אני רוצה להבין אחת ולתמיד אם אני שם ליגת רקע אני יוכל לאמן שם שם קבוצה בעתיד?
Z zidane4444 New member 13/10/02 #1 אני רוצה להבין אחת ולתמיד אם אני שם ליגת רקע אני יוכל לאמן שם שם קבוצה בעתיד?
I IOJDFG New member 13/10/02 #3 כן אתה נכנסלselect league ואז אתה בוחר באיזה מדינה אתה רוצה לאמן ולוחץ select על אותה מדינה.
Z zidane4444 New member 13/10/02 #4 את זה אני יודע אבל יעני אני זוכר .. שבוקדמים אי אפשר אבל תודה בכל מקרה הבנתי שאפשר סבבה .......
T tomash11 New member 14/10/02 #5 בקודמים לא היה אפשר, בזה כנראה שכן למרות שכשניסיתי להעביר בSETTINGS את ליגת הרקע לסטטוס של ליגה ראשית, ראיתי שזה לא ממש אפשרי, למרות שלקחת קבוצה לאימון כן אפשר... שאלה למי שלקח קבוצה לאימון מליגת רקע- אחרי שלוקחים כזו קבוצה, אז הסטטוס של הליגה הזו הופך מליגת רקע לראשי?
בקודמים לא היה אפשר, בזה כנראה שכן למרות שכשניסיתי להעביר בSETTINGS את ליגת הרקע לסטטוס של ליגה ראשית, ראיתי שזה לא ממש אפשרי, למרות שלקחת קבוצה לאימון כן אפשר... שאלה למי שלקח קבוצה לאימון מליגת רקע- אחרי שלוקחים כזו קבוצה, אז הסטטוס של הליגה הזו הופך מליגת רקע לראשי?
I IOJDFG New member 14/10/02 #6 כן אתה יכול לשנות את הליגה גם בלי לקחת קבוצה לאימון, אתה הולך לgame options במשחק, אתה לוחץ על select league, ואז משנה את הליגה מרקע לראשית
כן אתה יכול לשנות את הליגה גם בלי לקחת קבוצה לאימון, אתה הולך לgame options במשחק, אתה לוחץ על select league, ואז משנה את הליגה מרקע לראשית
T tomash11 New member 14/10/02 #7 זה בדיוק הקטע...שלא הצלחתי ניסיתי לעשות את זה. זה מה שהתכונתי...שזה לא היה אפשרי לשנות דרך הסטינגס, אבל מצד שני כן היה אפשר לאמן בליגה כזו...ותהיתי אם זה גורם לה להפוך לראשית.
זה בדיוק הקטע...שלא הצלחתי ניסיתי לעשות את זה. זה מה שהתכונתי...שזה לא היה אפשרי לשנות דרך הסטינגס, אבל מצד שני כן היה אפשר לאמן בליגה כזו...ותהיתי אם זה גורם לה להפוך לראשית.