אני רוצה את אדם

הלו הלו הלו עד לפה!!!

תרגיע את עצמך מהררר!!!! חמוד אתה!- תתחיל לשתוק לפני שאני לא יודעת מה אני יעשה!!! חוצפןןן

תתחיל להרגיע../images/Emo70.gif

שמעת?! שאני ואורנית לא נכנס בך אעעע???!!! אז תתחיל לנחות ומהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מזהההה תתחיל להרגיעעע...

מזה שאלוהים יקח אותו יחוצפןןןןןןןןןןןן!! שאני לא יכנס בךךךךך...

שניה שניה

הוא התכוון לאדם?!?! עם כן באמת כדי לך להרגיע כי אחרת אני לא יהיה אחראית למעשייייי!!! נשבעת ביקר לי שעם עוד פעם אחת תקלל אותו אני באמת לא יודעת מה אני יעשה לך.... נראה לי אני יודעת למה הוא אומר את זה כי הוא מקנא באדם שהוא מושלם !!!!!

ירדוששש

New member
כנס כפרה כנננססס

קודם כול אתה סססוופפרר קנאאיי דברי שני בפעם הבאה מייללהה שכול הבנות פה עושות עלייך אמבוש! מופנם?! יופי. :D|סלינק|

ב'ונהה כנס כנס לפה כדי לך

בו'נה מי אתה חושב שאתה שככה תדבר על אדם !!???? ש- ה' יכח אותך אינשאלללהה !!.. אם אני ישמע אותתך ככה מדבר על אדם ת'ראש שלך אנייוריד מובן ?!!? תרגיע שאני לא יכנס באמאמאמאמא שללל הסבתא רבה שלך !!!.. יא מעפןןן !! היית מת להיות ר=ב=ע מיממנוו !!!!!...............!!. יא טרנתלהה

ב'ונהה כנס כנס לפה כדי לך

בו'נה מי אתה חושב שאתה שככה תדבר על אדם !!???? ש- ה' יכח אותך אינשאלללהה !!.. אם אני ישמע אותתך ככה מדבר על אדם ת'ראש שלך אנייוריד מובן ?!!? תרגיע שאני לא יכנס באמאמאמאמא שללל הסבתא רבה שלך !!!.. יא מעפןןן !! היית מת להיות ר=ב=ע מיממנוו !!!!!...............!!. יא טרנתלהה

אופס בטעות כתבתי את זה פעמיים

ראתה רואה מה אתה גורם לי לעשות ?!! ס'אמא שלך אינעל העולם !!!..

אני יכולה להמשיך ככה שעות =>

להוציא את כל העצבים שלי !!!...!!. וזה באמת ממשש לא יהיה כדיי !!.....

למעלה