אני רוצה הביתה.

misplaced

New member
אני רוצה הביתה.

לא יכולה להתנער מתחושת ה"אני רוצה הביתה" כמו ילדה קטנה שנמצאת רחוק מהבית במקום לא מוכר, רק שהמקום מוכר, אני בבית, לא של ההורים, שלי, גם בבית של ההורים נתקפתי בתחושה הזו לא פעם....והאמנתי שכשיהיה לי בית שלי זה אוליי יעבור או לפחות יישתפר...טז זהו, שלא. חבר שלי כבר חצי ישן, רבתי איתו, הוא רק מרגיז אותי יותר, ואני בוכה ורוצה הביתה......מרגישה מפגרת ויותר מהכל, אבודה. שישי בלילה ואני בבית לא בית, בוכה.... חח...לא מרחמת על עצמי, פשוט מרגישה מטומטמת....כאילו מה כבר קרה שאני בוכה, זה מה שחבר שלי היה אומר אם הוא היה רואה אותי בוכה עכשיו...לכן יצאתי מהמיטה....ודי נראה שהוא צודק...מה כבר קרה?

l i r o n R

New member
מותר לבכות לפעמים...

זה בריא זה משחרר...אחרי זה מרגישים הרבה יותר טוב... אין לך מה לחפש את הגורם...את בוכה וגמרנו. אם זה מה שאת צריכה, תעשי את זה. אולי תצאי לטיול בחוץ תנשמי לך קצת אוויר צח? תרגישי יותר טוב?

בוזיקית

New member
הי מיספלייסד... ../images/Emo141.gif

קודם כל אני מקווה שנרגעת קצת, ושאת חשה יותר טוב כעת. אני שמחה שלפחות בפורום את מרגישה כמו ב
. פתאום צץ לי
בשבילך: האם ניסית פעם לעשות מדיטציה? בעבר תירגלתי יוגה ומדיטציה, וזה מאוד עזר לי לפקס את עצמי ולחזור "הביתה" מתוך תחושת הזרות. אם זה מעניין אותך אני אתן לך קישורים לנושא...
ממני, בוזי

misplaced

New member
זה מאוד מעניין אותי...רק שהמוח שלי

כ"כ מוצף בשטויות שאני לרוב לא מצליחה במדיטציה.... יש לי בעיית ריכוז קשה מאוד...מאוד...מהסוג שלא מאפשר לקרוא ספר עם מוזיקה לדוגמא...וגם בלי מוזיקה קשה לי לעקוב אחרי העלילה....המוח שלי מפוצץ באינפורמציה...רובה סתמית ויש לי זיכרון מטורף, בעיקר לפרטים קטנים ושוליים....זה מחרפן אותי גם קצת.... חח...דיוקנו של פסיכופט...
ולירון, טיול לצערי לא מועיל הרבה....הבעיה שלי היא חוסר ההתמודדות עם דברים...אני יוצאת לטיול וכל המחשבות רצות בראש....אני פשוט חייבת לעשות משו.....אני כבר הרבה זמן חייה חיים של מישו אחר...ואני חושבת שיותר מהכל אני מתגעגעת לחיים שלי..... אוליי כשאבין יותר טוב את עצמי אני אהיה ב"בית" :) אתן מקסימות ורק לראות את התגובות שלכן עשה לי טוב... זה נחמד שיש לי אותכם כן....אף אחד לא שופט...מבינים ונחלצים לעזרה. זה בית

בוזיקית

New member
מיסי (אפשר לקרוא לך בקיצור ככה?)

האפקט שמדיטציה נותנת בין השאר עוזר להתרכז ולכנס את החושים פנימה, ולא להיפך. בכל אופן אם תרצי רק תגידי ואני מטיסה אלייך קישורים...

misplaced

New member
אני אשמח לקישורים, תודה ../images/Emo41.gif

ביהתיים נראה לי שאנסה לישון קצת...היה לי יום ארוך....רק מקווה שהמיטה תהיה נחמדה אליי... [כמה מוזר להעדיף שהחבר שלי לא יהיה בה כרגע....] לילה טוב מתוקות ונפלאות שכמותכן!

בוזיקית

New member
אוקיי - הרי לך קישורים כאוות נפשך..

מרכז שיבננדה פורום מדיטציה בתפוז גוגל ועוד תוספת אחת שלי של תרגיל בדמיון מודרך, שלמדתי במרכז שיבננדה - שבי במקום נוח, בגדים רפויים ונוחים, ובצעי את התרגיל הבא: עצמי עיניים, תני לגוף להיות רפוי, ותתרכזי בנשימה. כל פעם שבורחת לך המחשבה תחזירי אותה פנימה. עם כל שאיפה שאת לוקחת תדמייני שאור לבן ונקי נכנס לך לריאות ומנקה את הגוף. עם כל שאיפה תדמייני שאת פולטת עשן שחור וסמיך שכל הג'יפה של החיים תצא דרכו. תתחילי מ 5 דקות. תיראי אם מתאים לך. אם זה עובד, תאריכי בהדרגה את הזמן. עוד שיטה חביבה עלי היא שיטת הקיטלוג, אותה למדתי - ואללה לא זוכרת מאיפה, אבל זה עובד: אותה פתיחה כמו השיטה הקודמת, רק שהפעם נתמקד ב"איך לא לתת למחשבות ולרגשות להפריע לריכוז" - כל פעם שעולה מחשבה, לא משנה על מה - וכמובן שזה יקרה - זה בסדר. תדמייני שאת לוקחת את המחשבה, נותנת לה צורה, נפח, צבע משקל, ואורזת אותה בשקית קלילה, קושרת לה סרט, ונותנת לה מספר סתמי או את השם "מחשבה". תראי אותה חולפת ותמשיכי הלאה להתרכז בנשימה. כשתבוא עוד מחשבה שוב תקטלגי אותה תחת מספר או תחת הכותרת "מחשבה". כנ"ל לגבי רגש. כל פעם שיעלה לך רגש שיתקשר למחשבה, תני לו צורה, גודל, צבע, משקל, "תארזי" אותו בשקית דמיונית, תקשרי לו סרט, ושחררי אותו לחלל, לא לפני שתקטלגי אותו כ"רגש" או "מספר 4" - סתם לדוגמא...

l i r o n R

New member
הבית שאת בונה לעצמך...

בית הוא מושג אינדיבידואלי שאת בונה לעצמך. את הבית של עצמך וכל מקום שתבחרי הוא יהיה הבית שלך. זה יכול להיות החדר שלך, או הספריה העירונית...אולי איזו מסעדה. כל מקום שתבחרי. אני מקווה שתוכלי למקד את המחשבות שלך לרגע בעצמך ואולי להבין מה את רוצה שיהיה הבית שלך, איך הוא אמור להיראות, מה הוא אמור לכלול בתוכו, מה הרגשות שאת מרגישה כאשר תיצמאי בתוכו, אם יש מישהו איתם בבית... אם תצליחי לעשות את זה, תוכלי למצוא לך את הבית שאת כה מחפשת במהירות יתרה..אני מקווה... ואם את רוצה סתם להעביר את הזמן, את תמיד מוזמנת... :)

misplaced

New member
את מדהימה אותי כל פעם מחדש...

עם ההגיגים האלו.....אחלה שיטה! תמיד את אומרת דברים כאלו נקיים וחכמים שנורא עוזרים... אני קצת משתפכת היום הא?
אבל באמת...אני נורא אוהבת את מה שאת כותבת ואת הפתרונות האלו.... כל הכבוד לך. זאת נראית לי גם שיטה נחמדה לנסות להרדם....כשאני בונה את ה"בית" :) שוב תודה! ולילה טוב.

l i r o n R

New member
../images/Emo6.gif

האמת שפעם ראשונה שיוצא לי לכתוב ולהתנסח בצורה כ"כ ברורה שאני גם מדהימה את עצמי בדרך... כנראה שהיה בי הרבה חבוי ואני רוצה וצריכה להוציא את זה סופסוף, ואולי בדרך של לתמוך זה עוזר לי להיתמך, ואם את זו שאני יכולה לעזור לה, אז מה טוב?! שיהיה לך לילה טוב ובהצלחה בבניית ה"בית" שלך ותספרי לי מה יצא... ד"א, זה טוב לפתח את הדימיון...אני אישית אוהבת את זה וזה מעסיק אותי הרבה... מוואה, לילה טוב.

misplaced

New member
נרדמתי טוב טוב......./images/Emo13.gif המון תודה

לכן מתוקות. קמתי מעוכה אומנם....ובלי הרבה מצברוח...אבל ישנתי טוב...:) ולירוני, שוב, כל הכבוד! יש לך כישרון מעולה
ושוב תודה שעזרתן לי להפוך את הלילה לנעים יותר.

l i r o n R

New member
איזה יופי!!!

את רואה, כל מה שצריך זה לרצות, ועכשיו כשיש בידייך כמה טכניקות להפגת החרדה ולו במעט, אז תשתמשי בזה גם בלי להודיע לאף אחד קודם... יהיה לך הרבה יותר קל כשלא תצטרכי להיעזר באנשים אחרים ותרגישי שאת מצליחה לפתור דברים בכוחות עצמך, גם אם אלה דברים קטנים. תרגישי חזקה הרבה יותר ושלמה עם עצמך... למרות ש....לעולם לעולם אל תפסיקי להיעזר באנשים ולהיתמך על ידם, זה הכי כייף בעולם לקבל תמיכה חיצונות, ועם זאת לדעת שאת יכולה לבד...ולא פחות טוב אם לא יותר!!! תמיד כאן בשבילך ולמענך לירוני!

../images/Emo3.gif מדהים !

כיף שאת מוצאת פה בית - מקום שיש בו קבלה, אהבה, היענות
את מרגישה מרוחקת מביתך, מחייך, מעצמך וכותבת שכשתביני טוב יותר את עצמך, ואוליגם מי את ואיזה חיים את רוצה לחיות, תפחת תחושת הזרות, הניכור הגעגוע למשהו אחר. ואולי, כשתמצאי מקום בו אף אחד לא שופט אלא מבין ונחלץ לעזרה, גם באנשים שסביבך וגם בתוך עצמך- אז לא חשוב מה, את בבית.

למעלה