אני רוצה חיבוק

black hock

New member
אני רוצה חיבוק../images/Emo4.gif

אני פשוט לא מסוגלת להוציא לאור את מה שאני מרגישה
אני מרגישה כ"כ מטומטמת וכ"כ בוגדנית אני מרגישה פשוט רע

שנקים קבוצת תמיכה לבכייניות? :\

את לא מטומטמת, אני מכירה אותך מספיק זמן בשביל זה. ואם את צריכה משהו... את יודעת איפה למצוא אותי
יהיה טוב!

black hock

New member
אבל אני כבר שנתיים עם מישהו אחר

ואני אוהבת את האחר כבר שנתיים (למרות שבזמן האחרון המצב קצת רעוע
) ומצד שני הוא פשוט מייצג את כל מה שרע עבורי פחות או יותר ועדיין אני תקועה

lollapalooza

New member
אז רגע,

מההתחלה. תני לי לראות אם אני מבינה, בערך. יש לך חבר, שנתיים. את אוהבת אותו, בזמן האחרון פחות מסתדר לכם. מצד שני, יש מישהו (אקס?) שאת חושבת עליו ובגלל זה רע לך. שאלות- כשאת חושבת עליו, מה את מרגישה? האם את חושבת עליו רק עכשיו, כשהמצב "קצת רעוע"? את מתגעגעת אליו? יש משהו מיוחד שאת מתגעגעת אליו? קשה לעזור כשלא יודעים במה מדובר... (ואגב, את מוזמנת לדבר איתי גם במסרים אם לא נוח לך פה. אנחנו לא ממש בקשר, אבל אני תמיד שמחה לעזור
)

black hock

New member
הוא לא אקס../images/Emo4.gifמה שנראה לי מקשה על זה

כי אפעם לא באמת "נפרדנו" מה אני חושבת עליו?כל פעם דברים אחרים בזמן האחרון געגועים.... אני חושבת עליו עכשיו יותר בגלל המצב הרעוע אבל לא רק כשהמצב רעוע וזה מה שמעצבן אותי כי אם הייתי חושבת עליו רק כשרע אז זה ניחא, זה נורמלי...סוג של לפחות... אני מתגעגעת למה שהוא ייצג עבורי פעם למרות שגם לקראת סוף ה"קשר" הוא לא בדיוק ייצג את זה

lollapalooza

New member
הו,

לי זה נראה שאת פשוט מנסה להיאחז בתקופה טובה. כי אם הוא לא היה מה שאת מתגעגעת אליו לקראת סוף הקשר, ואת בוחרת לחשוב רק על התקופה הטובה שהוא מייצג בשבילך, אז כנראה שאת פשוט רוצה את התקופה הטובה. אולי את צריכה להזכיר לעצמך שהוא כבר לא כזה היום. ואולי עצם זה שמעולם לא הייתה פרידה (מסוג כזה או אחר) היא הסיבה שאת חושבת עליו. אולי את צריכה לסגור את הקשר איתו כדי להפסיק לחשוב עליו. לפעמים אנחנו נוטים לייחס לאנשים תכונות שאין להם, או לקשר אותם לתקופה שהייתה פעם טובה, ואנחנו רוצים שתחזור כשהיא בעצם כבר לא טובה לנו או לא קיימת בכלל. וזה הגיוני, כי אנחנו רוצים שיהיה לנו טוב. אבל זה לא תמיד מציאותי. אם את זוכרת אותו באופן כזה (ועובדה שאת מעדיפה להסתכל על התקופה הטובה שהייתה לך איתו ולא על סוף הקשר, שבה כבר לא היה כזה טוב) כנראה שזה פשוט מצורך לדבר טוב, לתקופה טובה. אם את יכולה לדבר איתו, דברי איתו וזה ייתן לך תמונה טובה יותר לגבי מה קורה עכשיו, זה יראה לך את המציאות כמו שהיא, שהתקופה ההיא נגמרה. אם לא, זה כבר יותר עניין של עבודה עם עצמך. תזכירי לעצמך שמה שהיה, היה והשתנה. מה שחשוב זה לדאוג למה שקורה עכשיו ולטפל במה שיש עכשיו, כדי ליצור תקופה טובה חדשה ולא להתגעגע לישנה כמפלט.

black hock

New member
לחזור לדבר איתו בדיוק יצר את הבעיה

מחדש.... הוא התקשר אליי ביומולדת (שגם ככה היה מחורבן) וכשדיברנו הוא כ"כ הזכיר לי את עצמו כמו פעם הוא השתנה לטובה ואני מנסה להזכיר לעצמי איך הוא היה לפני שהוא טס לשנה ואחרי שהוא חזר ולמה הפסקתי לדבר איתו לכמעט שלוש שנים ואני כל פעם נזכרת בשיחות האחרונות שלנו, שהוא שוב היה כמו פעם. בהתחלה של פעם.

דללה

New member
אין קשר לאדם האחר...

למרות שאת אוהבת את האחר כבר שנתיים, את נמצאת בקשר שהמצב שלו כרגע קצת רעוע, וטבעי שתרגישי את מה שאת מרגישה. גם אני, כשהייתי במצב רעוע עם החבר האחרון שלי והיינו לפני פרידה עברתי את מה שאת עוברת עם האקס. המחשבות וההרגשה שאני עדיין "תקועה" עליו. ואפשר להגיד שזה היה ככה עם כל אחד שיצאתי איתו גם כשעבר זמן מאז. זה קשר שהיה משמעותי עבורך (לא יודעת אם חבר ראשון וכל זה..) וטבעי שתמשיכי לחשוב עליו עוד הרבה למרות שעברו שנתיים ולמרות שאת מאושרת עם מישהו אחר. יקח עוד זמן רב עד שתמשיכי הלאה באמת ותגיעי למצב שלא תחשבי עליו (אם בכלל..) כולם עוברים את זה בשלב כלשהו בחיים.. אני מקווה שהצלחת להבין אותי...

black hock

New member
../images/Emo24.gif הבנתי אבל זה לא כ"כ עזר../images/Emo4.gif

תודה בכל מקרה

De-Panther

New member
../images/Emo24.gifאת יודעת שאת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמיד מוזמנת לבקר אם משהו מציק(וכמובן שגם אם לא)

black hock

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

אבל אני לא נוטה לדבר על דברים כאלה פנים מול פנים

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifשוב כמו שאמרתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ההזמנה היא כמובן גם במקרים כאלה אבל היא גם בלי קשר לבעיות - סתם בואי לשבת כשאני נמצא

De-Panther

New member
מחר אני נמצא../images/Emo9.gif אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אגיע בסביבות 10 וחצי 11 וחצי מקסימום ויש לי דברים חשובים להגיד לך אז בואי

למעלה