אני רואה שכולם שולחים ציורים שלהם.. אז גם אני רוצה... ציור שציירתי מזמן...
R RMXXX New member 11/6/03 #1 אני רואה שכולם שולחים ציורים שלהם.. אז גם אני רוצה... ציור שציירתי מזמן...
© ©yaara© New member 11/6/03 #5 ../images/Emo42.gif גם לי לא...../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif
פ פיצפיצון New member 11/6/03 #6 ואווו! הציוק מדהים! ../images/Emo39.gif תפסיקו להיות כאלה צומיים... גם לי נתנו מלא מחמאות, אז מה? תהיו שמחים!
ואווו! הציוק מדהים! ../images/Emo39.gif תפסיקו להיות כאלה צומיים... גם לי נתנו מלא מחמאות, אז מה? תהיו שמחים!
T TiKi PooH New member 11/6/03 #9 וואוו..כישרון...../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif גם לי יש צור, אני יודעת שהפוזה שלו לא הגיונית, מילא.
וואוו..כישרון...../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif גם לי יש צור, אני יודעת שהפוזה שלו לא הגיונית, מילא.
R RMXXX New member 12/6/03 #16 בציור השני... תעבדי קצת על הצללות ותווי פנים של הסוס ויכול לצאת לך ציור מהמם!
© ©SEAN and INDIANA© New member 12/6/03 #17 חח.. ניסיתי אבל משום מה זה לא הלך.. אז וויתרתי.... אני מעדיפה להשאיר את זה לא מושלם מאשר להרוס גם את מה שכבר הצלחתי לעשות...
חח.. ניסיתי אבל משום מה זה לא הלך.. אז וויתרתי.... אני מעדיפה להשאיר את זה לא מושלם מאשר להרוס גם את מה שכבר הצלחתי לעשות...
© ©SEAN and INDIANA© New member 12/6/03 #18 ועוד אחד... ציירתי בצייר אבל אני לא מצליחה להצליל נומלי...אז זה בלי הצללה...
© ©yaara© New member 12/6/03 #19 ../images/Emo42.gif מ-ד-ה-י-ם!!! ../images/Emo99.gif גם לי יש אחד חדש... משיעור ספרות...
© ©yaara© New member 12/6/03 #20 ../images/Emo42.gif../images/Emo46.gifאולי זה יהיה יותר טוב../images/Emo175.gif