אני רוצה אותו!!!!

ת מ י מ ה

New member
אני רוצה אותו!!!!

אוקיי אז ככה אני לומדת מתמטיקה ויש מישהו שאני רוצה עכשיו אנחנו כל הזמן צוחקים ויש בינינו החלפות מבטים (כבר שבוע..) ואני ממש ממש רוצה אותו מספר בעיות 1. היום הוא שאל אותי בת כמה אני אמרתי לו ביוני בת 21 והוא עוד מעט בן 27 לא הצלחתי לפענח אם הוא התאכזב מזה 2.אני חושבת שיש לו חברה כי הוא כל הזמן בטלפון אבל מצד שני הוא קצין ויצא לי לשמוע מספר שיחות שזה מהצבא אבל אין לדעת... מה לעשות? 1. לשאול אחד שיושב על ידו והם נראים די חברים ולשאול אותו אם הוא יודע שיש לו חברה 2. לחכות לעיתוי מתאים ולשאול סתם כדרך אגב?-הבעיה היא שכבר שבוע אני מחכה לעיתוי המתאים 3 לחכות שהוא יעשה משהו? 4 תציעו משהו בבקשה... הוא כל כך חמוד

Cobe Anan

New member
מה דעתך על...

סתם- להתחיל לדבר איתו? את יודעת, הוא לא נושך.. ובכיוון הזה, אם בסופו של דבר לא תהיו זוג, לפחות תוכלי גם לזכות בידיד טוב, וגם לשמור על הכבוד והביטחון העצמיים שלך..

Cobe Anan

New member
תשאלי אותו אם בא לו לעשות משהו אח"כ

סתם כדי לדבר עוד קצת.. ותחליפו טלפונים.. והכל בסבבה ובידידות.. ואז תזרקי איזה משהו בסגנון של "בן 27... קצין בקבע.. נו, אז כל מה שנשאר לאמא שלך להציק לך עליו זה חתונה, מה...?" משם כבר תמשכי את השיחה לכיוון נושא החברה, ההעדפות שלו בעניין וכו`. אבל אוף, זה כזה פשוט! רק תחשבי עליו כעל עוד מישהו סבבה לדבר איתו. לא היית רוצה אותו בתור ידיד? כי חבר הוא קודם כל ידיד שלך. יש לך בעיה להתיידד עם אנשים? לא נראה לי.. תדברו, תזרמו, יהיה סבבה.. אח"כ תמשיכי עם זה כבר הלאה.

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif

וכל מילה נוספת מיותרת...(לא ברור לי למה כתבתי את ארבע המילים האלו...)

hfgh

New member
אממ... לא כל כך נשמע טוב

להעלות פתאום נושא כזה לא קשור, זה יותר שקוף משקוף, זה ממש לא דבר רגיל שעולה בשיחה לראש. אני יותר בעד הקטע של לשאול את החבר שלידו, למרות שזה קצת סיכון כי צריך לסמוך עליו שלא יספר, או הכי פשוט לדבר ולדבר ולפתח נושאים ותוך כדי הנושאים בסופו של דבר תמיד עולה משהו בסגנון... כן חברה שלי קנתה לי את זה... או חברה שלי לשעבר הייתה אומרת ככה וככה... או עוד אפשרות לשאול על הדירה שלו, איפה הוא גר, לדוגמא תגידי שתמיד רצית לגור עם שותפים ואז כמובן לשאול אותו אם הוא גר אם שותפים, כאילו לשאול איך זה באמת ואז הוא יגיד אם הוא גר לבד , עם שותפים, או עם חברה... בגיל הזה בד"כ אם יש חברה הם כבר גרים ביחד...

Cobe Anan

New member
כן, לזה התכוונתי..

לא באמת לבוא ו`לרמוז` שלא ייתכן שפר הרבעה שכמותו יסתובב בלי אזיקי נישואין סביב האצבע.. הגזמתי בכוונה, כדי להדגיש את הכיוון.. אוווף, הפגה, אתה לא מבין...

למעלה