אני רוצה לברר משהו

אני רוצה לברר משהו

הלכתי לרופא נשים (בעצת קיפי) לבדיקה הורמונאלית, וזה פחות או יותר מה שהלך שם: -שומדבר לא מזיז לי, לא מרגש אותי, אין לי חשק מיני ואני מעונינת בבדיקה הורמנאלית. -עשיתי לך בדיקה. - ? -אני מסתכל עלייך, רואה שיש לך צורה של אישה (כנראה מבנה-מפותחת). את מקבלת מחזור כל חודש? -כן. -אז זהו. זאת הבדיקה. הכל בסדר. יש הרבה נשים במצב שלך... אם מי שמכיר\ה בדיקה הורמונאלית אחרת, שבאמת מצריכה רופא נשים, (תכלס תבדיקה שלו גם אני הייתי יכולה לעשות) יוכל להסביר לי מה הלך כאן, אני אשמח מאוד.

gringole

New member
??

לא ממש הבנתי מה הלך שם.. אין לך חשק מיני ורצית לעשות בדיקה הורמונלית, הרופא עשה לך או לא? ואם כן אולי החשק המיני שלך קשור בבעיות נפשיות דווקא ולא הורמונליות.

gringole

New member
טווווווווווווווווווווווווווב

הממ.... תחליפי רופא. לכי לרופא המשפחה ותבקשי הפניה לרופא נשים אחר. מזה החרא הזה!? איזה זלזול באינטיליגנציה... שישלח אותך לבדיקות דם! לבדיקות של וואטאבר, אבל שיבדוק ולא יגיד לך טוב הרבהנ שים במצבך. WTF?! מי זה, מי זה הרופא הזה אני אראה לו מה זה:)

ממש ככה. זלזול.

בכלל, כשאמרתי לו שפעם הרגשתי והתרגשתי יותר, הוא אמר שאולי זה היה רק חלום... מעליב ביותר. ואם רוב הנשים ככה, אז אני לא צריכה\יכולה לטפל?? עצוב. בקיצור. תודה על התגובה.

שני דברים

האחד הרופא מזלזל בך... א-ב-ל- בואי תזכרי מה דר' אלוני כתבה לך בזמנו. שייתכן בגילך שהבעיות הן בעיקר נפשיות. רופא משפחה ישלח אותך לבירור דם שלרוב בקב' הגילשלך יוצא תקין , את יכולה להתייעץ עם רופא המשפחה על קשיים או בעיות הורמנאליות לאור ההמשך המחזור מחד וחוסר חשק מאידך, אולי בכלל מדובר בדיכאון? בקיצור הכתובת היא רופא המשפחה ולאחריו ייעוץ רב תחומי במרפאה מינית ציבורית באחד מבתי"ח הגדולים המפורסמים באתר איט"ם.

tapoozz

New member
סימפוניה! האם את נוהגת לאונן?????????

ובאיזו תדירות?

למעלה