אני רוצה לארח את אחד האחים שלי ואימא שלי

זורחת1

New member
אני רוצה לארח את אחד האחים שלי ואימא שלי

ויש לי מעצורים ופחדים וחששות ואין לי ביטחון. אולי מישהו יכול לעזור לי להוציא לי את זה מהראש . כי דפקה הבית שלי מסודר יחסית ונקי .לא ברהיטים אבל בסדר . החששות שלי זה שהם בקושי פעם באירועים אנכנו מיתראים או בחגים ואני נימצאת אצלהם בדרום . והפחד שלי עם לא יהיה להם מה לשוחח איתנו .אני מאחי מיתבישת ומי גיסתי אשתו של אחי מרגישה חופשיה . ובעלי תמיד היה בישן .וכל הזמן אני בלב שלי אומרת מה בעלי יגיד על המישפחה שלי .זה שאני נשואה מעל 20 שנה . ועד עכשיו אף פעם לא הזמנתי אותם לבית שלי לארוחה כי הם דתיים ולא נוסעים בשבת. ואצלנו אנכנו נוסעים בשבת. ותמיד היתבישתי במישפחה שלי שעם יש ארוע אפילו ברית הם מגיעים מרחוק ואפילו בחתונה שלי .הם מגיעים תמיד תמיד לא בזמן. וכניראה בגלל זה חוששת מבעלי שיגיד המישפחה שלך מרחפת.ובתוך תוכי אני ניפגעת ומתבישת שזה ככה . לכן עם השנים הרגשתי שכואב לי שאני מיתרחקת מהם .אומנם אין להם כסף מחיה דלה .אבל כשהם מארחים אורחים מכל הלב . לכן אחרי ויקוח סוער עם בעלי אמרתי לא שאחותי אמרה עד שאני לא יזמין אותם הם לא יזמינו אותך. כי יצא שכמה וכמה פעמים הם עשו על האש ותמיד אני היצטרפתי אלהם והיה לי כיף וגם לילדים שלי היה כיף. כי לי אין מישפחה עם הרבה ילדים בצד של בעלי .אז חבל מאוד מאוד שאנכנו לא בקשר. אני מאוד מאוד רוצה להיות חופשיה ולא לחשבן .אבל מצד אחד אני לא רגועה וזה מציק לי למשל רציתי להזמין אותם בחג השני. עד שזה היזדמנות שזה חג ומותר לנסוע בחג . אני ובעלי והילדים כן נושאים בשבת לכן כן הינו מבקרים אותם. אני מספרת לכם את זה כי אני רוצה קשר צמאה לקשר בשביל הילדים שלי ומאוד רוצה לארח אותם בכיף ואחי טוב שישי. אפילו בעלי אמר לי מה נכין אוכל וסלטים פעם עוד היתי מיתבישת מבעלי ולא היה לי ביטחון כשהיתי מגישה להם אוכל. כי בצד של בעלי הכל בקלילות ולא בארוחות .אצלנו זה יותר כבוד לאוכל

ד קובי

New member
היי זורחת

אני מבין את הקושי של להיות תלויה באיך יגיבו ואיך יסתדרו העיניינים. כאשר מארחים מישהו ואפילו בן משפחה קרוב רוצים בעצם שיהיה להם הכי נוח אצלינו. ואם יש בעיה את תצטרכי לוותר על דברים בשביל האירוח. מצד שני מדובר במשפחה אני חושב שיש מקום לוותר. השאלה איך שאר בני הבית מרגישים (בעלך? הילדים) אני מאמאין כי אפשר לעשות את החג ביחד וגם ליהנות זה בד"כ אחת ההזדמנויות להיפתח ולהידבר. בהצלחה עם כל החלטה שתקבלי

זורחת1

New member
נכון שזה לא נורמלי אני היחידה שככה

הם שם בעיר שלהם מרחק נסיעה שעתיים . ואני אין לי כאן אף אחד .וגם אני לא נוסעת לבד רק עם משהו חולה או דחוף ככה אני לא נוסעת כבדה אני .מי שאני לא עובדת אני הולכת אחורה

זריחה 2

New member
שלום לך זורחת

הרצון שלך לקשר .. סיבה טובה להזמינם. שימי בצד את רגשי הבושה ועשי זאת,ולא משנה וגם לא חשוב שהם בדרך כלל מאחרים,תני להם הרגשה טובה,הרגשה נעימה, אל תתביישי לא בך ולא בהם,הם המשפחה שלך. הזמיני אותם, בטוח שתהני..וגם הם.

סמסרה1

New member
אם זה כל כך חשוב לך...

תעשי זאת ותזרמי, איך שהעניינים התגלגלו תזרמי איתם, ולבעלך איתו את 20 שנים תגידי, שזו משפחתך, שאת אוהבת, וזה מה יש!. ושהם לא חיים איתו 24 שעות ביממה אז מה יש אם פעם ב... הם יגיעו? ס"הכ הם מגיעים לכמה ימים ולא לכל החיים, מה קרה? אם זה לא חשוב לך אז תוותרי. שיהיה לך חג שמח!

זורחת1

New member
אתם צודקים איזה כמה ימים באותו יום חוזרים

איפו היתי כל השנים בגלל בושה היתרחקתי מהם וחישבנתי לבעלי היום ונורא אני אומרת מוגזם אני חיבת לעשות משהו נראה בטוח שיהיה נחמד אבל גם המישפחה שלי תמיד יהיה להם להגיד זה אמר ככה והם ניפגעים ממה זה נובע בעלי אומר לי שכל המיזרחיסטים כאלה פגיעים

למעלה