אני רוצה להבין משהו...

mk rules

New member
אני רוצה להבין משהו...

למה זה כל כך מעצבן אותכם שפותחים הודעות חדשות? הרי זה כל הקטע בפורום-לפתוח הודעות... מה זה כבר עושה לכם? מכניס וירוסים למחשב?! מה? תסבירו לי... תסבירו לי
ומהר
אני לא מבינה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

דבר ראשון- את לא צריכה להיות עצבנית
דבר שני- אני אסביר לך, ואפילו בשמחה! והייתי שמחה אם היית מחזירה ומקרינה שמחה ופחות עצבנות
אוקיי אז דבר ראשון- מכירה את המושג הצפה? הצפה- פתיחת הודעות חדשות רבות
עכשיו עוד מושג: הקפצה- מנהג ידוע בפורומים של תפוז. מערכת תפוז עובדת כך: ההודעה שקיבלה תגובה אחרונה, תעבור לראש הדף. ומה זה קשור אחד לשני? אז ככה- ברגע שאת פותחת הודעה חדשה, היא תהיה ההודעה הראשונה בדף כשתפתחי אותה, מה שאומר שזה מעביר הודעות אחרות לעמודים הבאים. ואם מישהו שאל שאלה שנורא חשוב לו שיענו לו, ונגיד שעדיין לא ענו לו, וההודעה שלו כבר עברה עמוד בגלל שמישהו אחר פתח הודעה חדשה, סתם... ובאמת חבל
תארי לך שהיית שואלת שאלה, כמו ששאלת עכשיו! ולא היו עונים לך, והיו פותחים הודעות חדשות, סתמיות, וההודעה הזאת היתה עוברת עמוד מבלי שיענו לך עליה, זה לא היה מעצבן אותך?
ואם זה עובד עמוד אז זה אומר שכבר אי אפשר להקפיץ את ההודעה, כלומר להעביר אותה לעמוד הראשון. אז לכןף אני באמת באמת באמת מבקשת ממך, בבקשה תשרשרי! ואני בטוחה שזה מעצבן אותך שכולם צועקים עליך לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות וכו' וכו'... אבל הנה, אני לא צועקת עליך, אני מבקשת ממך יפה, ואני מסבירה לך, ואני בטוחה שכשתשרשרי אז כבר לא יצעקו עליך
ולמה בעצם צועקים עליך? כי אלה החוקים של הפורום וגם כל מה שכתבתי למעלה... אז אני וכל הפורום מאד נודה לך אם תשרשרי, תודה!
שרשור- בא מהמילה שרשרת. במקרה הזה- שרשרת של הודעות. אם קראתם הודעה ויש לכם תגובה עליה, כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על הכיתוב האדום בסוף ההודעה: "הוספת תגובה". ייפתח לכם חלון של כתיבת הודעה רגילה. הרבה הודעות חדשות מורידות דיונים חדשים וטובים לדפים אחרים וחבל.

mk rules

New member
ל- RinRan

ממש תודה שהסברת לי!!!!!!!!!! עכשיו אני מבינה למה כולם צורחים עליי ומתעצבנים עליי! אני לא יעשה את זה יותר... מבטיחה ... אני ממש מצטערת ובשבילכם אני אשרשר מלא תמונות יפות של התאומות אולסן, אתם רוצים? ושוב תודה ל- RinRan החמודה!

RinRan

New member

any time!
אה וקוראים לי קארין
, אבל את יכולה לקרוא לי קלואי אם בא לך

mk rules

New member
ל"קלואי" הפושפושית והחמודה!!!!

בשבילך שירשרתי תמונה ממש יפה של התאומות מקווה שאהבת...

mk rules

New member
מה אתם אומרים על....

התמונות? יפות? או מכוארות? תענו במהרה...

mk rules

New member
מישהו יכול להסביר לי משהו?../images/Emo92.gif

בשיר של פינק " Family Portrait" ומשמעות המילה Portrait זה דיוקן נכון? מישהו יכול להסביר לי מה היא שרה בשיר (המקסים הזה) ?
מראש!!!!!!!!!

RinRan

New member

OK אז ככה, הנה מילות השיר, ועכשיו אני אסביר לך מה ה'סיפור' בשיר... פינק היא כאילו ילדה קטנה [כמו בקליפ] שההורים שלה כל הזמן רבים ואבא שלה כל הזמן צועק על אמא שלה ואמא של כל הזמן בוכה, ופינק בעצם לא רוצה שהם ייפרדו, והיא בעצם אומרת שבתמונה המשפחתית שלהם [family portrait] הם נראים די שמחים ושהם יעמידו פנים שזה בא בטבעיות ובלה בלה בלה... סה"כ הבנת ת'קטע?

cHoOcHi girl

New member
זה עושה בפורום ע-ו-מ-ס../images/Emo85.gif

של סתם הודעות שאפשר לשרשר

mk rules

New member
טוב..

עזבו את הנושא הזה... הבנתי... אני לא יעשה את זה עוד פעם... סולחים לי?

cHoOcHi girl

New member
כן ברור../images/Emo85.gif

לכל אחד מותר לטעות זה לא נורא אבל רק צריך לדעת לא לחזור עליה

RinRan

New member

הסברתי לה כבר... לא צריך להסביר עוד 80,000 פעמים...

REUT112

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifסולחת גמאני!../images/Emo13.gif

למעלה