אני רוצה הביתה....

etilly

New member
איזה כייף להיות בבית...../images/Emo9.gif

כמעט קיבלתי חום כשהרופאה אמרה לי להשאר השבוע בבית ולנוח קצת. חשבתי: "מה אני אעשה??" "יש לי מלא עבודה!!" "אני אשתגע בבית!" כמה טעיתי!! איזה כייף היה להיות כאן, להתפנק עם הכלבה... לבשל משהו טעים ומחמם את הלב, לסדר את הארון ולשים בצד כל הבגדים שאני לא יכולה ללבוש בחודשים הקרובים, להציץ לפעמים ולראות מה קורה כאן בפורום. בקיצור: שקט אמיתי! כל זה מלווה במוסיקה שעושה טוב לקטנטונת שלנו, שרוקדת המון כשהיא שומעת אותה

anat_i

New member
את לא יודעת מה לעשות שבוע בבית??

הלוואי עלי! לי יש רופא שכשאני הולכת אליו ואומרת לו שלא הרגשתי טוב ונשארתי בבית הוא אומר לי: בגלל זה?? ועושה טובה שרושם לי יום מחלה אחד...

shy-angel

New member
כמה אני מקנאה בך ...

שבוע בבית, נשמע לי גן עדן עלי אדמות ! אני עייפה וזקוקה לזה כל כך. והאולטרא סאונד אתמול (למרבה הפתעתי) שבר אותי לגמרי. הכל כואב לי ואני מרגישה כל כך מעוכה ... ולא יכולה להרשות לעצמי להעדר מהעבודה. גם ככה הם לא מרוצים מהעובדה שאני בהריון, רק לפני חודשיים התחלתי לעבוד כאן. ועוד שבוע אני נוסעת לצרפת לסידורים אחרונים (הגעתי לארץ לפני 3 חודשים מצרפת) של מה שנשאר שם. ואין לי כוח ! זהו . זו היתה מנת הקיטרוים להיום ... אני הולכת לעשות לי
נטול קפאין (וטעם) ...

ashlaya

New member
אני רוצה הביתה....

בנות...אני רוצה הביתה באסה לי בעבודה מה שלצערי לא חדש בשלושה החודשים האחרונים מרגישה עייפות יותר מתמיד... בעלי בבית חולה... אוףףףףף סתם מרשה לעצמי לבכות לכן קצת...

tonti

New member
גם אני

כמעט נשארתי בבית היום. לא ישנתי כל הלילה. היתה לי צרבת מזוויעה - פעם ראשונה בחיים ואני מקווה שגם אחרונה.... לא יודעת מה לעשות עם זה.

ashlaya

New member
יש כדורים נגד

צרבת לא זוכרת את שמם כרגע אלה כדורי מציצה שגם מגיעים בטעמים ועוזר מאוד... בהצלחה

shy-angel

New member
צרבות

אני מסתובבת באופן קבוע עם TUMS בתיק. הם עוזרים בצורה כמעט מידית ! יש גם RENY ומאלוקס אבל אותם לא ניסיתי ואני לא יכולה להמליץ.

tonti

New member
תודה לכולן! הבעיה היא

שאני לא רוצה לקחת שום תרופה שהיא לא טבעית. אז מישהי יודעת מה טבעי?

shy-angel

New member
סידן

כל דבר שיש בו סידן עוזר לצרבות. TUMS, זה בסך הכל כדורי סידן ....

בשביל שלא תרגישי שאת לבדך

אז בעלי מקורר רצח אני בעבודה, המפשעות שלי כואבות מאד כשאני יושבת יותר מדי, לא נוח לי בישיבה לא בעמידה וכנראה כבר לא בשום מצב. הימים עוברים לאט ויש לי בערך עוד שבועיים, אז מחכה יש ברירה.

*שיר

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif וחוץ מזה, עוד

מעט קצת סוף השבוע ותוכלי לנוח

etilly

New member
אני בבית......אני בבית!!

חמודה, אל תבכי... תלכי לרופא שלך, ותבקשי חופשת מחלה הוא לא יסרב לתת לך!

shoshi1

New member
איזה יופי לך!

אני כל הזמן רק חושבת שכשאני אהיה בהריון יום אחד יהיה לי המון זמן לעצמי ואני אתפנק לי בבית ואוכל לאכול בלי חשבון (גם זו אשליה) ולשכנע את עצמי שזה בשביל התינוק.. במילים אחרות אתי: שמחי בגורלך והפיקי את המירב מין המצב הקיים! יום טוב , שלו ומפונק בבית!

ammy

New member
גם אני רוצה חופש ../images/Emo10.gif

אבל לא רוצה להיות חולה ,סתם חופש להיות בבית עם כלב שלי .לא ישנתי טוב בלילה ואני עיפה נורא וגם יש לי לימודים היום . לא נורא מחר יהיה יום חדש(יום חמישי=סוף שבוע) והכל יהיה טוב !!!

למעלה