אני רוצה כרית..........

Yuvalenko

New member
אני רוצה כרית..........

לא! לא כדי לנשוך אותה! אני רוצה ת'כרית מעזריאלי!!
והמבינים יבינו...

lishhhh

New member
גמני רוצה כרית../images/Emo99.gif

היה מפגש מאוד נחמדד הסתובבנו, אכלנו, קנינו כרטיסיות, קיבלתי משרוקית, חיבקנו כריות, הצטלמנו (אני צריכה לראות את זה) וכתבתי על פתק המלצה לספר של קיציס שכוולם יראו בקופה בטוואר רקורדס!! זהו בקיצור...

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

היה פנאן. ולא. לא הרסנו שוווום כרית פרוותית בחנות. והילד הזה! הקטן! יובל הוא כמעט הסגיר אותנו! מה הוא צועק בחנות- "תראי מה הם עושים לכרית!"?! היה כיף להצטלם ליד הידיים של קיצ'ס ובארומה ובקומת אוכל ובאמצע הקניון ולראות איש עם תוכי על הכובע! וזכיתי לאביעד במכשיר שעושה ציפצופים ויריווות ואני אמממ..."זכיתי" בעיפרון ע-נ-ק שנפל לו החוד+המחק איפשהו. ולסיום- יער הוא ראסטה-מן קטן.

mati88

New member
"והמבינים יבינו" נה נה נה נה...

*מחקה אותך* כן, תתלהב שאתה מבין ואני לא. תתלהב... נו! תתלהב!
ואני שמחה שהיה לכם נחמד וכל זה... אני רוצה לראות תמונות! (אני מקווה שכולם הצטלמו ושלא הייתם בחורות כאלה...) מי התייצב בסוף חוץ מגל, ליש, פולי ויובל? אגב ליש, יש מצב שאני בחולון יום רביעי. אני צריכה לשוחח איתך

lishhhh

New member
אמ

גם ספיר ואביעד היו... ויום רביעי? אני כנראה בת"א...(
)

sapgirl

New member
היה כיף.

למרות שהיינו צריכים להיות יותר. אבל היה מאודד כיף גם ככה =]

greeneye

New member
לישקייייי

מצטלמת ליד טביעת ידיים של קיציס. נו, תודו שזה היה דורש...

greeneye

New member
וגם אני......./images/Emo3.gif

סתמונה זוועתית, ומוזרה. אבל לפחות השיער יצא בצבע האמיתי. זתומרת, השיער שממש קרוב לטביעת ידיים.

greeneye

New member
תמונה מוזרה שלי.

אבל באמת, לישקי, למה זה נראה כאילו יש לי שיער חום אדום?
מוזר. טובנו.

greeneye

New member
תמונה של יער מופתעעע

(חברים שלו זרקו עליו פריזבי, ואמרתי לו "יער!" וצילמתי. ולכן הוא מופתע).

kfm

New member
יאאאא איזה תמונות יפות!!!! יש לנו

אחלה אחלה של פורום..(ואנלא אמשיך עם הבדיחה על האחלה כי היא באמת חרושה) ו..ו..מזתומרת הטביעת יד של קיציס??..זה אמיתי????למה זה בכלל????

Yuvalenko

New member
כן, מוזר.. הייתי במפגש ואני לא יודע

על זה...
עכשיו הבנתי מה התכוונת, ליש! לא הבנתי קודם כשהסברתי לך... טוב, יש לי תמונות, איכות גרועה כמובן, אבל אפשר לפרסם. אפשר? ליש? סאפ? גל? אביעד? תנו אישור

למעלה