על התגובה של בעלי לבובות.... ובכן הבעלול המתוק שלי חיבר לי חזרה את האינטרנט אחרי שאנשי הוט ניתקו אותי... הוא ראה שאני עצובה בילעדכן חה חה חה .......צחק עלי אלא שברגע שחיבר רצה ליראות כביכול עם זה עובד.... ואז פתח את ההודעה שלך והתשובה שלי ואז אמר בובו ת....דווקא מתאים לי את כל הלילה במחשב עם הפורום והסריגה אז לפחות שתיהיה לי בובה או שתיים במיטה. אמרתי אין בעיה חמודי אני כבר מבקשת ויביאו לי לך לישון ....החמוד הלך לישוןואני התעסקתי קצת עם הסריגה שלי אחר כך באתי ושמתי לו במיטה את הבובות של הקטנה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבבוקר כשהתעורר הוא שאל אותי מה זה אז עניתי ביקשתה בובות במיטה והבנות מהפורום הביאו לך מה לא טוב בזה?????????? הבונבון שלי התחיל ... תישמעי לא לזה התכוונתי אני רוצה......אמרתי עד כאן חמוד אלה הבובות שיש לנו בפורום רוצה קח לא רוצה יש לך בעיה אל תיקח........
נהנה ליצחוק מידי פעם. ואל תיכחי שאת המיפגשים במרכז עושים אצלי אז הוא כבר רגיל.... כשהוא רואה את הבנות מגיעות הוא בורח..... במיפגש האחרון שרון הביאה חוטיני שסרגה והראתה לנו הוא בדיוק ניכנס והתנפלתי עליו בוא לעזור לנו. הוא חשב שאני צריכה עזרה אז הוא בא....נתתי לו את החוטיני וביקשתי שידגים....חבל שלא ראית באיזו מהיאות הוא ברח.........