אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה

Wild elf

New member
בעד, וכמה שיותר

לכל הזכרים, חוץ ממני. ואז אני אשאר גבר יחיד עם פוטנציה, וכל הבחורות יהיו שלי! בואה הא הא הא!!!

בעד ../images/Emo45.gif

כל בן זכר יהודי בעולם חייב לעבור את זה!!! אין ויכוח על הנושא הזה.

Anna Karenina

New member
כן, אבל..

יבוצע ע"י מוהל - בסדר גמור. אבל שיהיה זה מוהל עם הכשרה רפואית, ולא רק איזושהי הכשרה בתאוריה, שמתנהלת באופן דתי ללא כל הכשרה רפואית,ברוב המקרים. לצערי, שמעתי על יותר מדי סיפורים של תינוקות שסבלו מנמק באזור, לאחר הברית, ולעיתים המצב היה כ"כ חמור, עד כדי כך שאפילו רופא לא יכול היה לעזור יותר. יש מקרהו של תינוק שסבל מנמק בעקבות החיתוך, ולאחר שגדל והפך לגבר תבע את המוהל, בטענה לעוגמת נפש, והתלונן על כך שהוא לא שכב עם בחורה. (מעניין באמת למה..) זו רק דוגמא אחת, ויש עוד רבות.

אושר מ

New member
אם יהיה לי בן

הוא יעבור ברית מילה. אצל רופא ומוהל (כן, יש רופאים שמוסמכים למוהלים). והסיבה היחידה לזה היא למנוע ממנו את הבושה אח"כ (למשל במקלחות בצבא).

אני חושבת שזו סיבה מטומטמת

כיוון שעד שהוא יגיע לצבא הוא יוכל לבחור בעצמו אם הוא יתבייש או לא ויוכל לעשות את הניתוח אם ירצה...לעומת זאת אלה שכבר מלו את בנם חרצו את גורלו בין אם הוא רוצה ובין אם לאו עוד משהו שאני לא מבינה זה את אלה שלא שומרים שום מצווה בדת אז מה הקטע? את זה הם כן עושים ואת השאר לא???

אהה... לא, זה לא בדיוק הולך ככה...

כשהוא יהיה בצבא, זה יהיה דבר מאוד מאוחר לעשות ברית, ביגלל כל מני סיבות שרק מי שזוכר את הברית מילה שלו, כמוני, מכיר אתן. תאמיני לי שברית מילה בצבא זה דבר מפחיד ובעיקר - כואב אימים! וגם מפריע מאוד למהלך השירות. אני אתן לך נימוק קטן: אם הוא יעשה ברית מילה, הוא לא יוכל ללבוש את המדים שלו...

לא קשור... אני לא נולדתי בארץ ---

עליתי לפה מברית המועצות המתפרקת בגיל 4. אחרי שנתיים ביקשתי שיעשו לי ברית מילה. הסיבה שביקשתי היא שבגן השוונו את הכלים בינינו, ושמתי לב ששלי שונה... אז ביקשתי מההורים שלי שיעשו לי ברית מילה. את התיאור של הכאבים והסבל שעברתי חודש לאחר מכן אני חוסך מכם..

Piren

New member
Against

i did some researching on the matter .. so this is what i can tell you The so called "Benefits" of circuimcision are false.. other than the fact that it's up for that person to decide whether he wants to perform such a ritual.. not for his parents few facts you'd wish to know- -It takes off about 40% of the skin ..and shortens "it" by around 2 centemeters -It's less "fun" for guys afterwards.. according to surveys done to people that went through circuimcision as adults you lose around 70% of the feeling -It's less "fun" for girls.. without the foreskin it causes the female more irritation and pain... adding to that - nurve cells inside the vagina are more sensitive to pressure than to friction (with foreskin the only friction is at first entry) -mishaps are a lot more common than you think.. 1/4 of circumcisions arent being done right.. about 1/1,000 result in medical care.. (Mishaps are being played as - Bending in the shape, shortned penis, deformed penis, scars, discoloration and the rare case of losing your entire penis) -It's not Jewish - The original circuimcision detailed only to make a cut in the foreskin.. not remove it completly -Chances for vanereal deseases is greater - the foreskin produces an anti-bactirial substance that protects the penis -it's not proved to reduce the chances for gential cancer -in tests it showed that for men that were circuimcised were 3 times more sensitive to pain than those who werent, the trauma lasts for life -Its barbaric ... anyone here ever seen it up close? the closest thing i could describe it as scalping someone's head .. without medication As for girls who think "it's just a little cut when you were a baby and you wont remember it anyway" ... if you were to go through the female version of circumcision.. what would you say then? (nowdays it is outlawed... concidered as "barbaric" .. hmm)

SimplyMe1

New member
../images/Emo31.gifשלילי מוחלט וודאי

אני מאמינה שאם תינוק נולד עם שתי רגליים,שתי ידיים ושאר איברים ורקמות,אז גם איבר המין שלו צריך להישאר שלם. אלוהים בורא את האדם כיחידה שלמה ואני לא מוצאת סיבה למה *כן* לעשות ברית,אני לא אדם מאמין ולכן אני לא חושבת שזה נחוץ. זה לא מה שיהפוך בנאדם ליהודי. מה שיהפוך אדם ליהודי הוא הרבה מעבר לאמונה באלוהים,ויהדות היא לא רק דת אלא גם היסטוריה,מקומות,מאכלים,אנשים,תרבות וכו'.. אגב,לעשות 'מסיבת ברית' לילד זה הדבר הכי נורא שיש. מסיבה שחוגגים על היוולדו-אני בעד,אבל לחגוג בשתייה,באוכל ובהילולה כשחותכים לו ואז הוא צווח כי כואב לו אימים,אני ממש ממש
.. בקשר לבעיה החברתית בעתיד,אני חושבת שאם אנשים לא יעריכו מישהו רק בגלל עובדת היותו ערל,אז הם עצמם נחותים באופיים. ולצבא אני לא מאמינה שהילד שלי יילך,וכך גם לא יתלוו בעיות לזה(ילד ראשון שלי לא יבוא לפני גיל 30 ועד שימלאו לו 18,אם יוולד בן בכלל,אז זה יהיה עוד 36 שנים..אני מאמינה(ומקווה) שעד אז הדת תהיה מופרדת מהמדינה ולא כולם יהיו מחויבים להתגייס..(הייתם מאמינים שנותר מישהו שמאמין עדיין שיבוא שלום? נ.ב:יש לי עוד הרבה סיבות למה לא לעשות לילד ברית,אז בינתיים תגיבו על הנ"ל...ונשתמע

SimplyMe1

New member
../images/Emo93.gifכתה ב' עברתי מזמן,וחיבור

פשוט אני ע-ד-י-י-ן לא יודעת לעשות
הערכה שלי היא שבערך בסביבות גיל 30 יבוא הילד הראשון(נניח ויוולד זכר),ומעכשו זה 12 שנים,ועד שיילך לצבא זה עוד 18 שנה אז זה עוד 30 שנה ולא 36 כפי שכתבתי. <סילי מי>

למעלה