אני רואה שהקדמתם את המאוחר...

Secular

New member
אני רואה שהקדמתם את המאוחר...

למי שלא יודע,הרבה לפני שהפורום הזה היה קיים,היה מועדון בשם:skyscrapersmania שהיה אחד המועדונים המוצלחים ביותר בוואלה! מועדונים, עד שיום אחד אורן הגיע ולאחר שבועיים שיכנע אותי להעביר את המועדון לפורום קבוע בתפוז,ואחרי ששקלתי את העניין...הסכמתי להצעה המפתה שהתבררה לי בסופו של דבר כתרמית. אם כן,כשעברנו אורן החליט שהוא האדמין החדש של הפורום,למרות שהשתמש בשם שלי כתפאורה בשביל שאהיה מרוצה כמנהל באופן רשמי,בעוד הוא מנהל את הפורום באופן מעשי,מה שגרם לי לאבד עניין ב"ג´וב" החדש ועל כמה וכמה כשאני עסוק גם ככה בהמון מבחנים. בכל מקרה,רציתי לומר בהצלחה לאילוסטרייטור שאם אני לא טועה הוא דן דני מימי המועדון בוואלה,שהוא אחלה משתתף בלי קשר לכל הסיפור, ותודה לדניאל על הדאגה והאכפתיות...להתראות,עמרי!

oren*

New member
בחיים לא ניהלתי את הפורום הזה, אתה

מוזמן לפנות אל הנהלת תפוז ולשאול אם לא דיברתי איתם וביקשתי שיכינו עבורך חשבון אינטרנט וכל הדברים עוד לפני שהפורום הזה נפתח בכלל. כמו שהאילוסטרייטור כתב, אם אתה מעוניין לנהל את הפורום התפקיד יחזור להיות שלך - לא הגיוני שחודש שלם לא יהיה מנהל לפורום ורק כשהאילוסטרייטור נכנס פתאום הופיעו המון אנשים חדשים, פתאום יש דיונים חדשים, פתאום דברים קורים בפורום ורק בשבוע האחרון עברנו איזה חמישה עמודים. אתה חושב שבוואלה! היו משאירים את הפורום פתוח אם לא היית נכנס אליו? יש לך טעות ידידי, באף מערכת לא פותחים פורום ומחכים למשיח שיגיע. המעבר לתפוז היה רק לטובת החברים (וגם לטובתך, אם היית יוצר קשר אז היית יודע שיש חשבון אינטרנט שמחכה לך), האימיילים הרבים ששלחתי אלייך כולל הטלפון הפרטי שלי והטלפון בבית הגיעו אלייך וגם ענית עליהם - מדוע לא צילצלת ולא יצרת קשר? על איזו תרמית אתה מדבר? מישהו רימה אותך? הרי עשינו הכל כדי לקרוא לך ולראות מה קורה איתך והפורום חיכה לך במשך חודש וחצי
גם אסף שלח אלייך מספר אימיילים, במשך חודש כתבנו לך כאן, חיכינו לך, רצינו לדבר איתך - שום תגובה ושום הודעה ושום דבר. בכל מקרה, מעולם לא ניהלתי את הפורום הזה, חבל שבמקום להיכנס ולהגיד שלום ושאתה מעוניין לחזור לנהל את הפורום, בחרת לתקוף את האנשים ששמרו לך על הפורום במשך חודש וחצי.

oren*

New member
בכל מקרה התפקיד עדיין שלך, אף אחד

לא רימה אותך. כשתרצה צור קשר באימייל, באחד מהטלפונים שנשלחו אלייך, ICQ, מסנג´ר או איך שנוח לך, תקבל את הסיסמאות וכל הפרטים שאתה צריך. אם הייתי רוצה לנהל את הפורום אז לא הייתי פונה אלייך מלכתחילה אלא פותח אותו כאן וזהו. איך זה שהאילוסטרייטור מנהל עכשיו את הפורום ולא אני? כולם רוצים בטובתך, חבל שאתה לא רואה את זה ובוחר לתקוף.

danezeq

Member
רגע אני לא מבין - איך הצלחתם לשנות

את ההגדרה בפורום כך שעמרי לא יהיה המנהל? הסיסמא אצלו- לא? כך חשבתי לפחות. אני מניח שלא עשיתם את זה ע"י פריצה, אלא מישהו (אורן?) ידע את הסיסמא אז למה לא נשמרה הסיסמא רק אצל המנהל? (עמרי אז) אני אומר שוב: ממש לא אכפת לי מי המנהל - אין לי שום דבר נגד אף אחד בפורום אבל אני מציע שבמקום שנתפצל עכשיו לשני פורומים - נמשיך בפורופ אחד - ולפי מה שהבנתי אף אחד כאן לא "מתעקש" להיות המנהל של הפורום, ואם כולם מוכנים לוותר - אז מה זה משנה? - אני מקווה שתמצאו פיתרון לכך חחחחחח הפורום הזה הוא כמו הספר "בעל זבוב" חחח :) לא נורא בקרוב נתגבר!

Secular

New member
לא צריך להתאמץ-אני מוותר עליו!!

ושאלה:מאיפה המצאת את כל האי-מיילים האלה שכאילו אתה שלחת??? ואסף?!מה הקשר אליו בכלל??הוא לא מתעסק בכלל מי יהיה המנהל! בכל מקרה,בהצלחה בפורום!!-אך לצערי אני לא מתכוון לקחת בו חלק מהסיבות שפרטתי כאן-ולמעשה,זאת ההודעה האחרונה שלי בפורום. להתראות ובהצלחה בפורום....עמרי!

oren*

New member
אל תשכח שהמערכת של וואלה! שומרת

כל האימיילים, גם היוצאים וגם הנכנסים כולל תאריכים - אין לי בעיה להציג כאן את הכל.

../images/Emo46.gif איך אתה לא מתבייש, חוצפן

אני קוראת בפורום הזה מדי יום, בזכותו של THEILLUSTRATOR הגעתי לכאן אני מתעסקת באדריכלות ועיצוב בתלת מימד, ואילולא הפרסום של THEILLUSTRATOR לא הייתי שומעת על הפורום בזכותם של אסף THEILLUSTRATOR אורן ו-FIREMAN הפורום הזה מחזיק מעמד ויש בו חדשות ותמונות ומידע שעוזר לי ולחברים שלי במהלך עבודתנו אם אתה מאמין שעשו ממך תפאורה זה שקר, כל הזמן שאלו עלייך ודיברו עלייך למרות שלאף אחד אין מושג מי אתה כי לא טרחת להציג את עצמך אני מעריצה את THEILLUSTRATOR על הפרסום שהוא עשה לפורום ועל הדברים הנהדרים שהוא עושה כאן ואני מקווה להמשיך לכתוב גם בהמשך ולהציג עבודות שעשיתי מעריכה את האנשים פה שלא התייאשו ממך והמשיכו לנסות, מזמן הייתי עוזבת את הפורום שלך בוואלה ועוברת לפורום נדל"ן של גלובס

kyle

New member
הלווווו!!!../images/Emo12.gif

בסוף עוד באמת יהיה פה חילוק פורום...

danezeq

Member
האנשים שהזכרת באמת החיו את הפורום

סיגל, היית פעם בפורום הישן בוואלה? אני מניח שלא בפורום הישן כל הודעה שנייה הייתה של עמרי לבני אדם יש תקופות עסוקות, (וזה הזמן לשאול, עמרי מתי אתה חוזר?) אגב אני הגעתי לפורום הזה בזכות עמרי (בימים הראשונים של הפורום כשהוא היה בוואלה)

מה זה מעניין מי ינהל את הפורום?

העיקר שיש פורום עם פעילות ואנשים שכותבים בו אם אסף ואורן וTHEILLUSTRATOR לא היו כותבים פה אף אחד לא היה כותב או יודע על הפורום אורן כתב לSECULAR שהוא מוזמן לנהל את הפורום אז מה הבעיה שלו ולמה הוא יורד על כולם? THEILLUSTRATOR לא גנב מאף אחד את התפקיד ומה כל כך טוב שבפורום של וואלה כל הודעה שניה הייתה של SECULAR? יותר חשוב שיש מגוון הודעות של הרבה אנשים כמו שTHEILLUSTRATOR הביא לפה אני אוהבת את הפורום ורוצה להישאר פה בלי קשר למנהל העיקר שTHEILLUSTRATOR ממשיך לכתוב

TheIllustrator

New member
עומרי, AKA סקיולר....

אכן עומרי, פורום גורדי שחקים היה מאד מצליח בואללה! מועדונים, ושם ה"גרעין הקשה" של הפורום נפגש. אני חייב לציין ולומר בצורה הגלויה והברורה ביותר שלא הייתה כל תרמית מצד אורן, ביוזמה להעביר את הפורום לתפוז!!! אני שמרתי איתו על קשר כל הזמן, ואני יכול להעיד ממקור ראשון עד כמה הוא רצה בטובת הפורום, המשתמשים והמנהל דאז(אתה). אני חייב לציין שבמבט לאחור, המעבר לתפוז היה נפלא - המערכת הרבה יותר ידידותית, נוחה ומתקשרת, וכן, ללא ספק החשיפה לה אנו זוכים בתפוז זהה(אם לר רבה!), מזו שהיינו יכולים לקבל בואללה! אנני בטוח לחלוטין כי אורן לא(!!!), נטל את ניהול הפורום, והשאיר אותך בעלטה. אורן היה משתמש מהשורה ואני חושב שזה לחלוטין לא צודק, או הוגן, להטיל את האשמה עליו!!! הוא באמת רק תרם ותורם לפורום, ואני יודע שבראש מעייניו הינה השמירה על שלמות הפורום - ואין סבירות שדווקא הוא יפעל לפיצולו!!! (בטח לאחר שהוא יזם את המעבר לכאן) עד כאן דיברתי כמשתמש פשוט... לגבי העובדה שאני כעת המנהל, זה היה לחלוטין מפאת צורך קונקרטי!!! ללא כל קשר לאופי בו ניהלת את הפורום.... פשוט שנעדרת זמן רב, ולהבנתי, לא נענת לקריאות חוזרות ונשנות לחזור, ו"הזנחת"(מאחר ואתה היית המנהל), פורום מאד פעיל ובעל משתמשים חדשים כל העת. אנני יודע מה צופן העתיד(כפי שאני חוזר ואומר), ואני מרגיש מאד רע עם ההרגשה ש"גנבתי" לך את ניהול הפורום - אבל באמת, זה היה פשוט מאחר ולא היה לנו מנהל והתחילו להתעורר תמיהות לגבי "היכן אתה" ולמה אין ניהול לפורום. אני מאד מקווה שתמשיך לבוא ולהשתתף בפורום שלנו - שלך!!! אנא המשך לכתוב ולתקשר איתנו דרך הפורום ובכל דרך אחרת שמוצאת חן בענייך... באמת שמאוד חשוב לי לשמוע את עמדתך. אבל לפני סיום, באמת, אנא האמן לי שלא היית שום "קנוניה" או קונספירציה כנגדך... יום טוב...

fireman

New member
אתם מצחיקים

אני חוזר מהבסיס לכמה שעות....קורא את השרשור הזה ונקרע מצחוק....כל אחד מנסה להפיל את האשמה על מישהו אחר ובהמשל מנסה לא להפיל אותה....אז תחליטו אתם מצטדקים ומאשימים בו זמנית....תסתכלו על זה מהצד זה נראה ממש מצחיק.... אני אגיב על זה בקצרה.....אדון עומרי...אני לא מכיר אותך אישית ואף לא יצא לי להגיב להודעותיך (כי לא היו) אבל ההיעלמות שלך גררה את מה שקרה פה...ואני לא מבין מה קשור מה התחיל מאיפה ועבר לאיפה...הבעיה היא שאתה נעלמת....אני בטוח שבפורטלים אחרים היו סוגרים את הפורום לגמרי... אני שמח שמישהו כמו אילוסטרטור קיבל את הפיקוד...לפי מה שאני רואה הידע שלו בהכרת המבנים עצמם וידע בענייני גורדים בעולם הרבה יותר רב משלי וזה נראה גם יותר רב משל אורן אם כי אני לא מטיל ספק בידיעותיו...אני חושב שאדון אילוסטרטור הוא המועמד המתאים ביותר לקחת את הפיקוד.... אני מבחינתי אהייה הפיגום שלו...אתמוך בו בהכל ואמשיך להיות מבקר קבוע בפורום גם כשאני בבסיס (הוכחה לכך...הנה אני פה
) אבל הרגזתם אותי קצת......! אמרתי שיהיה לי שבוע עמוס....לא בטוח שאני אהייה פה....אז מה זה אומר שלא מגיבים להודעות שלי? תתביישו לכם.! אתם עוד תרגישו את נחת זרועו של הכבאי מבאר שבע
מת עליכם! תעשו חיים!

למעלה