אני רואה שיבש פה אז החלטתי...

עדי1234

New member
אני רואה שיבש פה אז החלטתי...

להגיד תגובות על הדיסק השלישי של מוניקה סקס "חיות מחמד" ראיתי שהיה ניסיון לפתח דיון עליו וזה היה צולע נקווה שזה יצא יותר טוב... אז מה אתם חושבים על הדיסק? אני אישית חושבת שהוא הדיסק הכי טוב שלהם (רק בטיפונת מעל פצעים ונשיקות) ולמה? אין שיר אחד שלא אהבתי. הכל בו הלך חלק ומדהים, כל התכנים של השירים מדהימים ומופגן באופן בולט הכישרון של הלהקה. אפילו הידיד שלי שאוהב לרדת עליי עליהם שמע את הדיסק (רצה לשמוע רק שיר אחד ומשום מה זה נהפך לעוד אחד ולעוד אחד) אמר לי "עדי, את יודעת הם דווקא בסדר" עלק בסדר, רואים עליו שהוא אוהב אותם מה השיר שהכי אהבתי? מספיק בנאדם, אולי השיר הכי אהוב עליי בכללי שלהם... עוד שירים שאהבתי במיוחד זה בעיר הזאת ושנים חסומות. מה איתכם? עדי

the king 25983

New member
דיסק מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

חוץ מהעטיפה. אני אוהב את כל השירים. יש כמה שירים שהם "בסדר" כמו לא רוצה לדעת או לא מתבייש באהבה שלי. האעב הוא בין אוהב ל"בסדר". בהתחלה דילגתי עליו אבל כמה שאני מקשיב לו יותר ככה הוא יותר מוצא חן בעיני אבל הוא עדיין לא ברשימת השירים הטובים של מוניקה לדעתי. חוץ מזה כל השירים טובים. אני אוהב במיוחד את בעיר הזאת ואני אומר את זה בפעם המי-יודע-כמה. למרות זאת, אני אוהב יותר את פצעים ונשיקות אבל לא בהרבה. שם טקסטים טובים יותר. שם אני אוהב את רקוויאם לבלונדינית, פצעים ונשיקות, עיניים טובות, על הרצפה, כל החברה ועוד כמה שבטח שכחתי עכשיו.

או קיי... ../images/Emo168.gif

לדעתי הדיסק באמת מעולה ללא ספק... למרות שגם אני לא כל כך אהבתי את העטיפה.., אבל עדיין זה בסדר..., ואהבתי האמת את רוב השירים, ואני לא חושב שיש שיר שאהבתי ספציפית.., אז אני יגיד לכם את מה אהבתי בעיקר: שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת מספיק בנאדם דם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת חיות מחמד בטח שמתם לב שזה רוב השירים.., אבל עדיין..., גם את מה שלא רשמתי דיי אהבתי.... אחלה דיסק!

אה...סמיון אמר לי לרשום גם מה שאני

חושבת..אז ככה... כזכור לי אמרתי את זה כבר אבל אגיד שוב.. את הדיסק של מוניקה "חיות מחמד" לא קלטתי מהר, כאילו, לא הכי התלהבתי מימנו..אבל שמעתי אותו כמה פעמים ולאט לאט התחלתי לאהוב אותו וממש לאהוב אותו..אח שלי בן 5 זוכר כבר בתים בע"פ...לכו תבינו את אחותו... ויש שם שירים יפים מאוד ושירים יפים..בכל מקרה, השירים שאני ממש אהבתי הם: שנים חסומות, קונפורמיסט,דם, בעיר הזאת, וטרף קל.... אל תתפסו אותי כשלילית אבל אני עוד לא זוכרת את כל השירים ממש טוב..אבל ארלו מוניקה סקס ויש בהם משו מיוחד שאין בשום להקה אחרת- כמו בחורה.. (מממ, דימוי טוב כשחושבים על זה..) לינור

the king 25983

New member
למה אבל לתוח שירשור חדש../images/Emo35.gif

תמשיכי את השירשור שעדי התחילה.

the king 25983

New member
זה לא שאני מטומטם אלא שחן חכם

הוא איחד את השירשורים ואני כתבתי את התגובה לפני זה
פען הבאה לא אגיב...

חחחח.., שטויות אח.. ../images/Emo168.gif

פשוט עשיתי את זה עוד לפני שהגבת אבל פשוט\ הייתה איזושהי בעיה בשרת שלא הצלחתי לשרשר אותם יחד ואז אתה הגבת.., חח אבל שטויות...

למעלה