אני רוצה את הליטוף המיוחד ,,,

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifלטף אותי ,,לטף עוד..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

לטף אותי לטף עוד לקק ליד הצוואר ליקוק רך שלא נגמר לטף את פניי לטף בעיניים בערגה לטף בשתי ידיים לקק על האוזן בתנוך לקק גם בכיוון ההפוך לטף אותי בשנתי ליטוף אמיתי לטף כשאני חולמת בתחושה מרוממת של מגע חמים לטף אותי לטף עוד לטף עד ארגיש טוב לטף את כולי בתשוקה לטף עד בחוץ הרטוב כנס עד בפנים נעים לטף לי בגוף החמים בשקיקה לטף שארגיש אתה איתי..אהובי.. עד שאדע שלעולם אתה שלי.. לטף אותי לטף עוד...אהובי.

אלטף ואגלוש לך ,,,עוד ועוד ,,,../images/Emo48.gif

עוף אל ליבה המחוק מהזמן, תחבק ,תלטף, גלוש לה בים, שבור את גלי שגרתה הרעה , ותמתיק את מליחות נשמתה , את אהבת חייך,את נשמתך.

טאKילה

New member
ואני נבראתי לאהבתך..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

ואני נבראתי לאהבתך, להרגיש אותך, לגעת בך, לאהוב את האור והצל שלך, את החמימות והצינה שלך, את החיוכים והדמעות... איתך למדתי את הדברים והמשמעות האמיתית של האהבה שלא הכרתי עד שמצאתי אותן בך.. דרכך ביגללך. אהבה היא מילה... ואני נבראתי לאהבתך.. המילה הכי מיוחדת ללחוש, ככל שהאהבה מתעצמת, כך אנחנו לוחשים יותר ברוך,,,אהבה.

בואי וראי משהו מתוקה שלי ,,,,,

ראי את שנותייך, בתוך מראת חייך, ביומנך המרופט מהזמן, מהרוחות. דפדפי לך עוד יום, בלוח חייך , מעוטפת בשתיקת הכבשה , עינייך צורחות.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifשותקת ומתבוננת באהבתך..../images/Emo48.gif

כשאתה מתבונן בי ושותק צליל הריגוש שער לרגלינו קורנת שתיקתי לצידך אש התשוקה לוחשת אהבה כשאתה מתבונן בי ושותק שפתיי לחות אהיה בשבילך כלחם ומים אהיה בשבילך אהבה. כשאתה מתבונן בי ושותק ליבי כחלום שותק דמי מבעבע בדפנותיי כפורט מנגינות ממיתר. כשאתה מתבונן בי ושותק השקט זורם בנחשוליי והלב נע ורוטט שותקת ומתבוננת באהבתך.

בואי ותני לי יד ,,,ונצא יחדיו במחול

מחול הבתולות,,,,,,, זרקי עיצבונך , אל ים השוטים, ההם השותים את דם האדם. וגלי את עצמך באותם משוטים, בהם הפלגת אל אותו האגם. צאי לך במחול הבתולות, האלו שכה מייחלות, לאותו ליל הכלולות , צאי ורקדי לך עד כלות , כלות,,,, בדידותך.

טאKילה

New member
../images/Emo23.gifתן לי רק טיפה של אהבה../images/Emo48.gif

הארתי את עצמי לדעת נקשרנו כגורלות חוברנו באגן ובסבך כן לצל וכן לאור הארנו עצמנו לדעת שנינו כמו בתוך טבעת חלמנו את שם שנינו כמה זה נוגע עד הלב עד הכאב לראות איך ישן כל אחד על צד ולא חבוקים כאחד. תן לי רק טיפה של אהבה.

אני ממש נבוך ממך עכשיו יקירתי ,,,

זה רגע מביך הרגע הזה , להתחיל להתגלות, כי לחשוב בקול רם, זה כמו לנעוץ סיכה בבועות, שמתפוצצות על הפנים המאופרות, החשופות,לשמש האכזרית, לרוחות שלא מוותרות

טאKילה

New member
שמש וירח../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo48.gif

שמש וירח רשרוש קצוב ממטיר קטעי חרוזים מנגינה ככחול הים לשאת לשם עינים כלות ושפתיים משתוקקות לחמם את הלב בלילות כמו אור שמבעד לצהר אל שפע הנישנוש עם מעוף ברקיע מבשר ומזכיר מרווה ומצמיא. רק ללגום מבאר המראות ולפרוש ידים מתגעגעות. אוחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמש,ירח,קשת,וענן,,,,,,,,,,

החיים כך מסתבר , הם סרט גרוע ביותר , סרט עלוב , שאפילו הבמאי , היה עליו מוותר , אלמלא הבטיח בקשת , שהענן יזרום כל עוד אנו חיים, ואנחנו כמו העננים, חוץ מלבכות כלום לא יודעים.

טאKילה

New member
../images/Emo23.gifגן אהבתי..../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

שמעתי את פסיעותך בגן אהבתי,, ליבי הלם בחוזקה עצרת לידי,, מבטך עורג אלי,, ראיתי אותי בתוך עינייך,, פתחתי את השער.. ואתה שוטטת בחצרות נשמתי ושק ריק על כתפך,, לשים בתוכו את אנחתי.. שמעתי את פסיעותך,, בתוך ליבי,,בגן אהבתי...

ואני בסך הכל רציתי את השמיים שלך,,,

ואולי נחפש לנו את השמיים , ההם הכחולים, נצום בכיפורים, נהיה חלשים, נתקרב לאלוהים, נסתכל בלובן העינים, של עינינו ההם החוטאות, ואז נתרסק לנו בתוך השאלות, בתוך התאוות.

טאKילה

New member
השמים כחולים..../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

בליבי אני יודעת כולנו שווים,, כלפי השמים הכחולים.. כולנו עפר ואפר,, לא היה בי הכוח לשכוח,, בנשמתי האירה שמש ואותן תשוקות,, אתה מחייך אלי,, אני מתנועעת בשקיקה לאור ירח וכוכבים נפתח השער,, אל עולם הסתרים,, ואני התפללתי לרחמי השמים,, שלא תכבה נר אהבתי..

למעלה