אני רוצה לדעת - פעם אחת ולתמיד

ו נ י ל

New member
אני רוצה לדעת - פעם אחת ולתמיד

מה דעתכם על "המשחק המקדים" ?

goldboxer

New member
ממממ...

משחק טוב- יש לי אותו בגרסאת 2003 XP והוא מעולה!!! אהה שיט-זה לא פורום מחשבים...
למשחק הזה התכוונת?! אוקי- לדעתי- זה יותר חשוב מהעיקר (האקט עצמו) ולפעמים הוא כ"כ טוב שהעיקר מיותר
! לדעת לתת זה מה שחשוב- לדעת לקבל בכיף- גם חשוב.. והכי חשוב. לא להשאיר את הפרטנרית לא מסופקת!

הופה גולד....(;...

וואוו.....איזו שנינות...(; ממ....לא הכרתי את הציניות הזו אף פעם..חח....(סתאאםם...) ממ...ולגבי המשחק המקדים....ברור שהוא חשוב...ואפשר להתענג ממנו שעות.. בכל מיני צורות..סוגים..טעמים וגוונים... אבל....אבל.....?!?!?!..להגיד שהעיקר מיותר... מה???!?!?!?!?!? איך אפשר לוותר על העיקר..אומנם המשחק המקדים מענג ומהנה..:) אבל העיקר זה התכלס זה המנה העיקרית... אי אפשר לוותר על המנה העיקרית ולהיות שבע רק מהמנה הראשונה...(; חיחיחי.....ותחשוב על זה..ממ..כמה זמן היית יכול להחזיק בלי התכלס? ((:)

goldboxer

New member
אפשר להחזיק..

אני לא ארשום בזכותי- אבל אפשר להחזיק מעמד כל עוד הסיפוק מהמשחק הוא מהנה ומעולה. אבל... ברור שאי אפשר בלי "האימון המתקדם להמשכיות הדור"

חחח...(:).....וואי אתה מצחיק..(;...

אממ....מממ..אמממ...ממ.... לא יודעת...אני יודעת על עצמי... שאני לא יכולה להחזיק מעמד לא משנה עד כמה המשחק מענג.. חח..אולי זה פסיכולוגי... והמשכיות הדור..זה דבר חשוב..זו "הסיבה העיקרית" לזה... אם אתה כל כך בטוח... יאללה אני רוצה לראות אותך עומד במבחן של בלי..חח..((:)

goldboxer

New member
מצחיקה

מי שבטוח בעצמו לא צריך להוכיח את דבר- אבל תאמיני לי- את המבחן הזה עברתי לא פעם :) והנה אני חי, בניגוד לאחרים ואחרי השקעה מרובה של שינוי בצורת החשיבה- הפסקתי לחשוב עם ה
וחזרתי להשתמש במוח האפור שלי. איך אומרים "לא היה קל.." שטויות-בזכות עובדה זו- לאשה של חיי יש סיפוק ענק יותר

goldboxer

New member
נואיל לחזור לנושא המקורי..

המשחק המקדים- חשוב כיפי ומוסיף המון רגש לעניין. צדיק- לא נראה לי (את יודעת מה היה הניק הקודם שלי-זה לא ממש תואם) אבל כן- אני רואה בכל העניין שתפקידי לענג אותה ורק אח"כ לחשוב על עצמי. ג'נטלמן?! אולי סתם דפוק=עוף מוזר בקרב המין הגברי (לפחות בסביבה הקרובה שלי) אבל מילת הקסם שלי היא: שיהיה! לא ממש מזיז לי מה חושבים "אני יודעת שכולם חושבים ש... אני קצת מצ'וגעת" (מי שפגש באישה זו-מתבקש להתקשר לאברבנל בדחיפות!!!!) השעמום מדבר מתוכי- מצטער

וואי......הרגת אותי...((:)

יוו...לא הפסקתי לצחוק עכשיו..חח...(; ואם נחזור לנושא המקורי... המשחק המקדים זה באמת משחק של לתת...הבן לבת והבת לבן.. ככה כולם נהנים...מתענגים ומתפנקים.. זה עניין של שיתוף פעולה...למרות שיש משחקים מקדימים של שליטה וכוח.. כמו עניין של מלכה ועבד או להיפך.. זה תלוי במי המדובר..ובפנטזיות המיניות של הזוג.. טוב...אני מוצאת את עצמי לרגע מקנאה בבת זוגתך.. וואי....אם אתה חושב שתפקידך לענג אותה..(; וואווווו...בטח היא נהנית עד השמיים.. ממ....רוצה..רוצה..רוצה..גם..חח...(; אממ....נראה לי שאתה שילוב של כפית צדיק..כפית ג'נטלמן וכף של דפוק.. חחח...סתם..אני צוחקת..(:) אבל אל תשכח...שגם אותך צריך לפנק לפעמים...(; ממ....היי.....המצ'וגעת..היה מרומז אלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

goldboxer

New member
אולי כן אולי לא...

מה שבטוח-אולי! וזה לא כף של דפוק- זה דלי שלם (אלוהים סבל בזמנו מרעידות קשות) מצ'וגעת- אם את בלונדה עם קול עורב ויש לך שירי בר-מצווה אז כן-זה מכוון אליך. אם במקרה קוראים לך חדד שרה אבל את לא עונה על הנתונים הנ"ל-אז שכחי מזה! ולגבי הפינוק שלי- טוב לי לראות אותה נהנית "מה שבא מאהבה חוזר באהבה" (וזה חוזר!!!)

יהה.....

אממ....אתה אמיתי?!?!...אפשר לגעת..לראות אם אתה אמיתי..חח...(; מתפנק מלראות אותה..יהה..איזה רומנטי..(; ומאיפה לך..אולי הייתי חדד שרה בגלגול הקודם..חח (:)

goldboxer

New member
יווו....

לא- אני לא אמיתי- למעשה אני רובוט שנשלח מהעתיד לגלות לכם איך יהיו הגברים של שנת 2500, התכוונתי- מה יהיו הדרישות של הנשים לגבי הגברים של שנת 2500 :)) אני עצמי ביגבאג אלקטרוני תוצרת "מזרחי ובניו אלטרוניקה" (מתקנים גם קומקומים חשמליים ווידאו 2 ראשים) מצטער- אבל אני ממשי כמו רגלי-דג! *וזה ילדים-מה שקורה למי שראה שליחות קטלנית 1,2,3 + מטריקס ורובוטריקים! שיהיה לכולם יום טוב נ.ב. קצת לא קשורה לעניין (סתם, סתם!!!) אבל וניל- מקווה שעניתי לך (באמת) אומנם 90% מדברים הם הומוריסטים +5% חומרים משמרים.. אבל בתוך כל זה נמצאות דעותיי האמיתיות!

חופשי התחרפנת...(;

ממ....2500...למה???? אבל..אבל..אבל....אני כבר לא אחייה אז... איזו באסה...ואני אפסיד את כל התענוג הזה??? אוףף...באסה לי..חח..:) חנפן לוניל..הבנתי אותך..((; גם אני מקווה שעניתי לך בדעותי הטיפה שונות..חח...:)

goldboxer

New member
רק אם...

תקראי שוב את ההודעה הקודמת-תביני שגם ב2500 זה לא יקרה. הפנמתי כל דבר שאת כתבת- כל מילה שלך נקראת בשקיקה...(מאזן את החנפנות-אבל בכלל לא התחנפתי)

OrenYO

New member
להיות כנה אז לא אנחנו

לא אנחנו אלה שצריכים את זה אלא אתן. אנחנו מספיק מגורים מהרוח שנושבת ומשחק מקדים זה בעצם עינוי מתמשך שמטרתו לתסכל בדרך למטרה הנכספת. אם אתן אוהבות משחק מקדים אז במקום רק לדרוש תמצצו. זה אחלה משחק מקדים בשבילנו

ו נ י ל

New member
עכשיו תקרא שוב את מה שכתבת

אתה באמת מרגיש ככה?? יש עוד גברים שחושבים זהה?

girl111

New member
כן, יש. הוא מייצג טיפוס ידוע בקרב

הגברים. טיפוס המאצ'ו הישראלי האגואיסט והדוחה. בדר"כ הם גם מסוגלים רק פעם אחת בלילה ומיד הולכים לישון כי פשוט אין להם את זה....

bubity

New member
תראה, תקשיב, תשמע, תקרא...

אני מסכימה איתך שאתם לא צריכים משחק מקדים כי אתם מתגרים מהרוח הנושבת (כן, כי רוח היא נקבה). אבל אני אאלץ לחלוק על דעתך בקשר למילה עינוי. אני נהנת במהלך היחסים לדחות את הרגע של הסוף כי הדחייה בעצם מגדילה את הכמיהה אליו ומגבירה את עוצמתו. אני אסתדר יפה מאוד גם בלי משחק מקדים, אבל תשקר אם תאמר שזה לא מדליק אותך לתפוס את זו שאיתך בחזה או משהו כזה... ויפה... זה מדליק גם את הצד השני... וזו הנאה ולא עינוי...
חחח... וסליחה על המילים העדינות... לא אוהבת להיותת בוטה...

girl111

New member
נראה לך שהוא יבין את זה?

אנשים כמוהו מבינים רק את עצמם. הם נכללים תחת הטיפוס הנקרא "גועל נפש"

girl111

New member
הגבר הטיפוסי, ממש גועל נפש

אם הגבר הישראלי יקפוץ מהאגו לאי קיו סביר להניח שהוא יתרסק. אם הגבר נראה פיצוץ ומגרה את האישה לא צריך שום משחק מקדים, כנראה זה אתה ולא הן.

למעלה