אני רואה שמתחיל להיות כאן חם אז הנה

שירי71

New member
אני רואה שמתחיל להיות כאן חם אז הנה

המלצה להצגה חמודה לאללה שראינו: קוראים לזה "זוגיות" (אפרופו חתונות) זה מציג באולם אהל שם של הבימה וזה מדליק לאללה ועשוי מדהים. מי שרוצה פירוט אני עדיין כאן
 

אתי@

New member
אני בתור עיקרון לא הולכת לראות

הצגות באוהל שם!!! כשהייתי שם בפעם הראשונה והאחרונה המקום היה מוזנח בצורה מזעזעת... איך אפשר להציג תאטרון במקום שבו אדם ששוקל יותר מ- 70 ק"ג בקושי נכנס לכסא, ואדם שגובהו יותר ממטר וחצי לא מסוגל לשבת עם הרגליים בנוח??? אז אני לא מוכנה שיזלזלו בי ככה!!!
 

שירי71

New member
מההה? לי זה לא היה ככה!

זו הפעם היחידה שהייתי שם ולא היה לנו קשה ושנינו ארוכים מאד! (דווקא האולם השני של הבימה , זה שנמצא ממש צמוד הוא נוראי אבל אוהל שם? דווקא היה סבבה!) בכל אופן אחלה הצגה (וזה ממישהי שבד"כ נרדמת)
 

*שיר

New member
אני אשמח לקבל פירוט!

בן זוגי מאוד אוהב הצגות ואני הרבה פחות.. אז אני אשמח אם יש הצגה טובה באזור
 

שירי71

New member
גם אצלנו זה ככה

אפשר לתת להם ללכת יחד ... הקיצר זה 8 קטעים לא ארוכים שיוצרים יחד הצגה. כל קטע מציג סיפור קצר של יוצר/ת ישראלי/ת משהו שקשור לזוגיות (Tלונה קמחי המדהימה, גפי אמיר, ועוד ועוד). היפה הוא שלמרות שזה לקוח מהסיפורים, רואים כאן את המבט של זה שעשה את זה (בימאי? WHATEVER) והפירוש שנתן לסיפורים. השחקנים מדהימים ברובם (קבוצת הצעירים של הבימה) וההצגה זורמת ככה שאת פשוט לא יכולה להרדם ועשויה בצורה שמתאימה לדעתי לאנשים שהם זוגות ושהם צעירים. בעצם גם למי שכרגע אינו בזוג אבל יש לו ראש צעיר. היא שנונה מצחיקה, רצינית, ולעיתים עצובה (וטיפה מרגשת) אני חושבת שכל אחד יכול למצא עצמו מזדהה עם אחת הדמויות שם. ממליצה בחום.
 

*שיר

New member
קיבלתי ועניתי, קיבלתי ועניתי

יש לך ICQ? זה יכול להיות יותר פשוט...
 

*שיר

New member
זה נשמע טוב! אני אסתכל בעכבר לפרטים

נוספים. תודה!
 
למעלה