אני רוצה לדעת...

אני רוצה לדעת...

איפה אני יכוטלה לקנות כרטיסים וכמה עולה... בבקשה זה ממש חשוב לי!!!

האם לא עניתי לך?

אין עדיין כרטיסים למכירה. ההודעה הרשמית על קיום הארוע live 8 ניתנה רק אתמול או שלשום. עוד לא הודיעו רשמית בכלל מי יופיע שם. הפלויד מכחישים שהם משתתפים. אני מניחה שכאשר ייצאו כרטיסים למכירה, תהיה הודעה על כך וכולם יידעו מזה.

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

אני ספק כרטיסים של הפלויד בארץ. הם הודיעו לי שאחרי הlive 8 הזה בלונדון הם מגיעים לסיבוב הופעות בארץ, והם יופיעו בגוש קטיף, לעידוד ההתחלויות. תמורת 5000$ אמריקאיים אני יכול לספק לך כרטיס לשורה הראשונה בגורן שם, ואת אפילו חוסכת את המלון והמטוס ללונדון. רוצה לקנות?

sexyme1

New member
אז יש הופעה של פינק או אין ?

מישהו יודע אם יש הופעה? ואיפה אפשר להשיג כרטיסים

גם לך עניתי, לא?

אנא עיינ/י ב"חשדות" ובכל השרשורים האחרים. הארוע live 8 מתקיים. עוד לא מוכרים כרטיסים. עוד לא הודיעו מי ישתתף בכלל, באופן רשמי. הפלויד כרגע מכחישים השתתפות.

Overclocker

New member
מצד שני

הוא לא אימת גם את שאר המשתתפים... תראו... יש סיכוי מסויים להופעה של ווטרס או גילמור בסולו... גם זה משהו

איזו תכנית? איזו מהתחנות שלהם?

האם זה היה במהדורת החדשות? ומה בדיוק נאמר?

גלדוף מכנס מסיבת עתונאים ביום ג'

שם יודיע על פרטי הארוע. מן הסתם הוא יודיע מי האמנים שישתתפו. כרגע ידוע בוודאות רק על אחד: סטינג. סטינג לעתונאים: "גלדוף צלצל אלי ואמר "אתה משתתף". הוא לא ביקש; הוא הורה".

האזרחק

New member
ההופעה אמורה להיות פתוחה לקהל

וכמו שכבר נאמר פה עשרות פעמים - "הפינק פלוייד הפינק פלוייד לא יופיעו על החומה בירושלים וגם לא על הדשא בהייד פארק"

Overclocker

New member
אל תפסלו על הסף הופעה שלהם שם

(בהייד פארק) בהתחשב בהזדהות המוחלטת של חברי הפלויד עם המטרה (אנטי הבנק העולמי)... בכל מקרה מקורות יודעי דבר - אם הם לא יופיעו כפלויד יש סיכוי סביר למדי שיופיעו כפרויטי צד... לפחות זה...

למעלה