אני רוצה לדעתתתתת

NaDaV18

New member
אני מהמר... על

אחת הבנות כי זה נכתב בלשון נקבה. אז או פרפר 18 או יוני

NaDaV18

New member
את חושבת שאת בקלות כזאת תתחמקי

את האמת שחוץ משיר אחד שלו "עדיף" אני לא שמעתי שירים שלו.. איך היה ,אני רוצה לשמוע חוויות!

חשבתי... אולי... אצליח...

היה מדהים!! יש לא המון שירים מדהימים!!! האמת היא (אולי זה נשמע מוגזם אבל זאת האמת שלי- לפחות...) שכל שיר ושיר שלו מדהים בפני עצמו! כפי שכתבתי בלוח ארועים לא חשבתי שיש עוד אמן שיכול לרגש אותי במוסיקה שלו כמו שאביב (גפן) מרגש אותי בכל פעם מחדש.. והנה, הופתעתי! גם כישבתי שם על החול כשמולי דניאל על הבמה ומאחריו הים פתאום הייתה לי ההרגשה הזאת של כמו פרפרים בבטן רק מלשמוע את הפסנתר שלו בלוי הצ´לו והגיטרה וקולו המאוד מיוחד של דניאל... נהנתי מכלך רגע ורגע בהופעה! ודרך אגב, לפני ההופעה הלכנו אני ואישתו של אבא שלי לדבר איתו (היא מכירה אותו מאז שנולד, אח שלה היה החבר הכי טוב של אח שלו- צרוף מקרים נחמד, לא?) אז היא הציגה את עצמה והחלפנו כמה מילים ולכן כשהתחילה ההופעה נתתי לו מן יחס יותר אישי כזה (אתם יודעים למה אני מתכוונת...?) למשל, היה קטע שהוא עלה להדראן ולפני שהוא התחיל לשיר הוא אמר את המילים: "נמשיך עוד קצת" במן חצי אמירה חצי שאלה כזאת... כל הקהל שקט ורק חולת נפש אחת בודדה (אני) בקהל צורחת: "עוד הרבה!!!!" והוא, רואה מי צעקה- הוא זיהה אותי ושואל: "עוד הרבה את רוצה?" ואני (עכשיו, כבר הצטרפו אליי בני משפחתי שנכנסו להתלהבות): כן!!! וזהו הוא שר עוד שני שירים ונתן לנו להשתתף... (חבל, כי שוב היה קטע שרק אני שרתי והרסתי את כל השיר כי אאיןו לי חוש מוזיקלי בגרוש... הוא כל פעם התחיל לשיר מהקטע הנכון כדי להחזיר אותי לנקודה הנכונה בשיר ואז אני המשכתי כמו מפגרת... אנשים הסתכלו עליי כמו על חולת נפש...!!) אז זהו אני אמשיך לספר אחר כך.... ביינתים יש לכם מספיק חומר להגיב עליו!! שלכם, יוני

רותם טל

New member
ווואו

אני בטח לא מבינה על מה את מדברת,כי בחיים לא הייתי בהופעה חיה של שום אומן. באמת אני צריכה להתחיל ללכת. אבל אוירה של זמר שאתה אוהב,בקע של ים,עם צ´לו ופסנתר מה עוד אפשר לבקש? נראה לי אוירה קסומה שאפשר רק להשתכר ממנה.. וואו איזה כייף שאישתו של אבא שלך מכירה,בטח זה נתן לך במובן כלשהו יותר קרבה אליו,כאילו שאת מכירה אותו אישית. אני ממש שמחה שנהנת,ומחכה להמשך העדכון. דרך-אגב,רון חיפש אותך לפני כמה ימים בקשר להופעה של אביב רפו והיית אצל אבא שלך,מקווה שכבר דברתם על זה

למעלה