אני רוצה את השיר....

dsol

New member
ואי מגניב גם אנחנו רוצים

הוא עוד לא יצא -_-"

K i f

New member
מה רע? ../images/Emo3.gif

כל עוד אני תורם אחוזים מסויימים לעמותות ולאנשים שדורשים כסף באלנבי, אין לי בעיה לסכום כזה!

K i f

New member
לא! נו! אני רציני!

אם יש לי סכום כזה... אני בטוח תורם! אני מקים את העסק שלי, קונה לי בית נחמד ומשלם עליו את כל הכסף, כדי שהוא יהיה בבעלותי בטוח, קונה אופנוע, הולך ללמוד מנהל עסקים, מקים את 2-3 בתי העסק שאני חולם עליהם
ובסוף, לאחר שעוברות שנתיים-שלוש ואני מסיים את הלימודי ניהול עסקי הזה... אני מתחיל לתרום לכל אדם שצריך, כמובן שבזמן הזה אם אני רואה מישהו שצריך, הוא יקבל... אוף... אבל אני חי בנדמה לי
כן בטח, 10 מיליון דולר.... עוד שניה

Sheygets16

New member
מממ..

אני אקנה בית, אעצב אותו ואקים חברה לעיצוב פנים. :] החלום.

K i f

New member
עיצוב פנים!../images/Emo99.gif

אני גם רוצה... זה גם חלום שלי
יש לי מלא חלומות! ולפחות שליש מהם אני הולך להגשים!!! בואי נקים עסק ביחד! כן כן! יהיו לנו מלא מעצבים מוכשרים כמונו!

K i f

New member
סבבה, אך יש רק בעיה אחת...

כרגע, אנחנו עוד צעירים, לא קיימת עדיין חברה

Sheygets16

New member
אל תגנוב לי את החלום :X

אבל יאלללה, שותפים. תהיה לנו אימפריה :] אנחנו עוד נעצב את העולם.

K i f

New member
יופי! אז נקים עסק שייגעצי לעיצוב פנ

ים
העובדים בעסק יקבלו את ההשראה משירי שייגעצ(או שעדיף שלא@_@) אני מדמיין מעצב פנים שלנו עומד בגן ילדים חדש שהוקם, חושב איך לארגן את המקום ולא מוצא רעיון... אז הוא חושב, איזה שיר של שייגעצ יוכל לעזור לי לקבל השראה? אולי פרח נתתי לנורית?... סבבה, הוא מפעיל ת'מערכת, ואומר לגנן, תשתול פה כמה פרחים קטנים וכחולים... סבבה, הוא שותל, אח"כ הוא אומר לצייר קיר, תצייר פה ילדה עם תפוח, סבבה, הוא מצייר... אבל מה קורה ברגע שמגיע הבית של "עשב עישנתי עם נורית"?... מעצב: אמ... גנן, אני רוצה שתשתול קצת "עשב" ~אהם אהם~ ליד ארגז החול... ואתה מר צבע, אני רוצה את כל הקירות מלאים בניידות... אוי, זה עצוב, אולי עדיף שאנשי החברה יעבדו לפי שירי ילדים...

למעלה