אני רוצה את הכל

מדגימה

New member
אני רוצה את הכל../images/Emo92.gif

מי יודעת הוראות של שמלות לבובות האלה אני חייבת לסרוג אותם היכנסו ללינק הזה

tatia

New member
ראית, איריס?:))) בסך הכל אמרתי

שהבובות האלו מיוחדים למיטה, שמים אותם מעל כיסוי מיטה.. איך אפשר לפרש דבר תמים כל כך:)))))))))))))))))))))

דניאל 116

New member
טטיה שמחה שכך קבלת את מה שאמרתי

אוי ואבוי לי בלעדייך, אני יכולה לזרוק את הקרושה כבר עכשיו.

דניאל 116

New member
|ליצהיי בנות מה קורה לכן, אסור כבר

לצחוק קצת, ואם פגעתי במישהי אני מתנצלת.

iris3111

New member
דניאל אין צורך להתנצל הכל ברוח

טובה מצא חן בעיני הפרוש שלך לבובות של טטיה
. ורק לידיעה כללית הבנות שלי בגיל העשרה והמיטה שלהן מלאה בבובות....אה... בובות פרווה של דובים וכלבים וסנופי.....

דניאל 116

New member
בודאי איריס, מכירה את התופעה, גם לי

יש בת ונכדות, אבל מה לעשות אתמול היה לנו פה טריגר בפורום. שיהיה לך יום נהדר

iris3111

New member
דניאל אני חייבת אבל חייבת לספר לך

על התגובה של בעלי לבובות.... ובכן הבעלול המתוק שלי חיבר לי חזרה את האינטרנט אחרי שאנשי הוט ניתקו אותי... הוא ראה שאני עצובה בילעדכן חה חה חה .......צחק עלי אלא שברגע שחיבר רצה ליראות כביכול עם זה עובד.... ואז פתח את ההודעה שלך והתשובה שלי ואז אמר בובו ת....דווקא מתאים לי את כל הלילה במחשב עם הפורום והסריגה אז לפחות שתיהיה לי בובה או שתיים במיטה. אמרתי אין בעיה חמודי אני כבר מבקשת ויביאו לי לך לישון ....החמוד הלך לישוןואני התעסקתי קצת עם הסריגה שלי אחר כך באתי ושמתי לו במיטה את הבובות של הקטנה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבבוקר כשהתעורר הוא שאל אותי מה זה אז עניתי ביקשתה בובות במיטה והבנות מהפורום הביאו לך מה לא טוב בזה?????????? הבונבון שלי התחיל ... תישמעי לא לזה התכוונתי אני רוצה......אמרתי עד כאן חמוד אלה הבובות שיש לנו בפורום רוצה קח לא רוצה יש לך בעיה אל תיקח........

דניאל 116

New member
אוי ואבוי איריס

מה בעלך חושב על הבנות בפורום עכשיו.... חבורת יכנעס, מכירה את להקת באלאגן, מתוכנית הבוקר של גידי גוב, ששרה מה רצית.. מה קבלת...

iris3111

New member
דניאל חמודה הוא חושברק טובות אבל

נהנה ליצחוק מידי פעם. ואל תיכחי שאת המיפגשים במרכז עושים אצלי אז הוא כבר רגיל.... כשהוא רואה את הבנות מגיעות הוא בורח..... במיפגש האחרון שרון הביאה חוטיני שסרגה והראתה לנו הוא בדיוק ניכנס והתנפלתי עליו בוא לעזור לנו. הוא חשב שאני צריכה עזרה אז הוא בא....נתתי לו את החוטיני וביקשתי שידגים....חבל שלא ראית באיזו מהיאות הוא ברח.........

למעלה