אני רוצה לבנות רשימה של

m L m

New member
אני רוצה לבנות רשימה של

כל הקליפים ששאנייה הוציאה עד היום... (לא כולל את "הקליפים" מהופעות) אבל אני בטוחה שאני שוכחת כמה.... הנה הרשימה ואם מישהו רואה ששכחתי קליפ שיגיד לי!
Any Man Of Mine
?Whose Bed Have Your Boots Been Under
!If You're Not In It For Love) I'm Outta Here)
(The Woman In Me (Needs The Man In You
You Win My Love
!Man! I Feel Like A Woman
(Don't Be Stupid (You Know I Love You
From This Moment On
When
!If You Wanna Touch Her, Ask
You're Still The One
That Don't Impress Me Much
You've Got A Way
!Up
!I'm Gonna Getcha Good
Forever and For Always
!Ka-Ching​

mays

New member
אז ככה...

מהתקליט הראשון (שנאיה טוויין) יצאו: Dance With The One That Brought You You Lay A Whole Lot Of Love On Me What Made You Say That מהשני (The Woman In Me) יצאו גם: (Home Ain't Where His Heart Is (Anymore No One Needs To Know God Bless The Child ומהתקליט השלישי (Come On Over) שכחת את: Love Gets Me Every Time

m L m

New member
באמת?

love gets me every time? את האחרים ראיתי בעבר ופשוט שכחתי אבל את זה לא. מה יש בקליפ? זה ממש מבאס שלא משדרים את הקליפים שלה בVH1 אירופה

mays

New member
נדמה לי ששלחתי לך אותו...

זה כאילו צולם בחדר הלבשה, כשהיא בוחרת בגדים לפני צילומים. מראים אותה מגיעה עם בגדים רגילים, אח"כ לובשת חלוק ובוחרת בגדים לצילומים, אח"כ רואים את הצילומים עצמם, ובאמצע רואים אותה אוכלת פירות וכל מיני שטויות כאלה... מתחיל להישמע מוכר?

m L m

New member
עם הזיכרון שלי?

לא.
אבל כשאני אהיה בבית אני אבדוק את כל מה ששלחת לי.

m L m

New member
טוב. באמת שלחת לי

איזה כיף
זה מה שמראה- לעולם לא לסמוך על הזיכרון שלי!

יש גם

את השיר "מותק אני בבית" וגם "בוא אלי" אבל הם "קליפים" מתוך הופעות. ובאמריקה השמיעו אותם בערוץ הקאנטרי ממש בקושי מידי פעם

mmhbk

New member
הם נחשבים לקליפים באמת

הם הופיעו בדי.וי.די Platinum Collection

Caeser

New member
WHEN+ כמה עובדות

הבנתי שאת הקליפ של WHEN שאניה שיחררה רק בבריטניה והוא לא ממש הצליח. ב"פלטניום קולקשיין" הוא לא מופיע...מישהו ראה אותו בכלל, ואם כן מה מראים בו? בכל מקרה, ידעתם שאת הקליפ DANCE WITH THE ONE WHO BROUGHT YOU שון פן עשה? ז"א הוא היה הדיירקטור והסבא שמופיע בקליפ הוא איזה שחקן מפורסם... הקליפ WHAT MADE YOU SAY THAT הרגיז את הבכירים בנאשוויל (בירת הקאנטרי) בגלל ששאניה הראתה את הפופיק שלה בקליפ, דבר שהיה לא מקובל ולכן לא הסכימו לקבל אותה בתור זמרת (מניאקים!) אבל היא הצליחה לבדה...אבל עד היום הם לא כל כך מחבבים את שאניה...

mmhbk

New member
ראיתי את When הרבה ב-VH1

זה קליפ מטושטש כזה ובו שאניה מטיילת ברחובות. שון פן ביים הרבה קליפים וביניהם גם DWTOTBНY. בקשר לנאשוויל, הם יכולים לא לאהוב את שאניה אבל לא יכולים לברוח מהעובדה שהיא זמרת הקאנטרי המצליחה בכל הזמנים ועכשיו בזכותה הקטע של הפופיק מקובל והרבה זמרות קאנטרי נוהגות להראות אותו: פיית' היל, ליאן ריימס, דיקסי צ'יקס וכו'. דרך אגב, נראה לי ששאניה היא לא הראשונה שהראתה את הפופיק שלה בקליפ. דולי פרטון עשתה את זה ועוד (...) הרבה לפניה.

למעלה