אני רואה שישנה פה שאלה שחוזרת לא

אני רואה שישנה פה שאלה שחוזרת לא

מעט פעמים ותשובה עליה תעזור להרבה פה אז מי שיודע יעזור מאד! האם ניתן לחלק למיקטעים סרט בפורמטים VCD או SVCD? כלומר, הסרט רציף אך יצרתי לו אינדקס לעוד 10 דקות ואז במקום להריץ את הסרט במהירות X8 עד שיגיע למקום הרצוי, אני לוחץ על החץ והוא עובר ישר לשם. תודה מראש לעונים.

כן- ../images/Emo16.gif

פשוט צורבים את ה"רצועה" השניה כקובץ MPEG נפרד.
ניר

לא התכוונתי לזה:

זה גורם לכך שהסרט יקפא לשתי שניות ויעבור לקטע הבא. קיבלתי כבר תשובה בפורום אחר שצריך תוכנה כדוגמת DVDIT שעושה בין היתר את החלוקה לאינדקסים בקובץ מבלי לחלקו.

mapleleaf

New member
כן..

ישנה דרך. אני לא זוכר ב100 אחוזר איך לעשות את זה אבל העקרון עובד ככה : תוריד תוכנת TMPGENC DVD AUTHOR תוסיף שם את הקובץ שאתה רוצה , וחלק אותו לפרקים כאוות נפשך. אחרי זה שמור את הסרט בפורמט VOB , (אני חושב שזאת האפשרות השלישית בתפריט השמירה) - שמור לספריה בH.D. פתח NERO 6 , תבחר בפורמט MINI DVD (זה CD רגיל) תמשוך את תכולת ספרית VIDEO לספרית VIDEO בMINI-DVD ותצרוב על CD רגיל. לעבוד... זה עובד בטוח , הבעיה היחידה היא האם הDVD שלך תומך בMINI DVD , מנסיון שלי רובם כן תומכים (למרות שלא רשום עליהם .. אבל שווה לנסות) אם אתה נתקל בבעיה שלך לי מייל ל[email protected] אני אכתוב מדריך בנושא. בהצלחה.

למעלה