אני רוצה את דעתכם בקשר לטכניקה

jimibar

New member
אני רוצה את דעתכם בקשר לטכניקה

בחיבור בקבוקי שתיה ריקים מפלסטיק אחד לשני במטרה ליצור ריהוט אלטרנטיבי. ביינתיים חשבתי על הדבקה-אבל אני חושש מעמידות ההדבקה במקרה של עומסים,חשבתי על מחט גדולה ובה מושחל חוט דייג שקוף-אבל זה אומר לחורר את הבקבוק ולתת לו את האפשרות להתכווצץ (הבקבוקים סגורים ומנופחים היטב), ובנוסף חשבתי על קשירה בחוט פשתן או דייג או מתכת -אבל זה לא כלכך אסטתי ולא תמיד מתקבלת הצורה שרוצים. אז עם למישהוא\היא יש רעיונות הצעות עצות וכדומה אשמח לשמוע-לקרוא. תודה.

תראה...תשמע...../images/Emo13.gif

כל אחת מהשיטות שהעלית אכן מתקבלת על הדעת... לדעתי,תצטרך בכל מיקרה להתייחס לאופן החיבור כחלק מהקונספט העיצובי,כי הוא יהיה דומיננטי מאוד. אז תחליט מה הקונספט ואיזה סוג חיבור מעצים את הקונספט הזה... יעלמו הספקותתתתת בהצלחה וצלם לנו לראות. יפעת שגב מנהלת הפורום

hartuvim

New member
רעיונות נוספים לטכניקות חיבור

הבעיה עם חומר הגלם: בקבוקי שתיה הם חלקים, בעלי שטח פנים קטן בהשוואה לנפחם ובעלי צורה גלילית (יחסית מעט מרחב הדבקה), גמישים (הדבקה קשיחה לא תחזיק). תפירה היא ארוכה מסובכת וקשה לביצוע. שאר ההצעות שלך נראות לי כלא מספיק חזקות. ההצעות שלי: באמצעות סוג של רצועות דביקות (מסקינגטייפ?) באמצעות חיתוך הבקבוקים לצורה אחרת (אולי משתלבים? או מושחלים?) באמצעות סוג של חוליות חיבור כאלה שיכולות להחזיק זוג בקבוקים יחד בחוזקה (צורת 8) בהצלחה

jimibar

New member
הבנתי את הכוונה - מעניין ....השאלה

היא האם זה יהיה חזק מספיק לעומס משקל אדם ?? המסקנטייפ או צורת החיבור?

שחר ק

New member
התחושות שלך נכונות

ברגע שתנקב את הבקבוקים או תחתוך אותם הם יפסיקו לתפקד קונסטרוקטיבית. לכן הדרך היחידה היא פיתוח אלמנט חיבור ולא שיטת הדבקה (PET גם לא כל כך נדבק...)

roy27hfa

New member
חשבתי חשבתי

אולי במקום לחשוב ולתהות פשוט תנסה תרכיב כמה משטחים ופשוט תראה מה עובד תהיות ומחשבות לא יפתרו את הבעיה.

למעלה