אני רואה ששירשור הערסים פופלרי

The German

New member
אני רואה ששירשור הערסים פופלרי

עכשיו שירשור פדיחות או דברים מזעזעים ואתחיל: ערב בגהה תל אביב (בהתחלה לפני שנה ומשהו ככה) 2 בנות ע נ ק י ו ת, אבל ממש ומיזעות, אבל ממש. עם כיסוי רכב בתור סטרפלס וחצי קילו איפור, לוקחות מלא החופן מפיות קוקטייל וכאן זה הזמן להזכיר כי מדובר במגה בר עם ככה 600 איש באמצע הערב..., הקיצר הן לקחו את המפיות והחלו מול כולם לנגב את בית השחי שלהן
, כל הברמנים שראו זאת קפאו במקום והיו בהלם. אח"כ הן הניחו את שאריות מפיות הקוקטייל על הבר (שלחנו את הראנר לפנות
) בעעעעעע...... או דבר שקרה לחבר שלי בבר מוכר, ככה ערסים, ערב בסופשבוע לקוחה עצבנית מבקשת כוס מים ולהם בבר יש נוהל : אין כוסות מים או בקבוק או שנותנים כוס ריקה עם קרח ושימלאו בשירותים. הקיצר הברמן אומר לה שאין כוס מים אפשר לקנות בקבוק, הבחורה שגם ככה עצבנית עוד יותר מתרגת והיא צורחת :תן לי כוס מים עכשיו!!!, הוא מתעלם. היא עוברת לברמנים האחרים שגם מתעלמים. היא תופסת מאפרת בר ענקית מעיפה אותה על הברמן, מעיפה בקבוקים שנשברים ובסוף היא נשארה בבר ולא העיפו אותה. זה ילמד אותם לתת מים

אז ככה....

אחת הפדיחות שהיו לי בתוך הבר היתה שאיזה ערב ישב אצלנו על הבר אחד שהוא... איך נגדיר את זה בעדינות... איש מוכר בעולם התחתון. אותו ערב זו משמרת שהייתי עושה קבוע לבד (במצב רגיל היינו 3-4 ברמנים על הבר,אבל לא היה צריך בדרך כלל בערב הזה יותר מ-2 ואני הייתי מסתדרת לבד). הקיצר, למרבה ההפתעה באותו ערב היה פשוט מפוצץ שם ולא היה מצב להקפיץ עוד ברמן כי אחד היה בחו"ל, השניה היתה בטבריה, אחד לא היה זמין ואחד היה בטיזנטיבי אצל סבא וסבתא.... נשארתי לבד על כל הבר, על הבונים, המלצריות היו 3 וקרסו ואני חשבתי שאני הולכת למות. הקיצר, המאפיונר התיישב לי על הבר ואני קיבלתי חום כי הוא כבר ישב אצלנו כמה פעמים והוא מפחיד רצח וצומי ברמות. הבעיה היא שהמלצריות שם חושבות שהתפקיד של הבר זה לשרת אך ורק אותן (כמה ריבים היו לנו איתן על זה...). אחת המלצריות שהיא הבנאדם הכי עצבני בארץ התעצנה על זה שטיפלתי בו והייתי עם הגב לכיוון שלה (מה לעשות שהוא ישב במקום שלא מאפשר לי להסתכל עליה) ופשוט נכנסה לתוך הבר והתחילה לצרוח ולצעוק על זה שהיא מחכה כבר כמעט דקה לשתיה שלה (אני לא מגזימה, היא כזו). הסברתי לה שלא תעשה פדיחות לפני הלקוחות ובדיוק המאפיונר קורא לי. אמרתי לה שתעוף מהבר זריז ובאתי לגשת אליו. הבחורה פשוט התחילה לצעוק עלי, לצעוק על המאפיונר, לקלל אותו... הייתי בטוחה ששתינו יוצאות בשקיות מהמקום. למזלי הצלחתי לדחוף לו מספיק אלכוהול כדי שירגע. זו היתה פדיחה מפחידה. עוד פדיחה (אבל לא שלי)... עבדתי באיזה דאנס בר והיה ערב מטורף לחלוטין. כמה בנות עלו לרקוד על הבר ושכנעו את החברה ה"מלאה" שלהן לעלות לרקוד איתן... עברה בדיוק דקה עד שהיא החליקה, העקב שלה נשבר והיא עפה לתוך הבר וריסקה חצי ממנו. הייתי צריכה לברוח למחסן כדי לא להקרע מצחוק מולה. יש עוד מלא..... אולי נמשיך לספר אחר כך.

../images/Emo6.gif אלוהים אדירים

אני הייתי קורא לבעל הבית כדי שיתבע אותה על נזקים
ומזמין אמבולנס כדי לפנות את החלקים שלה, ומצלם את זה ועושה מיליונים על ההתרסקות הזו שבטח הזכירה את תקרית רוזוול
.

Wine Guy

New member
פדיחות

שתי פדיחות שקפצו לי לראש: - מסעדה יוקרתית - מתיישב שולחן יוקרתי במיוחד בחדר הפרטי, העוזר של ראש הקבוצה ניגש אלי כדי לבחור יין ומבקש קברנה סוביניון לבן - אני בשלב הזה מסביר לו בעדינות (ובפרצוף מבועט) שאין דבר כזה. למחרת גיליתי שלא רק שיש קברנה סוביניון לבן - יש יקב ישראלי שעושה כזה: יקב ססלוב. - שוב מסעדה יוקרתית - אני ניגש לשולחן, בטוח ששמעתי את הזוג שם מדבר צרפתית אז אני פונה אליהם בצרפתית - אחרי 2 משפטים הגבר מרים אלי את המבט ואני עובר לעברית ושואל את מר ליברמן מה אני יכול להציע לו..

or83

New member
פדיחה רצינית

לקוחות אמריקאים מהדרום ביקשו לקנות שוט של פרנו (פרנוד לדבריהם) ואני הייתי עסוק בטירוף אז הברבאק מזג להם. אחרי שתי דקות אני נרגע ומסתכל להם על המשקה. משום מה הפרנו חסר צבע ולא ירוק מזעזע כמו תמיד. מסתבר שאיזה אדיוט שם בקבוק פרנו עם מים (חלק מהדקורציה) בדיספליי והאמריקאים המפגרים לא הבינו בכלל שהם מערבבים מים עם מים וקצת טעם של אניס. עוד מקרה: פרוצדורה של לשלם בכרטיס אשראי קצת מסובכת במערכת ההפעלה שאני עובד איתה, אז אחרי שלא הלך להעביר אותו הכנסתי את פרטי הכרטיס ידנית. מסתבר ששיניתי את החשבון הסופי והכרטיס חויב בקצת יותר מ-500 מליון דולר (בכל זאת, כרטיס אשראי זה 16 ספרות) נתתי לעצמי טיפ של 19 מליון דולר. שזה אפילו לא עשר אחוז! קמצן!

The German

New member
משמרת בבר שניהלתי

משום מה ב 5 דקות חוזרים איזה 9 וודקה רד בול בטענה שמתוק מידי.. אני משתומם, מדוע? זה אותה סטולי גולד ואותו רד בול... הסתבר שאיזה גאון שעד היום לא מודה צימצם בפתיחה את מי הסוכר ב 2 ספידים לבקבוקי סטולי גולד עם וודקה במקום לבקבוקים ריקים, בלי קשר הוא לא השחית את התווית בכדי שנוכל להבדיל. עכשיו היו לנו 4 סטולי וודקה\ מי סוכר גולד.....וזה היה באמצע משמרת...מעניין כמה שתו מי סוכר בול

אהא!!! תפסתי אותך על חם ג'ינג'י!!!!!!

איזה יום חזרו לנו גם כמה סטולי רדבול... ואז פתאום נפל לי האסימון שמשהו מוזר בצמיגות של הסטולי. טעמתי, וקלטתי שיש לי ביד מי סוכר בבקבוק סטולי. אתה נבלה אתה, גם לא בא לבקר, וגם מסתלבט עלינו.... אין בעיה, נרשם.

temptation411

New member
דבר דומה קרה לי גם..

יצא כוס לשולחן של לימונדה..שבעצם היתה מיץ לימון סחוטרי.. או מנה של קואנטרו שבסוף היתה מים(ובוא נגיד ככה..מים לא מה5 שנים האחרונות)

עוד פדיחה קטנה

באיזה ערב שצפיתי שיהיה שומם היתה לנו הפתעה... כל המקום התמלא בתיירים אמריקאים שחגגו את ה-4 ביולי... בכל מקרה, בערך חצי בר נגמר לי באמצע הערב (גריי גוס, קטל 1, קטל 1 ציטרון, סטולי קריסטל, פינלנדיה... נגמרו לי בערך כל הוודקות שהן לא אבסולוט...). בכל מקרה בשלב כלשהו כל האמריקאים התחילו לבקש ממני להכין להם משהו שנקרא IRISH CAR BOMB. לא שמעתי על המשקה הזה מעולם לפני אותו ערב אז אמרתי להם שאני לא מכירה את המשקה ושיגידו לי ממה הוא מורכב אז אני אכין להם. מסתבר שזה גינס עם שאט בצד, רק שחלק אמרו לי שזה שאט של ג'יימסון עם קלואה, חלק אמרו לי שזה שאט של ג'יימסון עם אייריש קרים... לכל אחד היתה וריאציה אחרת. בסוף הערב כבר התחלתי להתבלבל כי לא זכרתי מי רצה את זה עם זה ומי רצה את זה עם זה... פשוט התחלתי לאלתר להם. אגב, אחרי אותו ערב הגעתי למסקנה שאמריקאים זה סיוט. הם צעקניים, חרמנים ומעצבנים!

עכשיו כשאני חושבת על זה...

זו לא היתה פדיחה... זה לא כאילו שהם שמו לב למשהו... הם היו שיכורים מתים. לא משנה... תתעלמו. המחסור בשינה מתחיל להשפיע.

הו...נזכרתי בסיפור מצחיק...

ככה זה כשרגילים להיות ערים בשעות האלה. אז ככה, לא קרה בתוך בר, אבל יש חוט מקשר... מתוך הרגל בבר לתת טפיחה קטנה על הגב או על הכתף כשאני עוברת מאחורי מישהו גיליתי שכשאני עוברת במקומות צרים (מסדרונות וכד') ויש שם מישהו, אני אוטומטית טופחת לו על הגב כדי שיידע שמישהו עובר מאחוריו. בקיצור, יום אחד אבא שלי החליט שהוא צובע את הבית. חזרתי הביתה בצהריים ובאתי לעבור במסדרון לכיוון החדר שלי והוא בדיוק צבע שם, אז טפחתי לו על הכתף כדי שיידע שאני עוברת מאחוריו. הוא בתגובה הסתובב אחורה עם המברשת ביד. המצח שלי והפוני היו לבנים יומיים. החרא הזה לא ירד.

אוי אוי

לקוחה שמהצד שלה מכניסה לי ידיים לספיד ומכינה לעצמה דרינק... וגם מסבירה לי איך עושים את זה וכמה זה פופולרי ועוד אומרת לי להביא לה קרח... לקוחות שיורקים למאפרה בקולניות... ועוד ועוד החברה שלי סיפרה לי שאחד ביקש ממנה בירה גינס שחורה

למעלה