אני רוצה לברר משהו לגבי ה מתאם ממיר hdmi ל vga

אני רוצה לברר משהו לגבי ה מתאם ממיר hdmi ל vga

אז ככה אני עתיד לקבל אותו בימים הקרובים ורציתי לשאול אם במידה ו אני הזמנתי את המתאם הממיר הזה ללא אודיו וללא ספק כוח אז זה אומר שלא אוכל לשמוע ווליום מהרמקולים שמחוברים אצלי למחשב הנייד חיבור אחד ליציאה העגולה לאיפה שמחברים אוזניות והחיבור השני usb ולא הראה תמונה טובה על המסך החיצוני או שאין קשר אחד לשני ואצליח לשמוע ווליום מהרמקולים ולראות תמונה על המסך כמו שצריך אני פשוט הולך לחבר אותו בין מחשב נייד למסך כי אין לי יציאה vga במחשב הנייד ואין hdmi מאחורי המסך החיצוני ואין רמקולים מובנים במסך החיצוני

לסיום מה ההתירונות והחסרונות על מתאם ממיר hdmi to vga עם אודיו וספק כוח ו ללא האודיו וללא ספק כוח
וחוץ מזה אני מודה לכך שאני שואל מאוחר יחסית שזה אומר קרוב לקבלת המוצר
אך בכל זאת אשמח לדעת

תודה רבה

blzvi

Active member
יסלח לי אבל השאלה מאד מבולגנת

מה אתה רוצה לחבר ולאן?

אני רוצה לחבר מסך חיצוני benq vl2040 למחשב נייד דרך המתאם

הממיר שצירפתי לך קישור אליו מאתר זיפי כי במחשב הנייד אין יציאה vga ויש רק hdmi ומאחורי המסך אין hdmi ויש רק יציאה vga ויש לציין שאין רמקולים מובנים בתוך המסך החיצוני אוקי עד כאן הבנת אותי
ומה ששאלתי אם במידה ואני הזמנתי את המתאם הממיר הזה ללא שמע וללא ספק כוח והשאלה היא האם אני עלול להיתקל בבעייה כלשהיא שזה אומר לא אוכל לשמוע ווליום מהרמקולים שמחוברים אצלי למחשב הנייד שזה אומר שכבל אחד מתחבר ליצאה העגולה של האוזניות והשנייה ליציאה ה usb ולגבי התמונה התמונה האם אני הראה טוב על המסך החיצוני אם זה ללא ספק כוח ולסיום שאלתי מה ההתירונות והחסרונות בין מתאם ממיר שכזה עם שמע וספק כוח לבין מתאם ממיר שהוא בלי שמע ובלי ספק כוח זה הכל

תודה רבה

arseny92

Well-known member
מנהל
אין קשר לחיבור שמע חיצוני, המתאם הזה מעביר תמונה בלבד

ראה גם את השרשור הזה כאן http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/20/184470882/ ותגובות בו
ההערה לגבי תוספות לא סטנדרטיים בסגנון "כבל אקטיבי", "עם שמע", "עם ספק כח" וכדומה, תקפה גם ליציאות אחרות, במקרה שלך VGA, אשר כלל לא יכולה לקבל אות שמע קודם כל

חח, יש עדיין כאלה שמחברים שלל מתאמים בחשיבה שזה יעבוד. ספוילר: זה לא. מסך VGA יקבל רק תמונה ולא שמע. אין קשר בין המסך וה-HDMI לחיבור השמע החיצוני מיציאת הרמקולים/אוזניות לרמקולים

למעלה