הדבר בא ללמדנו שאין יציבות ומה שנכון היום לא בהכרח נכון מחר... ואחרי הגיג פילוסופי זה מלנלקת פה שרשור על "אני רוצה אבא" מה אומר לך בייבי זה עוד יקרה ... ולא רק בתחום זה
זה מדהים שהיא דורשת אבא כל כך מוקדם. כל הכבוד לה בהתחשב שהיא עדיין לא מדברת שוטף. הראש שלה פעיל וזה מה שחשוב. אמפטיה לקושי זה מתכון תמיד מוצלח. לצערי הבת הגדולה שלי לא אוהבת לדבר כל כך והעדיפה להסביר שהאמא השנייה היא כמו האבא (ובמידה מסוימת היא צדקה וזו אחת הסיבות לפרידה). הקטנה בנתיים רק שרה שירים על אבא אבל כמו שנראה עכשיו היא דווקא תהיה דברנית לא קטנה כשיגיע הזמן.
מה קורה? מזמן לא נפגשנו. קודם כל יקירתי - לא ללכלך - היא מדברת שוטף, את פשוט לא מבינה אותה
. ולגופו של עניין - אז הקטנה עוד לא שאלה עליו ישירות? אני מסכימה בנושא האמפטיה, ובכל זאת נראה לי שהצורך להיות "כמו כולם" הוא משהו שדורש התיחסות נוספת לאמפטיה.
מסכימה איתך שהצורך להיות כמו כולם דורש התיחסות נוספת לאמפטיה. האם יש לה קהלים שבהם היא יכולה להיות כמו כולם?(כמו מפגשי פורום, זוגות של חברות עם ילדים...) חוץ מזה ההתיחסות לנושא כמובן משתנה עם הגיל ובהתאם לילד... בהתחלה זה יותר ענין של משפטים קצרים וקליטים. "לך אין אבא אבל יש לך שתי אמהות..." ואחר כך מסבירים יותר