אני רואה שכל הכותבות לאחרונה

אני רואה שכל הכותבות לאחרונה

הן בנות טריות כמוני שהצטרפו ומנסות למצוא נחמה ועידוד והבנה איך עושים את זה. איך מורידים את הקילוגרמים העודפים שבתאוריה היו אמורים להתנדף מעליהם לבד עם יציאתו של הצאצא המתוק החוצה. אשמח אם בנות שכבר עשו את זה או בנות "שבדרך לשם" כלומר שכבר הצליחו לרדת כמה קילוגרמים יכתבו ויספרו לנו קצת. אומנם אשת השבוע האחרונה היתה מרתקת בצורה לא רגילה אבל אולי אפשר להביא אשת שבוע שקשורה בנושא דנן?

חן123

New member
מצרפת לך 2 הודעות שלי

1. מתילת הדיאטה שלי אחרי הלידה של אור 2. מאמצע ההריון של הדר לצערי, לא הצלחתי להחזיר את עצמי ל MOOD שח דיאטה אחרי הלידה, אבל טרם איבדתי תקווה

לפי החשבון שלי

צריך להיות לך ילד בערך באותו הגיל של הבונבון שלי אני 5 חודשים אחרי הלידה :)

leegil

New member
בוקר טוב!! אפשר להצטרף???

קצת על עצמי, יש לי בונבון מקסים בשם אור!! בן 5 וחצי חודשים, אני מניקה אותו הנקה מלאה ואני איתו בבית ומאוד קשה לי לעשות דיאטה בבית, חורף וקר פה (ניו-יורק) וכל מה שבא לי לעשות זה רק לאפות... אז הנה מצרפת תמונה של הפשוש שלי!!

אתי אתי

New member
אני...

אני בדרך למטה, תודה לאל, בקצב איטי של צב עייף זקן וחולה, אבל זה ממש לא משנה כשהמכנסיים כבר נסגרות

אורלי14

New member
השאלות נקבעו על ידי המשתתפות... :(

לא על ידי אשת השבוע. היא - כלומר אני - התבקשה רק להציג את עצמה. ואני - למרות שאני עושה מאמצים כבירים לרדת, וגם מצליחה ברוך ה' לאט אבל בטוח - לא מציגה את עצמי או מחשיבה את עצמי ביחס לחיצוניות שלי... בכל מקרה, הסוד הוא לשמור על הפה ועל מסגרת התזונה הנכונה שנקבעה עבורך, ולשלב כושר כגון הליכה. בהצלחה!

kalah

New member
kלי זה עלה במאמצים רבים.

יש לי שני ילדים בגילאי 3 ו2. בהריון הראשון עליתי כ25 ק"ג ודווקא לא אכלתי מתוק. להיפך,רמת הסוכר הייתה נמוכה מדי ,אבל אכלתי מלא פירות וגם זה משמין. בהריון השני כבר לר הי לי הרבה מה לעלות אז באמת עליתי רק 7 ק"ג שירדו מיד עם צאתי הביתה. אבל,עדיין נותרו 20-25 לרדת. עשיתי דיאטה של הפרדה מוחלטת בין חלבון לפחמימה. בלי מתוק בכלל. לקח לי חצי שנה,קצת יותר,לרדת הכל,אבל-זו הייתה נזירות מוחלטת.בחיים לא היכרתי את עצמי כה קפדנית אבל הייתי חייבת. לצערי הרב,אני מושפעת מאד ממצב ה"רוזי" שלי,זה מאד משפיע לי על מצב הרוח אם אני עולה קצת.באת שלצערי כי אני יודעת שזה לא טוב. אבל-תמיד הייתי רזה,מידה 38 כי שמרתי והתעמלתי 3-4 פעמים בשבוע.פתאום לא היה זמן לספורט כמו בעבר,לא הייתה שיגרה.. אז עשיתי את הדיאטה שהייתה מאד קשה ועכשיו הזנחתי אז שוב יש לי 3-4 קילו לרדת ואני פה איתכן..

אורלי14

New member
ברוכה הבאה, והמון הצלחה!!!

נראה לי שאת בין המסתפקות במועט, או הצריכות להסתפק במועט בפורום הזה...

kalah

New member
לפעמים זה הכי מציק. בכל זאת,

זה לא שאהיה מידה 36,מהפנטזיה הזו יצאתי,אבל פחות את הכמה שמציקים לי .

למעלה