אני רוצה חבר שיחבק אותי בלי קשר למי

Michallllllllll

New member
אני רוצה חבר שיחבק אותי בלי קשר למי

ן! אני רוצה חבר אבל מפחדת להענות לאנשים חמודים שאוהבים ומחבקים.. אוףף למה לעזאזל? ועוד במיוחד עכשיו שצריכה המון חום שקצת ימיס מהכאב והחרדות..

Michallllllllll

New member
למה אין לי אמון בבנים ח מ ו ד י ם

ולא מזיקים? למה לא בטוחה שמגיע לי? הדיכאון מתגבר.. היום נתנו לי אוסמולית כי לא יכולתי לאכל ועוד מעט ארוחת צהריים ואני מפחדת. זה היה מ ג ע י ל!! זה שתיה נראה לי מסויה עם קלוריות למי שלא מבין וטוב שכך.. אבל היה לי קשה לאכל בגלל ה ד י כ א ו ן! זה כבר לא היה קשור להפרעת אכילה! מה עושים? אני לא מסוגלת ללעוס אוכל ואפילו לדבר בטלפון ועוד אני רוצה חבר.. שגם הוא יהיה מסכן? למה מה קרה? טפשה שכמותי!

Michallllllllll

New member
למה אין לי אמון בבנים ח מ ו ד י ם

ולא מזיקים? למה לא בטוחה שמגיע לי? הדיכאון מתגבר.. היום נתנו לי אוסמולית כי לא יכולתי לאכל ועוד מעט ארוחת צהריים ואני מפחדת. זה היה מ ג ע י ל!! זה שתיה נראה לי מסויה עם קלוריות למי שלא מבין וטוב שכך.. אבל היה לי קשה לאכל בגלל ה ד י כ א ו ן! זה כבר לא היה קשור להפרעת אכילה! מה עושים? אני לא מסוגלת ללעוס אוכל ואפילו לדבר בטלפון ועוד אני רוצה חבר.. שגם הוא יהיה מסכן? למה מה קרה? טפשה שכמותי!

Freaking Eyes

New member
אולי לא בדיוק באותה מידה..אבל

אין לך מושג עד כמה אני מבינה על מה שאת מדברת... אני ממש מקווה שתרגישי טוב, ואם תרצי אפשר לפטפט בפלאפון. מריה

למעלה