../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif
דבר ראשון- את לא צריכה להיות עצבנית
דבר שני- אני אסביר לך, ואפילו בשמחה! והייתי שמחה אם היית מחזירה ומקרינה שמחה ופחות עצבנות
אוקיי אז דבר ראשון- מכירה את המושג
הצפה?
הצפה- פתיחת הודעות חדשות רבות
עכשיו עוד מושג:
הקפצה- מנהג ידוע בפורומים של תפוז. מערכת תפוז עובדת כך: ההודעה שקיבלה תגובה אחרונה, תעבור לראש הדף. ומה זה קשור אחד לשני? אז ככה- ברגע שאת פותחת הודעה חדשה, היא תהיה ההודעה הראשונה בדף כשתפתחי אותה, מה שאומר שזה מעביר הודעות אחרות לעמודים הבאים. ואם מישהו שאל שאלה שנורא חשוב לו שיענו לו, ונגיד שעדיין לא ענו לו, וההודעה שלו כבר עברה עמוד בגלל שמישהו אחר פתח הודעה חדשה, סתם... ובאמת חבל
תארי לך שהיית שואלת שאלה, כמו ששאלת עכשיו! ולא היו עונים לך, והיו פותחים הודעות חדשות, סתמיות, וההודעה הזאת היתה עוברת עמוד מבלי שיענו לך עליה, זה לא היה מעצבן אותך?
ואם זה עובד עמוד אז זה אומר שכבר אי אפשר להקפיץ את ההודעה, כלומר להעביר אותה לעמוד הראשון. אז לכןף אני באמת באמת
באמת מבקשת ממך, בבקשה תשרשרי! ואני בטוחה שזה מעצבן אותך שכולם צועקים עליך לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות וכו' וכו'... אבל הנה, אני לא צועקת עליך, אני מבקשת ממך יפה, ואני מסבירה לך, ואני בטוחה שכשתשרשרי אז כבר לא יצעקו עליך
ולמה בעצם צועקים עליך? כי אלה החוקים של הפורום וגם כל מה שכתבתי למעלה... אז אני וכל הפורום מאד נודה לך אם תשרשרי, תודה!
שרשור- בא מהמילה שרשרת. במקרה הזה- שרשרת של הודעות. אם קראתם הודעה ויש לכם תגובה עליה, כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על הכיתוב האדום בסוף ההודעה: "הוספת תגובה". ייפתח לכם חלון של כתיבת הודעה רגילה. הרבה הודעות חדשות מורידות דיונים חדשים וטובים לדפים אחרים וחבל.