אני רוצה להבין בקשר לצ´ט

לייזר

New member
אני רוצה להבין בקשר לצ´ט

באמת אני רוצה להבין אם אני והבנתי שעוד כמה כאלה שלא יכולים להכנס לצ´ט של המצלמות אז למה להתעקש זה לא אותו דבר לדסדס אי אפשאר בצ´ט הבסיסי? היום בשעה 2030לחצתי על הלינק צ´ט הדיג(המצלמות) רציתי לנסות בסבלנות כי מישהו אמר לוקח קצת זמן בקיצור עד 2130 הצ´ט המהולל בטעינה .

לייזר

New member
בקשר לצ´ט לניר ולכולם

רציתי להגיב על ההצעה שלך ולא הצלחתי וההודעה שלך נעלמה בכל אופן אנו בפורום של תפוז ואין סיבה להיות בצ´ט של נענע הצ´ט הבסיסי בתפוז מצוין ואנו צריכים להיות בצ´ט הבסיסי של תפוז

אוריא

New member
שימו לב בקשר לצ´ט.

שימו לב. מכיוון שיש לי לליזר ולעוד גולשים כנראה בעיות על צט המצלמות, ומכיוון שאנחנו לא יכולים לעזור לכם לפתור את הבעיות האלה (כי היינו פותרים אותם קודם לעצמנו) - אנחנו נעביר את הצט לצט תפוז הבסיסי. הצט הזה נמצא כאן. בנתיים תכירו פורום נוסף, פורום הצט. הפורום הזה אמור לטפל בבעיות שקשורות לצט ושם אולי יכולו לעזור לכם טוב מאיתנו בנושאים שקשורים לצט. בפורום הזה יש מאמר עם שאלות נפוצות שכדאי שכולם תקראו ותמלאו אחר ההוראות. אני רוצה שיהיה ברור, התקופה הזאת היא תקופת ביניים והתארגנות. כלומר אנחנו נהיה בסופו של דבר בצט המצלמות. לכן כדאי שכל אחד מכם יהיה מוכן ליום המעבר. תבלו.

למעלה