אני רוצה את ידידה שלי ....

big69ben

New member
אני רוצה את ידידה שלי ....

אני מאד רוצה לחוות קשר רומנטי עם ידידה שהייתי איתה בקשר מספר שנים ועכשיו לאחר שנפרדתי מחברה שלי ופניתי אליה הייתי בטוח לאור היחסים הקרובים מאד שהיו ביננו שהיא תרצה לנסות ,אך לצערי היא אמרה שלא מתאים ורק ידידים וכולה... אני ממש רוצה להיות איתה מה לדעתכם אני צריך לעשות על מנת לגרום לה לנסות לפתח איתי קשר רציני,האם קיים סיכוי ויחסי הידידות ישודרגו? אמרתי לה שאני לא יכול להמשיך להיות ידיד שלה כי... איך אני צריך לפעול לדעתכם?

seeyou

New member
האם קיים סיכוי לשידרוג היחסים?

מניסיוני לא כול כך... הבנות מחלקות אותנו לפי מה ש מתאים להן. -ידיד -חבר -יזיז -בעל .... אז אם אתה בתשבצת של ידיד קשה מאוד לצפות ליותר.... יוסי

magenta73

New member
אנחנו מחלקות אתכם?

ועוד ל 4 קטגוריות...? טוב לדעת! לומדים משהו חדש כל יום. אבל כן, אם הוא רק ידיד שלה והיא אמרה לו לאחר שהוא רצה יותר שהוא רק ידיד שלה, אז אין לו סיכוי.

seeyou

New member
-אצלך אין "הפליות"-

יש מקומות שהכניסה מותרת רק לחברי מועדון -או למי שרוצים.

magenta73

New member
תקרא לזה איך שתרצה...

אני בעד זרימה. בלי קטגוריות, בלי אפליות, בלי כרטיס מועדון... כולנו, בסופו של דבר, בני אדם.

האמת...

זה משתנה מכל אחת ואחת.. אולי תצליח לכבוש אותה (הדרך תיהיה קשה..), אולי לא! אני בכל מקרה מציעה לך להמשיך הלאה... כי אם היא אמרה שאתם ידידים וזהו, סביר להניח שהיא מתכוונת לזה! ואם היה סיכוי קטן היא הייתה אומרת לך לדעתי...

Piren

New member
ברור

כי הרי ידועה שכל הבחורות הן תמיד כנות, ויאמרו את האמת בכזה מצב
(לא שבנים אומרים תמיד את האמת, במקרים כאלו
). יש למשל משהו שבנות תמיד אומרות (ראיתי את זה מספיק פעמים פה בפורום, אפילו היה כזה סקר כזה פעם אז אני פה מתבסס על מה שאנשי ונשות הפורום אמרו) "אין כזה דבר ידידים בין בחור ובחורה" .. אז למה שבחורה תאמר שהיא רוצה להישאר ידידים? להישאר ידיד זה "אני לא חושבת עליך בצורה רומנטית עכשיו... זה ממש לא מחייב שזה יהיה המצב גם בעתיד
יכול להיות שכן, יכול להיות שלעולם לא.. אבל אל תתייאש רק בגלל המשפט הזה של "אני רוצה אותך רק בתור ידיד".. דברים משתנים
בבקשה, כל הבחורות שהיו להן חברים שהיו "רק ידידים" בעבר שירימו בבקשה את היד
אני לא בחורה, אבל אני ארים את היד גם כן

magenta73

New member
אני מרימה יד

יש לי כמה ידידים טובים. לא אחד ולא שניים. אחד הוא החבר הכי טוב שלי עוד מחטיבת הביניים. לא היה ולא יהיה ביננו כלום חוץ מחברות אפלטונית לשמה. וזה בהחלט אפשרי וכיף אפילו.

Piren

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אבל זה לא מה שהתכוונתי
התכוונתי שירימו יד בנות שהיה להן חבר .. שהיה פעם "רק ידיד"
אפשר ידידות אפלטונית.. אבל זה לא אומר שהוא צריך לוותר

magenta73

New member
סבבה אגוזים

אם הוא היה פעם "רק ידיד" ועכשיו הוא חבר, הוא אף פעם באמת לא היה רק ידיד... וזה לא אומר שהוא צריך לוותר זה אומר, שבשבילו, עדיף שיוותר ויעבור הלאה. אשליות לא טובות בכל הקטע הזה.

Piren

New member
שניצל תירס

זה שהוא חבר לא אומר שהוא מעולם לא היה "רק ידיד" ... מניסיון אני אומר לך שזה יכול להיות.. את פשוט לא חשבת על בן אדם מסוים באופן הזה.. ופתאום זה קופץ עלייך אני לא אומר שיעקוב אחריה ויציק לה.. אבל שלא יעלב מזה וינטוש את הרעיון.. שימשיך להיות ידיד שלה, ואולי יום אחד פתאום זה יקפוץ לה לראש .. כמובן שבזמן הזה, שלא ימשיך לחשוב עליה כעל מעבר לידידה

magenta73

New member
מרק בטטה

אולי.לי זה לא קרה. לא נראה לי שיקרה גם. וזה קצת קשה להמשיך להיות ידיד של בחורה שאתה רוצה, קצת קשה להפסיק לחשוב עליה רק כידידה ולא מעבר כשבעצם אתה כן רוצה יותר. (וההיפך) צריך להיות אדם מאוד חזק בשביל זה...

ChilD SouL

New member
בהחלט קשה...

היה לי ידיד טוב שבמשך שנים רציתי אותו והוא היה תמיד בא להתייעץ איתי לגבי בנות שהוא רוצה לצאת איתן, זה היה חתיכת כאב.
[מצטערת שהתפרצתי אליכם לשיחה
]

sh53

New member
גם ידידה זה משהו ../images/Emo13.gif

היא היתה כנה איתך, אמרה לך את האמת ולא השלתה אותך, לכן המשך הלאה, כבד את רצונה ואל תאבד תקווה לגבי אהבה עם מישהי אחרת.

מילת עידוד-

גם אני וחבר שלי היינו ידידים פעם
ורק בגלל אומץ, התיזמון וההשקעה שלו הפכנו ליותר מזה... אז ככה שלא הכל אבוד! מה שכן, אם הצעת לה לעבור לשלב הבא והיא כבר הבהירה לך שהיא לא מעוניינת, אל תלחץ עליה יותר מזה כי היא פשוט תתרחק ממך...

למעלה