אני רואה שמסתדרים פה טוב מאוד בלעדי.
S SummerNightCity New member 25/3/06 #3 זה בגלל שקיבלת עונש לשבוע. על זה שאף אחד חוץ מהמגניב שלנו לא ענה על שיר השבוע, ואפילו לא התייחס למשהו חשוב שבשבילכם שכתבתי שם. כדי לכם למצוא איזה פינות יכולות להיות ויש המון דברים. יש לי רעיונות, אבל הם בנתיים לעצמי, כי יש לי פינה [שיר השבוע. ] אז תתחילו לחשוב. אחרת ההפתעה שרציתי לעשות פה לא תהיה. וכן, אתם עדיין בעונש. עונש ההזנחה.
זה בגלל שקיבלת עונש לשבוע. על זה שאף אחד חוץ מהמגניב שלנו לא ענה על שיר השבוע, ואפילו לא התייחס למשהו חשוב שבשבילכם שכתבתי שם. כדי לכם למצוא איזה פינות יכולות להיות ויש המון דברים. יש לי רעיונות, אבל הם בנתיים לעצמי, כי יש לי פינה [שיר השבוע. ] אז תתחילו לחשוב. אחרת ההפתעה שרציתי לעשות פה לא תהיה. וכן, אתם עדיין בעונש. עונש ההזנחה.
K Kayben New member 25/3/06 #6 עונש קשה... ../images/Emo122.gif אני כבר מחשיב את עצמי ל"קבוע" ופייר, אני ממש מאוכזב, בקושי זז...
י י ו ב ל המגניב New member 26/3/06 #9 חח למה שון פול ? ולמה את כבר לא ארבה פה ? אמממ יש לי הצעה למשחק בפורום שהוא ניקרא - החוליה החלשה ומטרת המשחק שאני מאתחיל אם 10 שירים ובכול שבוע אתם צריכים להעיף שיר אחד עד שבסוף ישאר השיר האחרון והוא יהיה הזוכה אם אתם רוצים אז שימו אם לא אז אז ביי בנתיים מחכה לתגובות שלכם
חח למה שון פול ? ולמה את כבר לא ארבה פה ? אמממ יש לי הצעה למשחק בפורום שהוא ניקרא - החוליה החלשה ומטרת המשחק שאני מאתחיל אם 10 שירים ובכול שבוע אתם צריכים להעיף שיר אחד עד שבסוף ישאר השיר האחרון והוא יהיה הזוכה אם אתם רוצים אז שימו אם לא אז אז ביי בנתיים מחכה לתגובות שלכם
S SummerNightCity New member 27/3/06 #11 ../images/Emo45.gif [כי אני אתחתן עם שון פול ואז אני אהיה מיסיס שון פול. ]