים שהם כתבו.. אחרי שיקולים רבית החלטתי לכתוב משהו שאני כתבתי. כתבתי את זה ממש מזמן (לפחות לפני 3 שנים) ואני לא זוכרת את תהליך הכתיבה. נראה לי שזה היה באמצע הלילה או משהו אני ממש לא בטוחה... ואגב- כמעט שאף אחד לא ראה את זה מעולם... אם אני אוכל לקבל ביקורת, זה יהיה נפלא:) אני יושבת בחדרי ובוהה. התמונה שלו מרחפת מעלי, מסביבי, בתוכי. העשן והחום לא מפריעים לי, הם מרגיעים. אני עוצמת את עיני ונותנת ללהבות לקחת את נשמתי האחרונה. מאוחר יותר, בהלוויה, אני רואה את ההורים. אמא אבא מסתכלים עלי ומעבר אל המוות ונקלט לי כל הסבל הזה, הכעס, התסכול , העצב זה הכל בגללו! הוא לא שווה את זה! עקצוצי שנאה עולים לי בגרון אבל הוא כן וגם הוא שם. לבוש שחור ומסתיר דמעה עכשיו כשאני פה, אני רואה אותו אני רואה אותו הופך לאהוב אני רואה אותו הופך לבעל אני רואה אותו הופך לאב ואני לא עושה כלום. אני רק מחכה כי בסופו של דבר הוא יחזור אלי.

כל הכבוד!

קטע חזק ואמוציונאלי מאוד. רק שתי הערות בונות: 1. אל תתני לעצמך להגרר אל קטעים מוכתבים מראש או אל קיטש. מה אני מתכוון: "כל הסבל... הוא לא שווה את זה!" הוא קטע רגשי טוב, אבל סימני הקריאה הופכים אותו לקצת אובר-דרמטי. 2. לו רק היית כותבת "הבנתי" במקום "נקלט לי" הייתי אוהב את הקטע הזה עשרות מונים יותר. אבל מלבד זאת זה קטע טוב מאוד. הוא לא מתיָפיֵף יותר מדי כמו שהרבה שירים עושים, ולא נגרר אל תהום הפלצנות אלא ממש אמוציונאלי וטוב.

חס ושלום!

הבמה היא, לדעתי, ריכוז כל הרוע ביקום בערך. זה המוני, זה ממוסחר, התגובות שם טיפשיות או סתם מתחנפות והעיצוב מכוער.

לקח לי זמן

עד שהבנתי על איזו במה מדֻבר.. יש שם ארבע יצירות נהדרות. השאר זבל.

Weirdi

New member
דפיוצר?!

ממממ... אני מכירה את האתר, ולא (אם זאת הייתה השאלה) אני לא פרסמתי שום דבר שם... בקושי היה לי אומץ לפרסם פה את השיר................

TheBlueOne

New member
אתה חייב להעיר על על דבר???

באמת שזה כבר מתחיל לעצבן... הבנאדם אומר שהוא התלבט קשות אם להעלות את השיר.. נכון שאולי הוא לא הכי קשור, אבל גם לה מותר. כמה פעמים אתה התחלת פה שירשור שלא היה קשור ונגררת לויכוחים??? הא??? יופי... חשבתי כך...

L e s t a t

New member
כן!!!

"נכון שאולי הוא לא הכי קשור, אבל גם לה מותר." לא נכון, זה לא פורום שירה. אם השירה או הסיפור היו קשורים לפגניות, אז לא הייתי אומר כלום. "כמה פעמים אתה התחלת פה שירשור שלא היה קשור ונגררת לויכוחים??? הא??? יופי... חשבתי כך... " 1. לא זוכר שזה קרה לי פעם. 2. גם אם כן, מה הקשר לכלום? הסבר, פרט והבא דוגמאות.

Justin Angel

New member
אני מצטער, אבל האיש צודק.

ברמה מסוימת כמובן, טל אף-פעם לא צודק לחלוטין. וגם הטל השני אף-פעם לא צודק לחלוטין. אולי ביחד יום אחד שה"טל"ים יתאחדו למען מטרה אחת, אז הם יצדקו. אבל עד אז... מצד אחד אין טיפה קשר לשיר הזה לנושא הפורום. מצד שני, זה לא כאילו ביום שחברה שלי נפרדה ממני אני לא תליתי כאן חלק מהיומן שלי שגם אין לו קשר לפורום. מצד ראשון שוב, אני חבר בפרוטו-קהילה בניגוד לפותחת השרשור שהיא בקושי חברת פורום במשך חודש. אין בעיה עם השיר הנוכחי, הוא נתלה וכולם ראו אותו אז ככה שזה חסר תועלת להעיר עליו. אבל בנושא שירים בעתיד, היות והפורום הזה הוא במה אך ורק ליוצרים פאגאנים. ומהיותם פאגאנים, אלו נוטים לקשר את היצירות שלהם לנושאים פאגאנים. ברכות זוהרות ושיר מאוד אינטנסיבי ופרטי

L e s t a t

New member
אם יש קשר בין השיר לבין הפורום

אז לא אכפת לי, אבל אם אין שום דבר פגאני בשיר הזה (כמו במקרה שלנו), אין שום סיבה שהוא יהיה פה ולא בפורומים או אתרים אחרים שיעריכו אותו כשיר. הווייתם הפגאנית של היוצרים הפגניים בפורום לא נותנת זכות לפרסם שירים וסיפורים שלא קשורים לפורום. אני חבר בפורום הזה מאז שהוא קם ובפורום האחות שלו מלפני שהוא קם ומעולם לא פרסמתי כאן שיר שלא קשור לפורום, כך גם רובין וטלה בר. על אחת כמה וכמה בגלל שאני חבר פורום ותיק (בניגוד לתפיסה שהיותך חבר ותיק נותנת לך זכות מיוחדת לקשקש על נושאים שלא קשורים, אני בהחלט נגדה). אולי יום אחד הכחול ואני נתאחד למען מטרה ששנינו נאמין בה, כמו עזרה לקהילה הפגנית בישראל, אבל עד אז אני נותר עומד בעמדתי - השיר אינו קשור לפורום ולכן צריך להימחק, זה לא משנה אם חצי פורום או פורום שלם ראה אותו, אין לו קשר ולא צריך לעודד מקרים שבהם דברים שאין להם קשר לפורום יוכלו להתפרסם פה ואף אחד לא יגיד כלום כי אני במילא קרציית-סדר בעיניכם והרי אם כבר מישהו ראה את זה, אין סיבה למחוק (למה לא?). כי מה זה משנה? אולי זה לא משנה, אבל זו הנקודה שמשנה.

speaking of שירים,

ביום שני, ב"מרתף 10" בחיפה בשעה 20:30 יתקיים ערב הקראת שירה בו יונתן, עינה (עובדת עצות) ואנוכי נקריא משירינו. עלות הכניסה היא 17 ש"ח. פרטים נוספים באתר של מרתף 10 שכתובתו מצורפת להלן. כולכם מוזמנים!

romharel

New member
מזל טוב

אני רוצה לבוא .....[מקווה לא לשכוח ] ושלא יקרה משהו חירומי שיצריך את נוכחותי..... השירים שלך נפלאים ולגבי עובדת עצות אני סקרן....

TheBlueOne

New member
סתם שאלה טל...

למה על פרסום ההודעה לגביי הקראת השירים ב"מרתף 10" לא הגבת? זה כן קשור? זה פשוט היה נצ"לש.. לא משנה. אני חושב שהנקודה הובהרה. לילה טוב. ולמי שהולך לצפות בליקוי ירח- צפייה נעימה (נא לכבות צלולריים :)

L e s t a t

New member
כמו שרום הראל אמר

אני כבר הלכתי לישון בשעה שההודעה פורסמה.. חוץ מזה, הוא לא בא ופרסם שיר ללא קשר, הוא, מהיותו אחד ממשוררי הפורום, אמר שהוא ועוד כמה אנשים יקריאו מהשירים שלהם, שאנחנו בפורום כל כך נהנים מהם וממהותם הפגנית. ככה שלא ממש נראתה לי סיבה לקפוץ ולהצביע עליו ולעשות לו "נו! נו! נו!". חשבתי שאתה מודע לעובדה שהמקום הזה הוא פורום ואין לצפות לתגובה מיידית ברגע שנשאלה שאלה או צץ איזה משהו שלדעתך דורש ממני תגובה כלשהי. בפורום לפעמים אנשים קמים לעשות כוס קפה, הולכים לאנשהו, הולכים לישון... אתה מבין, אנשים לא תמיד כאן ובאחת לפנות בוקר אתה לא אמור לצפות ממני לתגובה על משהו, נכון?

קשור מאד

3 מתוך המקריאים בערב השירה הם פגניים, ושיריהם פגניים. (כמה מחתרתי מצדנו, השתלטות מרתפית) אך מכיון ששלשה האלה הם היחידים שמבינים משהו בשירה מבין שאר המקריאים (אני מכיר אותם, ארגנתי בשנה שעברה את הערבים האלה), יהיה זה למעשה ערב פגני טהור. אז כֻּלכם מֻזמנים. ובקשר לעובדת התאנות - אתם יכולים לסמך על עוטה המגבת. ובקשר אלי - במילא אני לא כותב שירים שלי, אז זה לא משנה. יונת ההתחלות

די!!! בסוף אהיה סמוקה מן הירח!../images/Emo9.gif

חוצמזה יונתי, מאד מחוצף מצדך לחשף כאלה פרטים אודותי בלי הסכמתי! ובכלל שלחתי לה את השירים הלא נכונים. ואני פויה כי לא כתבתי זמנרב מדי. פויה עינה. עינת התאנה הראשונה מכוון השביל של הפעוטון בתובל. (מרוצה?)

למעלה