אני רוצה בבקשה להתלונן על משהו

אני רוצה בבקשה להתלונן על משהו

כשההיתי עם חברי בחדר בבלוג טיוי נאמר לי שנשיקות מדרדרות את הילדים הקטנים וכו' אז הפסקנו עם הנשיקות בנינו לזמן מה ואז באו שוטרים ודרשו להעביר אותנו למבוגרים שוב ושוב ושוב. עכשיו השאלה שלי היא : בנות שרוקדות עם הציצי שלהם חצי בחוץ מול המצלמה לא מדרדרות את הילדים הקטנים שפה?למה להן לא נאמר שום דבר? זה פשוט לא בסדר מה שהולך פה זה מה שיש לי להגיד... בנות אל תשנאו אותי זאת זכותכן בגלל זה אבל שאני רוצה לנשק את חבר שלי ובאים ואומרים לי שזה לא בסדר אני מממליצה לשוטרים להסתכל בבלוגים אחרים ואחר כך לבוא אליי.

אני מצטרפת אליך בתלונה אודליוש

בתור רודפת צדק (אלוהים ישמור תראו לאן הגעתי, רודפת צדק בפאקינג צ'אט) מרתיח אותי לראות מה שהולך פה בבלוגים. א6ני לא חושבת שיש טעם שאני אספר את הסיפור שלי פה כי חוץ מבלאגן ועצבים זה לא יעזור בכלום. את התלונה שלי כבר העברתי לגורמים המתאימים (להנהלה כמובן) ואודליה אני מציעה נשתעשי כמוני. לא ייתכן שבמקומות אחדים יעירו על נשיקה אבל כשבאה דוגמנית ורוקדת בתחתון וגופייה שעולה עד הצוואר שוב ושוב- 4 פולסים שבחדר יישבו ביבוק ידיים ובפה פתוח מזיל ריר. בקיצור כרגיל הכל ליכלוך אחד גדול. בנות אני מפרגנת לכן מכל הלב אבל החוסר צדק של תפוז הוא מה שמרגיז אותי. בהצלה לכולם (במיוחד לכל המשדרים שממשיכים לשמור על חוקי התחרות למרות מה שהולך בבלוגים אחרים) והרבה אהבה כמובן נטלי לב.

DISGUISE

New member
מסכים לחלוטין

יש כ"כ הרבה אנשים שמשקיעים בתוכניות שלהם ושמים מוסיקה ודברים נחמדים ולא משדרים סקס וזה ברור להם שאין להם סיכוי בתחרות הזאת. חוסר הצדק שבחורה עם ביקני שרוקדת תסע בסוף להוואי בתחרות הזאת במקום מישהו שממש משקיע ולא משתמש בגוף שלו כדי לזכות. והתופעה הזאת אגב רק מתפשטת לה כול הבחורות עכשיו נכנסות בלבוש מינימלי ורוקדות וכול הגברים נכנסים ומזילים ריר אם זה לא סקס אז מה כן ??? בקיצור התחרות הזאת ממש לא לענין.......

ExsoTic Cop

New member
מצרף פשוט בושה מה שהולך פה..

היום אחת שכולם מכירים(לא רוצה לציין שמות) רקדה במכנסי דפוק אותי וחולצה מינמלית מה אני רואה בחדר 4 שוטרים ומנהל שלא עושים כלום ועוד אומרים לה כל הכבוד על הריקוד היו כמה קטעים שהיא פשוט הרימה את החולצה עד קו החזה וללא גבולות אני פשוט נחרדתי לראות מה הלך שם. אני וחברה שלי(ילדת התות בננה) פתחתנו לפני כמה ימים את החדר שלנו והתנשקנו והיו כמה שוטרים שהעירו לנו אפילו על הנשיקה הכי קטע ועל מה שראינו היום בחורה כמעט עירומה פשוט לא אמרו כלום טוב כנראה הם נהנים מזה אז למה שהם יגידו משהו? נמאב מהפלייה הזאת או תעירו לכולם או שאל תעירו בכלל שוטרים חבל לכם להמשיך בגישה הזאת המון גולשים מאבדים את החשק לשדר בגללכם.

מילים כדורבנות!!!!!!!!

וכשפניתי לשוטר הוא בחר לעשות עליי התעלם.. איזה יחס משהו משהו מה אני אגיד לכם

yh00001

New member
תגובה

אמר מי שאמר אם אינך יכול להם=הצטרף אליהם לכן תתשפטי ואינשאללה תיזכי וכל המרבה הרי זה משובח

למעלה