אני רוצה לדעת אם עשו לי משהו...

בסטייל17

New member
אני רוצה לדעת אם עשו לי משהו...

אז הסיפור שלי הוא כזה.. יש לי בת זוג שההורים שלי מתנגדים שנהיה ביחד... ואנחנו גרנו יחד...ופשוט כל פעם שאנחנו ביחד אנחנו לא עושות כלום ולא יוצא לנו כלום ונחנו מרגישות מוזר ועוד הרבה ואנחנו אוהבות ממש אבל כאילו כשאנחנו ביחד לא יוצא כלום מהתיכנונים שלנו ואנחנו חולות וממש עוד שאני לא אפרט... איך אני יכולה לדעת אם עשו לנו איזשהו כישוף כי דודה שלי בערך מתעסקת בזה... אז יש סיכוי שהיא עשתה משו... תודה..

mbinh

New member
שלום

א.נורא קשה להבין את כתיבתך,אודה לך עם תנסי לשפרה בהמשך. ב. באיזה כישוף דודתך מתעסקת(קבלי,וויקני וכ'ו).

RainBird

New member
דווקא לי לא היה קשה להבין. וסביר להניח שדודתה מתעסקת במאגיה עממית- לא משהו מודרני או מפותח כמו מאגיה הרמטית או משהו כזה- אלא כמה שיקויים, לחשים או טכניקות שעברו מדור לדור או מפה לאוזן. ארדן.

mbinh

New member
מחכה לתשובת השואלת

כתבת הודעה שלמה אודות הודעתי ולא טרחת לעזור לשואלת.

RainBird

New member
גם אתה כותב הרבה דברים בלי הקשר ולא טורח להסביר או לענות לעניין ולכן גם אני נקטתי בשיטה דומה. ואני כן עוזר לה- בעקיפין, אני ממקד אותך לענות לתשובה שלה בייתר הבנה ותשומת לב.

RainBird

New member
מה זה בערך מתעסקת בזה? הפרדת זוגות באמצעות כישוף זה textbook. זה אפשרי בהחלט.

בסטייל17

New member
היא מתעסקת בהרבה

היא קוראת בקלפים קפה יד..יודעת גם כל מיני כישופים....אני אבל לא יודעת בדיוק במה בדיוק היא עוסקת... איזה סוג או...איזה כישוף... אני בעיקרון רוצה לדעת אם עשו לי משהו...ואני כמעט בטוחה ב100 אחוז.. ואם כן אז איך מורידים את זה.... תודה...

למעלה