אני רוצה להאיר את תשומת לבכם

Ana Lyn Newkirk

New member
אני רוצה להאיר את תשומת לבכם ../images/Emo62.gif

סורי על פתיחת ההודעה החדשה, פשוט אני חושב שזהו נושא מספיק חשוב ורציני. אתמול נכנסתי לפינת "הלוחות" של הפורום במטרה לחפש מישהו בשביל לקנות כרטיסים לקלי. אני ממש הזדעזעתי מהמחירים שהוצעו שם. אפילו בחלום הכי שחור לי לא דמיינתי שאנשים יסכימו למכור כרטיס ב500, 800 ואפילו 1000. אם נחשוב שנייה בהגיון, למה שכל בן-אדם כזה, שמחליט למכור את כרטיסיו מסיבות כלשהן, לא ימכור אותם באותו מחיר שקנה? למה אני, צריך לשלם פי 7 מאשר בן-אדם אחר שקנה את הכרטיס בדיוק באותו אופן כמוני. אני עוד בהתחלה, מרוב טפשותי, עוד כמעט הסכמתי לסוע היום בצהרים לנתניה (על חשבון לימודים ופעולה שאני צריך להעביר בצופים וחשבתי לבטל אותה), בשביל לקנות זוג כרטיסים ב-550 שקל מאיזו ספסרית. ואני כמעט שקניתי במחיר המופקע הזה. אח"כ דיברתי עם ידידה שלי (זו שאמורה לבוא איתי למופע) ואז, בעזרתה נפקחו לי העיניים. היא אמרה לי: "אני הייתי נותנת, מקסימום, במקרה הקיצוני-100 שקל" מאותו רגע החלטתי שזהו. נמאס לי להיות פראייר. זה לא נראה לי הולם. אז נכון, אני מודע לכך שההודעה שלי יכולה להשפיע בערבון מוגבל ועדיף שלא נהיה יותר מדי אידיאליסטים, אבל בכל זאת, אני פונה לכל מי שיש לו זוג כרטיסים ומתכוון למכור אותם למישהו: או שלא תמכרו, או שתמכרו במחיר הולם, כלומר 69 שקל ולא שקל אחד יותר. אני מקווה שאולי עכשיו ייפקחו לעוד כמה אנשים כאן העיניים, ונוכל לשים סוף לתופעה הזו. אני אף במקום מנהלי הפורום הייתי מוחק הודעות שהתפרסמו בלוחות הדורשות מחירים של מעל 200. זה פשוט בזיון במלוא מובן המילה. אותם ספסרים משחקים ברגשות של אנשים, ומשתמשים בהיסטריה ובאהדה העצומה סביב קלי, בשביל המותרות שלהם. ובתכ'לס, כסף זה עניין יחסי. כסף בא, כסף הולך. ובסה"כ עם הכסף שאותם ספסרים חוסכים הם יכולים לקנות 30 חבילות סופרגול. או מקסימום, לתקן פלאפון שנדפק. אבל כבוד לא יצא להם מזה. הם למעשה מבזים את עצמם. ובכל אופן, אני כבר מכריז מעכשיו, שבפעם הבאה שיבוא סלב לארץ, אם ייצא שאני ארצה למכור חלק מכרטיסיי, אני אמכור אותם במחיר הולם, ולא בשקל יותר. זה מה שאני מאמין בו, ואני מעוניין לשנות את המצב ולהלחם על זה. אנשים הם בכל זאת אנשים. אנחנו לא צריכים לבזבז את המשכנתא שלנו בשביל ללכת להופעה, עם כל הכבוד לקלי או לכל קולגה אחרת. אם אתם בעד, כנסו לכאן ושרשרו

אני לא מבינה מה ההיסטריה

של ה"קלי קלארקסון באה לארך!!!!!" כשלאנשים אין מה לאכול, או בעיות מהסוג הזה, כמעט לאף אחד לא אכפת, אבל כשקלי קלארקסון באה לארץ, אנשים פותחים את הארנק בלי לחשוב... אני יודעת שדי אין קשר בין הדברים, אבל יש, לפי דעתי.

gaga

New member
מה קלי באה לארץ?

טוב זה כל הזמן קורה לי שאני לא בארץ באים זמרים שאני אוהבת ובאמריקה הם לא מופיעים בדיוק, ושאני באה לארץ אז הם מופיעים פה אני עליתי עליהם הם עושים לי את זה בכוונה אבל מה זה המחירים האלה תאמינו לי שפה כרטיס לקלי הרבה יותר זול

למעלה