אני רוצה את הפסיכולוגית שלי

אני רוצה את הפסיכולוגית שלי

אני מרגישה ממש רע וכל הגוף שלי כואב...

הקלונקס הפסיק להשפיע עלי ואני משתגעת

אני מפוחדת ורועדת

Lady Stark

New member
היי שבילוש

אולי תנסי לבקש מרופא משפחה המלצה לכדור הרגעה אחר?
אצלי האלפרליד עובד ממש מצוין.

Lady Stark

New member
רוצה להסתייג

כי בתכלס אנחנו לא ממליצים על תרופות בפורום. זו פשוט תרופה שלי אישית עובדת טוב.
אבל באמת תסבירי לפסיכיאטר מה קורה לך עם הקלונקס ואולי הוא יוכל לתת לך לנסות משהו מתאים יותר.
תעדכני איך היה.

Witch House

New member
בייסיקלי זה אותו שיט,

שמשפיע מהר יותר ויוצא מהגוף גם מהר יותר (ועל כן גם ממכר יותר מהקלונקס). נקרא גם קסנקס, אלפלריד וקסנגיס ועניינים. ממשפחת הבנזודיאזפינים.

כן?

האמת שהוא אמר לי שזה ממכר באותה רמה ולא אני ביקשתי קסנקס, הוא הציע, רשם לי XR ורגיל וגם לנסות להוסיף סימבלתה...

Lady Stark

New member
הייתי נזהרת מלומר שהוא ממכר הרבה יותר

מה גם שהפסיכיאטרית שלי אמרה גם שהם ממכרים באותה המידה.
ולגבי ההתמכרות, זה לא חומר ממכר. הסיבה שמתמכרים אליהם היא כי הכדורים האלה עוזרים. וכשאדם נמצא במצב חרדתי גבוה ורגיל להקלה שבאה מהכדור, לחזור למצב חרדתי בלי כדור זה ממש קשה.
כדי להימנע מהתמכרות אני משתדלת לקחת מינון נמוך יחסית ורק מתי שאני באמת צריכה. בימים בהם יש לי כח להתמודד עם חרדה ולהרגיע אותה בעזרת מחשבות, אני לא לוקחת כדור.

בנזודיאזפינים הם בהחלט חומר ממכר

גם פיזית, בגלל מנגנון הפעולה שלהם. ככל שזמן מחצית החיים שלהם קצר יותר הם ממכרים יותר, וזמן מחצית החיים של קסנקס הוא מהקצרים שביניהם. אני, אישית, הייתי נזהרת מלהמליץ לאנשים על בנזודיאזפינים בכלל ועליו בפרט, כאמור, בגלל שהם ממכרים גם פיזית ומהבחינה הזאת, קסנקס הוא מהרעים שביניהם.
הפסיכיאטרית האישית שלי *מאד* מזהירה מקסנקס, והגמילה - הנפשית וה*פיזית!* - שעברתי ממנו היתה קשה במיוחד.

Lady Stark

New member
מה אגיד לך

באותה המידה ששלך מזהירה מהכדור הזה, שלי מהללת (כמובן, רק כל עוד יש שימוש חכם ומתון).
אני מבינה שהיתה לך חוויית גמילה קשה. אז אני מבינה מאיפה את מדברת.
אבל יש המוני אנשים שהכדור הזה כן עוזר להם. אצל אנשים שונים החוויה שונה.
אני ניסיתי המון כדורים פסיכיאטריים שעשו בי שמות אבל יודעת שכל אחד מגיב להם אחרת. מכירה אנשים שאותם הכדורים שגמרו אותי - הצילו אותם.

ובאופן כללי, אני רק רוצה להגיד מכיוון שהסתייגתי מלומר עליו מלים טובות בתחילת השרשור, כי אנחנו לא ממליצים על כדורים בפורום, אז עדיף שנימנע גם ממלים רעות. תודה.

אלה לא מילים רעות...

(אני, אגב, לוקחת קסנקס גם היום, אחרי הגמילה, ואין לי שום כוונה להשמיץ אף כדור שהוא בטענה שהוא עשה בי שמות ולכן לא מומלץ לאף אדם באשר הוא. מגיע לי יותר קרדיט מזה).

במקרה הזה רק ציינתי את העובדות:
א. בנזודיאזפינים הם ממכרים באשר הם (זה, אגב, מצוין בעלון התרופה).
ב. ככל שזמן מחצית החיים של הבנזודיאזפין קצר יותר, הוא ממכר יותר, וזאת בגלל אופי הפעולה שלו על קולטני GABA (לקשר למאמרים רלוונטיים? נראה לי שנשארו לי כמה מהקורס בנוירוקוגניציה).
וג. זמן מחצית החיים של אלפראזולם (6-12) קצר משמעותית מזה של קלונאזפם (18-50).

(התודה המצווה בסוף היתה לא נעימה לי).

תודה

היא חזרה לפני שבוע, יש לי פגישה איתה עוד שעתיים, אבל אני רוצה עכשיו, כי אני מתחרפנת...

הלוואי עליי פגישה עוד שעתיים עם איילה

אני לא אראה אותה בכלל עוד 3 שבועות, וזה אחרי שרק לפני שבוע היא חזרה מחופשה של שבועיים... וקצת אחרי שהיא חוזרת היא עוזבת לתמיד

הלכתי לפסיכו׳, עכשיו אני בקופ״ח (קצת טריגר)

באתי לעשות בדיקת שתן כי שורף לי קצת ויש לי פיפי בתכיפות גבוהה...

מצאו משהו בבדיקה, היה נראה שהאחות דואגת ומסתירה משהו, היא שאלה אם אני במחזור, לא הבנתי למה... (אני לא)
היא שולחת לתרבית את הבדיקה והפנתה אותי לרופא שאליו היא נכנסה קודם ודיברה איתו די הרבה...

די מלחיץ הסיפור הזה, מקווה שלא חטפתי כלום מהבחור (השתמשנו בקונדום, אבל הוא לא החליף כשהיה צריך...)

ואולי אני סתם נכנסת לסרטים...

איך היה אצל הפסיכולוגית? נטענת קצת אנרגיות?

ומה הסיפור עם בדיקת השתן? מה מצאו? תעדכני.

למעלה