תודה שאת מאפשרת לי להתבטא - אמונה ללא הסבר היא קשקוש
כל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה - להגיד אני מאמין זה סבבה - אין מקום לדיון.
רוחניות זה לא אמונה עיוורת - אמונה עיוורת זה סוג של בריחה מהתמודדות.
הדרך להרחיב את התודעה היא ע"י ניסיון להבין או לפחות לנסות להסביר את הבסיס לחשיבה או להתנסות.
הפורום הזה משעמם להחריד - הוא לא מחדש כלום, אין בו כלל דיונים - מספר המשתתפים בו דליל ביותר - אולי 3 או 4 משתתפים.
הנושאים שמועלים בו פשטניים וחסרי עומק שלא להגיד לקוחים מתחום הדימיון כמו למשל הסרטונים המטופשים האלה שנותנים להם פרשנות צרת אופקים המבוססת על אמונות שעברו מפה לאוזן.
מושגים שאף אחד לא מגדיר אותם - אלא משתמש בהם כי הוא שמע את המושג הזה בהקשר דומה - כמו למשל רוח רפאים, או נשמה.
אני לא מוכנה לקבל שום מושג באופן אוטומטי בלי להבין איך המשתמש בו מגדיר אותו - ושיבסס את אמונתו על הסבר כלשהו - ולא סתם יזרוק לאוויר אני מאמין.
גם אני מאמינה בכל מיני דברים - אבל אם אכתוב מה אני מאמינה אוסיף שזו פרשנות שלי אמונה שלי שאינה מבוססת על משהו קונקרטי - לא אצפה שמישהו יקבל את אמונתי.
ותמיד אשתדל לבדוק את שורש האמונה - ולנסות להבין מה המקור שלה ואיך ניתן לבסס אותה - לא תמיד בהצלחה, ובכל זאת אנסה להבין דברים - מה שנקרא לחשוב.
רוב ההודעות בפורום המשעמם הזה - הם שלך רותי, כמעט ללא תגובה מאף אחד, או של ההזויה השניה שבאה לפרסם את עצמה חמדה משהו - ואת משאירה את הודעותיה בניגוד להוראות תפוז לא לאפשר פרסום בפורומים.